Év koncertje - szavazás

Kosheen+Brains, Boban Markovic és a Kultur Shock

2013. április 30.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Kosheen énekesnőjével lép fel közösen május 2-án a Parkban a Brains. A hétvégén még kaphatunk egy Kultur Shockot, és a Boban Markovic Orkestar is a nagyszínpadra lép.

BRAINS

Ahogy arról a koncertbemutató előtt már mi is beszámoltunk, a Brains új albumán többek között besegít a Kosheen énekesnője, Sian Evans is. A PeCSA-béli nagykoncerten őt nem láttuk, de ezt most, május első hétvégéjén simán bepótolhatjuk. A többszámos közös blokkban biztosan hallható lesz a Brains legfrissebb albumára (FULL RANGE) készült közös daluk, a "We are one".

 

 

Szókimondó, eklektikus, veszettül tempós és élettel teli balkáni metal-punk zenében gondolkodó, kozmopolita zenészkollektíva – ez a Kultur Shock. Tagjai balkáni országokból és az Egyesült Államok egymástól több száz kilométeres távolságra lévő nagyvárosaiból verbuválódtak összes Seattle-ben, ahol csak szinte órákra találják meg a nyugalmat, hiszen idejük nagy részében a világot járják; lassan tizenöt éves pályafutásuk során három kontinensen fordultak meg, csak az elmúlt pár évben több száz fellépésük volt, és minden alkalommal bizonyították, hogy a legjobb koncertzenekarok közé tartoznak.

 

Egy 30 éves múltra visszatekintő Boban Rakovic Orkestar arra vállalkozott, hogy meghódítja a világot. A dél-szerbiai Vladicin Hanban él az a 13 muzsikus, akiket 20 éve nem lehet megkerülni Szerbiában, 14 éve Magyarországon, és 10 éve Európában sem.


Képtár

  • Kosheen+Brains, Boban Markovic és a Kultur Shock kép 12194
  • Kosheen+Brains, Boban Markovic és a Kultur Shock kép 12195
  • Kosheen+Brains, Boban Markovic és a Kultur Shock kép 12197
 

 

Szólj hozzá!


Woodstock a TRIP hajóra költözik

Woodstock a TRIP hajóra költözik

Február végén immáron negyedik alkalommal elevenedik fel a 1960-as évek végi hangulat, Budapest egyik legifjabb koncerthelyszínén, a TRIP hajón...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bérczesi Robi lett az év szövegírója

Átadták az Artisjus-díjakat: Dés Lászlót életműdíjjal, Szabó Tibort (Magna Cum Laude) az év zeneszerzője, Bérczesi Róbertet (Hiperkarma) pedig az év szövegírója címmel jutalmazták hétfőn Budapesten.

Nagy buli lesz: fellép a Queen az Oscar-gálán

Kicsit nem figyelünk oda, aztán már az egész net tele van azzal, hogy a Queen – pontosabban: Queen & Adam Lambert – is fellép a vasárnapi Oscar-díjátadón.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek