Év koncertje - szavazás

Jönnek a Tankok!

2015. február 13.  ·   Ajánló   ·  GA

Magyarország legnépszerűbb rockbandája Dunakeszin kezdi meg a 2015-ös turnéját. A debreceni alakulat február 20-án a VOKE József Attila művelődési központban fogja uralni a turnét és a közönség hallójáratát.

Jönnek a Tankok!
A magyar rockzene helytartói immáron 25 éve urai a helyzetnek, és mint kiderült, a 2014-es lemezeladási listákat is masszívan vezetik. A trió méltán zsebelte be az első helyet, és ha van még ember az országban, aki nem hallotta az új albumot, akkor élőben ezt megteheti Dunakeszin, ahol vélhetően a régi nagy klasszikusok is helyet kapnak majd. Lukácsék  hamisíthatatlan rockzenével pumpálják tele az estét, és mindenki imára kulcsolhatja kezét mert ez a Lukács evangéliuma: Füst, lábdob, gitár és mérhetetlen energia.
Az est vendégzenekara a szintén nem lányos ritmusokról ismert Nomád zenekar lesz, akik a közönséget a megfelelő lelki állapotra fogják felhozni.
 
TANK-CSAP-DA!
 

 

 

Szólj hozzá!


Több mint 50 év után előhívtak egy Beatles-negatívot

Több mint 50 év után előhívtak egy Beatles-negatívot

Több mint 50 év után hívtak elő egy fiókban rejtőző Beatles-negatívot, a koncertfotó Great Yarmouthban készült 1963 júliusában – írja a BBC...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A nagy örömködésben lelőtték az énekest

Valójában nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk a sztorin, amit a 444.hu talált, de legyünk inkább együttérzők, hiszen zenészről van szó...

Három film is készül minden idők legkatasztrofálisabb fesztiváljáról

A katasztrófába fulladó Fyre fesztiválról két dokumentumfilm és egy játékfilm is készül/t egyszerre, megdöbbentő részleteket tárva fel a bazinagy amerikai átverésről – írja a 24.hu.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek