Év koncertje - szavazás

A Koncert.hu jó hírei

2012. november 19.  ·   Általános   ·  koncert.hu

Bár egyre több és több koncert, előadó és helyszín szerepel a kínálatunkban, továbbá a hírfolyam is egyre jobban hömpölyög, nem beszélve a rendszeres nyereményjátékokról, nem ülünk ölbe tett kézzel, gőzerővel folynak a fejlesztések annak érdekében, hogy minél több igényt kielégíthessünk.

A Koncert.hu jó hírei

Először is itt van a Galériánk, ahová nemcsak mi töltünk fel koncert-, buli- és partifotókat, hanem ezt ti is megtehetitek, ha úgy gondoljátok, a barátokon, rokonokon és üzletfeleken kívül a többiek is szívesen nézegetnék.

Haladunk a korral, a kor pedig  a mobilsztrádán hasít, úgyhogy a mai naptól elérhető a Koncert.hu okostelefonokra optimalizált weboldala is: létezik egy androidverziónk, de az Iphone-appról sem feledkeztünk el.

Mi jöhet még?

Itt persze még nem állunk meg, folmatosan dolgozunk az oldal tökéletesítésén, de szívesen vesszük, ha megosztjátok velünk esetleges ötleteiteket, javaslataitokat.


 

 

Szólj hozzá!


Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az Omega és a Creedence Clearwater Revival (?)

Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az...

Egy Facebook-bejegyzésből tudtuk meg, hogy Woodstock 50. évfordulójára Őriszentpéteren egy megabulival készülnek augusztus 17-én.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ha addig több előadót nem zárnak ki, kész A DAL szombati döntőseinek listája

Döntőjéhez érkezett A Dal 2019, szombaton kiderül, hogy a nyolcas mezőnyből melyik mű nyeri el a Magyarország legjobb dala címet.

Férfiuralom van a toplistákon

A nemek közötti szakadékra mutatott rá a BBC kutatása, amely szerint a tavalyi toplistás popzenei számok előadói között háromszor annyi férfi volt, mint nő.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek