A Koncert.hu jó hírei

2012. november 19.  ·   Általános   ·  koncert.hu

Bár egyre több és több koncert, előadó és helyszín szerepel a kínálatunkban, továbbá a hírfolyam is egyre jobban hömpölyög, nem beszélve a rendszeres nyereményjátékokról, nem ülünk ölbe tett kézzel, gőzerővel folynak a fejlesztések annak érdekében, hogy minél több igényt kielégíthessünk.

A Koncert.hu jó hírei

Először is itt van a Galériánk, ahová nemcsak mi töltünk fel koncert-, buli- és partifotókat, hanem ezt ti is megtehetitek, ha úgy gondoljátok, a barátokon, rokonokon és üzletfeleken kívül a többiek is szívesen nézegetnék.

Haladunk a korral, a kor pedig  a mobilsztrádán hasít, úgyhogy a mai naptól elérhető a Koncert.hu okostelefonokra optimalizált weboldala is: létezik egy androidverziónk, de az Iphone-appról sem feledkeztünk el.

Mi jöhet még?

Itt persze még nem állunk meg, folmatosan dolgozunk az oldal tökéletesítésén, de szívesen vesszük, ha megosztjátok velünk esetleges ötleteiteket, javaslataitokat.


 

 

Szólj hozzá!


 A P.Mobil aranylakodalmat ül!

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert (+főpróba) előtt, ült be D. Tóth Kriszta mellé az autóba az Elviszlek magammal kamerái elé. A találkozásból egy szívbemarkolóan őszinte, kicsit nosztalgikus, kicsit nevetős beszélgetés...

Túlélt egy repülőkatasztrófát, egy autóbalesetet – most beperel mindenkit a blink-182 dobosa

Travis Barker két pert is indított az egészségügyi állapotát érintő ügyekben: az egyiket egy néhány hónapja történt autóbaleset miatt, a másikat pedig orvosi műhiba okán.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek