Ilyenek ők: azonnal a gázpedálra lépett a Kobuci

2021/05/26  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Persze a teljes rendezvényszervező szakma térdelőrajtban állt, az óbudai koncerthelyszín azonban egy kirobbanó sprinttel indította el a szezont – és újra az élő zenét.

Fotó: Kobuci

Mától újra szól az élő zene: a sok ücsörgési, várakozási és reménykedési után újra a koncerteké, a muzsikusoké a főszerep a Kertben.

Ott folytatják, ahol tavaly abbahagyták: május 26-án – azaz ma este –  a Bagossy Brothers Company tölti meg élettel és zenével a Zichy kastély kertjét.

Holnap este szezonnyitó táncház lesz: a házigazda muzsikusok az Erdőfű Népi Kamarazenekar és a Csürrentő Együttes. A táncház 20 órakor kezdődik az Erdőfű  koncertjével, amely az NKA Halmos Béla Program támogatásával valósul meg, majd a két zenekar felváltva muzsikál  – tánc kifulladásig.

Pénteken pedig betyáros jókedvünk lesz a Bohemian Betyars jóvoltából – szinte hihetetlen, hogy újra együtt táncolhatunk a fiúkkal, akik végre megjöttek – szó szerint és átvitt értelemben is :)

A további programokról rövidesen!

Ezt meg egy darabig mindenhova oda fogjuk írni:

a koncertek – mint zenés-táncos események – a kormány rendelkezésének értelmében csak a magyar védettségi kártyával/applikációval látogathatók, melyekhez szükségeltetik a személyazonosságot igazoló dokumentumaid (személyi/útlevél) valamelyike.

 

 

 

Kobuci, újraindulás, Bagossy Brothers, táncház, Bohemian Betyars

 

 

Szólj hozzá!


Az egész bázis minket bámult... – Quixotic a legújabb TopGun film előtt tiszteleg

Az egész bázis minket bámult... – Quixotic a...

Quixotic újabb klasszikust idéz meg, és Tom Cruise után szabadon, DeLorean és KITT helyett most igazi vadászgépekkel repít minket a 80-as évekbe a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

A Hellfest volt Lemmy egyik kedvenc fesztiválja – gigantikus szobrot avattak a tiszteletére

A francia Hellfest metálfesztivál egy hatalmas szoborral tiszteleg a Motörhead néhai alapítója, Lemmy Kilmister előtt, amelybe elhelyezték hamvainak egy részét is.

Az Omega dobosa nyitja meg az Azok a rockzenészek című fotókiállítást Óbudán

Szalay Zoltán életművéből nyolcvan könnyűzenei témájú fotó látható június 30-tól az Óbudai Társaskör Pincegalériájában. Az "Azok a rockzenészek - Ahogyan Szalay Zoltán látta őket" című tárlatot Debreczeni Ferenc, az Omega dobosa nyitja meg június 30-án.
Új koncertek