Menopauza 1170x180

Ez a 15 külföldi előadó már tuti itt lesz 2019-ben

2018/12/25  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A New Beat 2019-ben is a legkülönfélébb stílusú zenekarokat szállítja a budapesti éjszakába, a Seafrettől kezdve, TOMMY CASH lemezbemutató koncertjén át egészen a Budapest Parkban fellépő Thirty Secons To Mars, Sum41 vagy éppen a frissen bejelentett Architects koncertjéig.

Ez a 17 külföldi elóadó már tuti itt lesz 2019-ben

Idén 61 New Beat kötődésű koncert volt Budapesten, a metáltól kezdve az elektronikus zenén át egészen az aktuális pop előadókig és klasszikusnak számító legendákig, mint Billy Idol vagy Peter Hook. A koncertszervező nem csak a fesztiválkedvenceket szállítja, hanem a kisebb, még a nemzetközi áttörés határán lévő, friss és izgalmas zenekarokat is, elég ha visszagondolunk TOMMY CASH volt három évvel ezelőtti koncertjére, aki mostanra már a Dürer Kert Nagytermébe tér vissza új albumával.

Jövőre pedig máris bejelentettek 17 koncertet a Dürer Kert kistermétől kezdve, az Akvárium Klubbon és az A38 Hajón át egészen a Budapest Parkig.

Januárban a You Me At Six lemezbemutatójával indul az év az Akvárium Klubban, februárban pedig beindul a koncertdömping: az Algiers, a Seafret, a The Once, a Tender és TOMMY CASH lemezbemutatójára bulizhatunk, de tavasszal érkezik még a Cancer Bats, Night Lovell, Calvin Love, a The Soft Moon, a Larkin Poe és a Little BIG, akiknek a koncertjére már most elkelt minden jegy.

Nyáron sem fogunk unatkozni. A Budapest Park 2019-es line-upjába már most olyan nevek kerültek be, mint az első önálló koncertjével hazánkba érkező Thirty Seconds To Mars, a Sum41, a Disturbed és a névsorhoz legutóbbiként csatlakozó Architects.

És ez még csak a kezdet, mert a New Beat állítólag tartogat még meglepetéseket a számunkra.

New Beat, You Me At Six, Little BIG, TOMMY CASH, Thirty Seconds To Mars, Sum41, Architects

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek