Ezeken a koncerteken kérheted meg a csajod kezét a Kobuciban a héten

2016/09/12  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Tegnap (vasárnap) a Magyar Dal Napján az egyébként bazijó, sodrós, életerős, igazizenészes Ferenczi Gyuri és a Rackajam buli vőlegényénekléssel, térdepléssel, csókolózással, könnyek morzsolgatásával kezdődött. Noha a zenekarvezető megjegyezte, hogy nem nagyon szoktak kívánságműsoros dolgokba beleszállni, ezúttal meglágyították a szívüket, mert a leendő pár 3 éve ezen a napon, ezen a koncerten ismerkedett össze.

Ezeken a koncerteken kérheted meg a csajod kezét a Kobuciban a héten

Nos, aki meg akarja kérni a barátnője kezét, vagy három év múlva akar ezenanaponozni, a héten a következő lehetőségek állnak a rendelkezésére Óbudán:

KEDD – GEREBEN ZITA
Romantikus párok figyelmébe

Gereben Zitát korábban az Emil.RuleZ vokalistájaként, majd Geszti Péter oldalán, a Gringo Sztár együttesből ismerhetjük. Zita zenei pályája ennél azonban sokkal szerteágazóbb, hiszen saját zenekarával már megannyi sikeres klubkoncerten és fesztiválon bizonyította, hogy bársonyos hangjával bátran nyúl a legkülönfélébb zenei stílusokhoz. Saját kvintettjével két sikeres nagylemezen vannak túl: az első, ''színtiszta'' jazzlemezüket követően (Ready for the sun), megjelent második “Our Places” című album populárisabb hangvétele még tovább növelte a zenekar rajongótáborát.

 

 

SZERDA – colorStar
A dallamos elektronikára szívesen bokázó vőlegényeknek ajánljuk

Szerintünk, de ez elfogult és szubjektív vélemény, a hazai fesztiválszcéna méltatlanul bánik a Colorral. Bár talán nem is akkora baj, ha egy zenekar csak bizonyos helyeken jelenik meg ritkán, mint az összesen állandóan. A Kobuci szerencsére minden évben meghívja őket, s bár a szerda nem a legalkalmasabb nap bulizásra, bízunk abban, hogy jó sokan leszünk. Vendég: Minimyst.

 

CSÜTÖRTÖK – NANA VORTEX bemutatkozó koncert
A népi hagyományokat kedvelő lírai beállítódású legényeknek és lányoknak

Dallamviláguk elsősorban a magyar népzenéből és a magyar világzene elmúlt harminc évéből táplálkozik, de igyekszik ezt a hagyományt gazdagítani, a szövegek egy része Kosztolányi Dezső és József Attila verseire épül, míg a másik fele az ezekből merít inspirációt. Ismerős is van a zenekarban: Bíró Szabolcs ’Maszkura’.


 

PÉNTEK – PUF
Újraházasulóknak

A zenekart nem kell bemutatni, több mint 30 éve szilárd helyet foglalnak el a magyar koncertéletben. A frontember, Lecsó maga is megélt már fél évszázadot, várhatóan a vele együtt érő középkorú generáció fog bálozni a Kobuciban a hétvége első estéjén.



 

SZOMBAT – BIN JIP
A koreai filmek szerelmeseinek. Vagy lakberendezőknek.

A zenekar nevét az azonos című koreai film után kapta, a kötődési pont – túl azon, hogy ez a tagok egyik kedvelt filmje – az, hogy a különös hangulatú alkotás lakásokban, szobákban játszódik, a zenekar eddigi léte pedig szintén szorosan kötődik egy szobához, Andrew nappalijához, ahol a dalok készültek, és a zenészekből zenekar lett. Jelenleg második lemezükön dolgoznak.

 Fotó: Kobuci



 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek