Feró életműkoncertjén mutatkozik be a Beatrice új gitárosa

2018/03/01  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Nagy Feró egyszeri és megismételhetetlen életműkoncertre készül 2018. április 7-én, a Papp László Budapest Sportarénában. A nagykoncerten a Beatrice 40. születésnapját is megünnepli vendégekkel, meglepetésekkel. A jubileumot már nem várta meg Magasvári Viktor Gyula, a zenekar gitárosa, aki családi okok miatt elhagyta a zenekart – de az Arénában pár szám erejéig ott lesz!

Feró életműkoncertjén mutatkozik be a Beatrice új gitárosa

Feró életműkoncertje – akár a pályája – nem lesz mindennapi, a legnagyobb slágerek mellett olyan dalok is felcsendülnek majd, melyek ritkán hallhatóak a koncerteken. 

Az este programját sztárvendégekkel is színesítik, akik valamilyen szinten összefonódnak a Beatricével. Közreműködik majd többek között Kalapács József, Varga Miklós, Gidófalvy Attila, Donászy Tibor, Mező Misi, Pásztor Anna, ef Zámbó István és Wahorn András. A koncert díszvendége Miklóska Lajos.

A nagykoncerten Ferót zenekara kíséri, Laczik Fecó (basszusgitár), Tari Botond (billentyű, gitár), Nagy Hunor Attila (dob) és Kékkői Zalán (gitár). A csapat új gitárosa Magasvári Viktor Gyula helyét vette át a napokban, ám Viktor a Beatrice örökös tagja marad, s az Aréna-koncerten is néhány dal erejéig láthatják majd a rajongók. Feró és Zalán már több alkalommal zenélt együtt, többször keresztezték egymás szakmai útját, legemlékezetesebb a 2015-ös István, a király turnéjuk volt. Az április 7-i Aréna-koncert egy igazi próbatétel lesz mind a kettőjüknek, hiszen Zalán itt mutatkozik be először a nagyközönség előtt, mint a zenekar állandó tagja.

Beatrice, Nagy Feró, jubileum, Papp László Budapest Sportaréna, gitároscsere

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek