Nyári emlék: jazz-re hangolt Queen-slágerek a Zempléni Fesztiválon

Most sem bízták a véletlenre a sikert a Zempléni Fesztivál szervezői: a Budapest Jazz Orchestra több éves sikerkoncertjével indítottak Sárospatakon. A Rákóczi-vár történelmi falai között inkább klasszikus zenedarabok csendülnek fel, de augusztus 17-én egy legendás zenekar újrahangolt slágereit láthatta-hallhatta a közönség.

Fotók: Dobos Klára
Fotó: gwsauctions.com

Elárverezik Michael Jackson legendás cipőjét

Május 26-ig kalapács alá kerülnek a popikon egyes tárgyai. Az egyik leginkább érdeklődésre számot tartó darab az a pár cipő, amit az énekes akkor viselt, amikor először mutatta be a nagyközönség előtt legendássá vált moonwalkját.
 
ABBA forever, avagy slágerszimfónia négy tételben

ABBA forever, avagy slágerszimfónia négy tételben

A Zempléni Fesztivál keretében a Tokaj Fesztiválkatlanban augusztus 18-án elevenedett meg az egész estés show-műsor, melyben közreműködtek a Singer Street szólistái, a Coincidance táncegyüttes, a Budapesti Akadémiai Kórustársaság 150 fős kórusa és a Budafoki Dohnányi Zenekar.
 
 
Sinatrával kívánnak boldog karácsonyt: Winter Wonderland

Sinatrával kívánnak boldog karácsonyt: Winter Wonderland

Sztárvendégekkel adnak karácsonyi koncertet különböző tehetségkutatókban feltűnt, valóban tehetséges fiatalok 2016.december 22-én a Papp László Budapest Sportarénában. Frank Sinatra és kortársai mindenki által kedvelt téli, hangulatos, ünnepváró dalai csendülnek fel ezen az estén.
 
Zenélő ZOO - Lajkó Félix ,,madaras” muzsikája

Zenélő ZOO - Lajkó Félix ,,madaras” muzsikája

Biztosan furcsállják sokan, mikor állatkerti koncertre invitáló plakátokat látnak. A kultúrtörténetben jártasabbak számára ez egyáltalán nem meglepő: zenei programok szervezését a kezdetektől fogva küldetésének tekintette a pesti állatkert.
 
Jönnek a Tankok!

Jönnek a Tankok!

Magyarország legnépszerűbb rockbandája Dunakeszin kezdi meg a 2015-ös turnéját. A debreceni alakulat február 20-án a VOKE József Attila művelődési központban fogja uralni a turnét és a közönség hallójáratát.
 
Rhoda Scott: Csatazaj helyett isteni béke

Rhoda Scott: Csatazaj helyett isteni béke

Az orgonisták párviadalaként szokták hirdetni a világot a hetvenes években meghódító „mezítlábas” dzsesszorgonista, Rhoda Scott és Varnus Xavér közös koncertjeit, ám csatazaj helyett inkább a házi zenélések szeretetteljességével, békéjével, egymásra figyelő odaadásával...
 
 
Egy koncert fiziológiája: Deep Purple az Arénában

Egy koncert fiziológiája: Deep Purple az Arénában

Kollégámmal feltöltődve jöttünk ki a koncertről, azzal a bizodalmas konklúzióval, hogy hatvanon túl is van élet! Beszélgettük, magyarázgattuk, hogy „jó rég kezdték, nem csoda, ha tudnak valamit”, de aztán bizonyítatlanná vált a gondolat, mert bizony sok együttes van – akár...
 
LGT fesztivál

LGT fesztivál

Miénk itt a zenés Balaton...
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek