Jönnek a Tankok!

2015. február 13.  ·   Ajánló   ·  GA

Magyarország legnépszerűbb rockbandája Dunakeszin kezdi meg a 2015-ös turnéját. A debreceni alakulat február 20-án a VOKE József Attila művelődési központban fogja uralni a turnét és a közönség hallójáratát.

Jönnek a Tankok!
A magyar rockzene helytartói immáron 25 éve urai a helyzetnek, és mint kiderült, a 2014-es lemezeladási listákat is masszívan vezetik. A trió méltán zsebelte be az első helyet, és ha van még ember az országban, aki nem hallotta az új albumot, akkor élőben ezt megteheti Dunakeszin, ahol vélhetően a régi nagy klasszikusok is helyet kapnak majd. Lukácsék  hamisíthatatlan rockzenével pumpálják tele az estét, és mindenki imára kulcsolhatja kezét mert ez a Lukács evangéliuma: Füst, lábdob, gitár és mérhetetlen energia.
Az est vendégzenekara a szintén nem lányos ritmusokról ismert Nomád zenekar lesz, akik a közönséget a megfelelő lelki állapotra fogják felhozni.
 
TANK-CSAP-DA!
 

 

 

Szólj hozzá!


Negyedszer is a blues műfajé a Kobuci: jön az Óbudai Blues Fesztivál

Negyedszer is a blues műfajé a Kobuci: jön az Óbudai...

A blues nem más, mint életérzés – vallja a VI. Óbudai Blues Fesztivál egyik amerikai fellépője, Big Daddy Willson. A július 23. és 27. közötti...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség, csak Budakalászig kell eljutni.

A terápiás okoskerékpáron a bringás komponálja a zenét

Pancsa Emeséről a Kreativ.hu-n olvastunk: évek óta azon dolgozik, hogy olyan eszközöket tervezhessen, amitől egy kicsit mindenkinek jobb lehet a világ. A TEMPO elnevezésű okosbringával például pedálozás közben lehet zenét komponálni az edzéshez, de fejlesztést igénylő gyerekek, fiatalok is használhatják az eszközt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek