Február végén érkezik a Quimby Plusz-Mínusz Koncertfilmje

2021/02/16  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Quimbyt is alaposan megtépázta a covid, s nekik még az is nehezítette ezt a sosem tapasztalt nehézségű pályát, hogy Kiss Tibi rehabra vonult. Utolsó próbalehetőségeikkel – hiszen fel kellett adniuk a próbatermüket is – összeraktak egy koncertet, amelyben nem csak zenélnek, meg is szólalnak a zenekar tagjai.

Fotó: Quimby FB

Minderről és még sok más dologról Varga Liviusz beszélt a Lángolónak – s ezt az interjút nem csak a zeneszeretőknek és a Quimby-rajongóknak ajánljuk jó szívvel, hanem kivételesen azoknak is, akik a "menjetek kapálni" attitűdöt képviselik a zenészekkel kapcsolatban. Tanulságos lesz a számukra is.

Vissza a stream-koncertre:

"... lesz egy koncert és interjúkat készítünk hozzá, ahol őszintén beszélünk a magunk traumatizált helyzetéről, a zenekar hozzáállásáról Tibi helyzetéhez és ezáltal a Quimby helyzetéhez, hogy hogyan akarunk aktívak maradni, életben maradni, mire újra kiegészülhetünk vele. Mivel a zenekarból senkinek sem akaródzott elénekelni a Tibi által sikerre vitt számokat, ezért erre ismerős zenészeket hívtunk..." – mondta el a portálnak Líviusz.

A vendégek pedig: Pásztor Anna, Pásztor Sámuel, Sidlovics Gábor, Lukács Laci, Papp Szabi, Bodor Áron.

A jegyek itt kaphatók, a szólójegy 3900 Ft, aki csapatban – haverok, család, vigyázat: egy helyiségben nem többen, mint 10 fő... – nézi, annak 7500 Ft, de támogatójegy is vásárolható 10 ezer forintért: az összeget a zenekar egy rehabilitációs intézetnek ajánlja fel – nem annak, ahol Tibi van, "mert az etikailag nem összeférhető" – tette hozzá a zenész.

"A Family Tugedör marad. Megfogyva bár, de törve nem" – zárta a beszélgetést Líviusz, ehhez még annyit tennénk hozzá, hogy több ezer ember drukkol a magyar zenének, a zenészeknek, szűkebben a Quimbynek és persze Kiss Tibinek személyesen is. #szeretünkbenneteket.

Az esemény FB-linkje pedig itt.

Quimby, Varga Líviusz, koncert, stream, Kiss Tibi

 

 

Szólj hozzá!


Több mint 100 program városszerte: ma kezdődik a Budapesti Őszi Fesztivál

Több mint 100 program városszerte: ma kezdődik a...

2021. szeptember 26. és október 10. között több mint 100 programmal hív a főváros, ahol számtalan helyszínen színesíti a budapesti őszt a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

Nem ciki, hogy a Coldplay a BTS-sel készített közös videót

Hamarosan megjelenik a Coldplay legújabb nagylemeze, a Music Of The Spheres. Az október 15-i kézzelfogható lemez, kazetta és cédé előtt már kijött a Higher Power című dal, tergnap pedig debütált az album – vélhetően – legnagyobb durranásának szánt single-je, a My Universe, amely körülbelül hét óra alatt 80 országban lett...

Another Day - Időutazás az idén 25 éves colorStarral

A colorStar negyedszázados jubileuma kapcsán minden héten felidéz egy évet saját, zenekari történelméből, az időgép pedig 2004-hez ért, az Another Day maxi megjelenéséhez, mely a CD-korszak után most válik először online is elérhetővé. Az időutazás pörög tovább, november 20-án az A38 Hajón lesz a kilövés a zenekar...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek