Jönnek a Tankok!

2015. február 13.  ·   Ajánló   ·  GA

Magyarország legnépszerűbb rockbandája Dunakeszin kezdi meg a 2015-ös turnéját. A debreceni alakulat február 20-án a VOKE József Attila művelődési központban fogja uralni a turnét és a közönség hallójáratát.

Jönnek a Tankok!
A magyar rockzene helytartói immáron 25 éve urai a helyzetnek, és mint kiderült, a 2014-es lemezeladási listákat is masszívan vezetik. A trió méltán zsebelte be az első helyet, és ha van még ember az országban, aki nem hallotta az új albumot, akkor élőben ezt megteheti Dunakeszin, ahol vélhetően a régi nagy klasszikusok is helyet kapnak majd. Lukácsék  hamisíthatatlan rockzenével pumpálják tele az estét, és mindenki imára kulcsolhatja kezét mert ez a Lukács evangéliuma: Füst, lábdob, gitár és mérhetetlen energia.
Az est vendégzenekara a szintén nem lányos ritmusokról ismert Nomád zenekar lesz, akik a közönséget a megfelelő lelki állapotra fogják felhozni.
 
TANK-CSAP-DA!
 

 

 

Szólj hozzá!


Sokáig tartott megírni, bazi hosszú is lett, de megéri elolvasni: Zerge Sziget-kisregénye

Sokáig tartott megírni, bazi hosszú is lett, de...

Zergéről annyit tudnotok kell, hogy fekete öves szigetes: kevés olyan megszállottról tudunk, aki AZÓTA KINT VAN, AMIÓTA LÉTEZIK. Mármint nem a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Éljen a retró: az aranykorszakot idéző koncertek és relikviák 35 héten keresztül!

Szeptember 29-től visszatérnek a 70-es, 80-as, 90-es évek hazai kedvencei az Aréna Corner színpadára, hogy hétvégente visszahozzák nekünk az "aranykorszakot". Legalábbis zenei téren. Sztár-relikviák kiállítása, video disco és a kor legendás alakjai egy helyen.

10 dolog, amit érdemes tudni a Madách Színház új musical-jéről

2018. szeptember 21-22-23-án mutatják be a Madách új szuperprodukcióját, a Rocksuli című musicalt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek