Menopauza 1170x180

Kesztyűs kézzel bánnak a magyar Depeche Mode-rajongók a bandával!

2018/01/16  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Már csak pár napot kell aludnunk, és újra a hazai színpadon köszönthetjük a világ leghíresebb szintipop bandáját. Ha igazán menő akarsz lenni, tedd mindezt fehér kesztyűben! :)

Kesztyűs kézzel bánnak a magyar Depeche Mode-rajongók a bandával!

Az idén két alkalommal is integethetünk a kifogyhatatlan energiával rendelkező Dave Gahan vezette Depeche Mode-nak, hiszen február 2-án az Arénában adnak fullos koncertet, míg június 26-án a soproni VOLT fesztiválra látogatókat fogják megtáncoltatni a fiúk.

Természetesen a magyar rajongók is gőzerővel készülődnek mindkét bulira – ami nem kétséges, hogy frenetikus hangulatú lesz. Azonban annak érdekében, hogy ne csak a nézők számára legyen emlékezetes az este, ismét útnak indult az "Integessünk újra fehér kesztyűben a Depeche Mode koncerten!" mozgalom, amihez bárki csatlakozhat.

A dolog lényege, hogy egy bizonyos dal ("Never Let me Down Again") egy bizonyos pontján, amikor maga Dave kéri a közönségtől az integetést, húzzon mindenki fehér kesztyűt, és úgy lóbálja a kacsóit, ami gyönyörű látványt nyújt a félhomályban úszó Arénában. Az ötlet nem új, a megvalósítás sem, tehát valószínűleg a fiúk számítanak is valami hasonló megmozdulásra a magyar rajongóktól, azonban tuti, hogy még a sokat látott bandatagoknak is könnybe lábad a szeme a látványtól.

A szervezők Facebook eseményében olvasható, hogy alig 200 forintból megúszható a dolog kiadási része, ami tekintettel a jegyárakra, valószínűleg még belefér a családi büdzsébe, úgyhogy erősen javallott a csatlakozás!

Egyébiránt, ne felejtsétek el, hogy az Arénában idén januártól már csak bankkártyával tudtok vásárolni a büfékben, úgyhogy a kp nyugodtan maradhat otthon a matrac alatt! ;)

Depeche Mode

 

 

Szólj hozzá!


Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Az MVM Classic&Club sorozat „Éjszaka az állatkertben” című koncertje zenei kalandozásra hívja a közönséget november 14-én a Magyar Zene...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Menni kéne – országos turnén a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

Országos turnéra indul 2025. januárjában a hazai rockmusical műfajának alapvetése, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című, immár kultikus sikerdarab, hogy örökérvényű dalaival betöltse a vidéki nagyvárosok legnagyobb arénáit és a Budapest Sportarénát. A főbb szerepeket ezúttal Szabó Kimmel Tamás, Trokán Nóra,...

Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcsúturnéja Budapestet is érinti

Egy évtizednyi szünet után egy utolsó lendületet vesz Cyndi Lauper: a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné budapesti megállója 2025. február 19-én a Budapest Arénában lesz.

Úgy tűnik, nagyon bejött a dél-koreaiaknak a Nagy Emma Quintet

Első magyar jazz zenekarként, kirobbanó sikerrel mutatkozott be a Nagy Emma Quintet a dél-koreai Jarasum Jazz Fesztiválon.

Al Bano-tól a Valmarig: a kolbászgyúrás mellett koncertek is lesznek a hétvégi Csabai Kolbászfesztiválon

Október 24. és 27. között rendezik meg Békéscsaba egyik legnagyobb gasztronómiai eseményét, a 27. Csabai Kolbászfesztivált.
Új koncertek