Mamma Mia!

Ilyenek ők: azonnal a gázpedálra lépett a Kobuci

2021/05/26  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Persze a teljes rendezvényszervező szakma térdelőrajtban állt, az óbudai koncerthelyszín azonban egy kirobbanó sprinttel indította el a szezont – és újra az élő zenét.

Fotó: Kobuci

Mától újra szól az élő zene: a sok ücsörgési, várakozási és reménykedési után újra a koncerteké, a muzsikusoké a főszerep a Kertben.

Ott folytatják, ahol tavaly abbahagyták: május 26-án – azaz ma este –  a Bagossy Brothers Company tölti meg élettel és zenével a Zichy kastély kertjét.

Holnap este szezonnyitó táncház lesz: a házigazda muzsikusok az Erdőfű Népi Kamarazenekar és a Csürrentő Együttes. A táncház 20 órakor kezdődik az Erdőfű  koncertjével, amely az NKA Halmos Béla Program támogatásával valósul meg, majd a két zenekar felváltva muzsikál  – tánc kifulladásig.

Pénteken pedig betyáros jókedvünk lesz a Bohemian Betyars jóvoltából – szinte hihetetlen, hogy újra együtt táncolhatunk a fiúkkal, akik végre megjöttek – szó szerint és átvitt értelemben is :)

A további programokról rövidesen!

Ezt meg egy darabig mindenhova oda fogjuk írni:

a koncertek – mint zenés-táncos események – a kormány rendelkezésének értelmében csak a magyar védettségi kártyával/applikációval látogathatók, melyekhez szükségeltetik a személyazonosságot igazoló dokumentumaid (személyi/útlevél) valamelyike.

 

 

 

Kobuci, újraindulás, Bagossy Brothers, táncház, Bohemian Betyars

 

 

Szólj hozzá!


Előkerült egy elveszettnek hitt DOORS-dal

Előkerült egy elveszettnek hitt DOORS-dal

A "Paris Blues" hosszú és kanyargós utat járt be a megjelenéséig...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Thriller: 40 éves minden idők legnagyobb példányszámban elkelt albuma

Megjelenésének 40. évfordulóját ünnepli Michael Jackson (1958-2009) legendás albuma. Ebből az alkalomból a Sony Music az Estate of Michael Jackson szervezettel karöltve kiadta a ”Thriller 40” című albumot, amelyen az énekes már jól ismert remekművei mellett eddig soha nem hallott különlegességek is megtalálhatók.

Bob Dylan bocsánatot kért

Mégpedig azért, amiért "kézírásos autogramot" tartalmazó könyvében gép készítette az aláírását - írta a The Guardian online kiadása.
Új koncertek