A Koncert.hu jó hírei

2012. november 19.  ·   Általános   ·  koncert.hu

Bár egyre több és több koncert, előadó és helyszín szerepel a kínálatunkban, továbbá a hírfolyam is egyre jobban hömpölyög, nem beszélve a rendszeres nyereményjátékokról, nem ülünk ölbe tett kézzel, gőzerővel folynak a fejlesztések annak érdekében, hogy minél több igényt kielégíthessünk.

A Koncert.hu jó hírei

Először is itt van a Galériánk, ahová nemcsak mi töltünk fel koncert-, buli- és partifotókat, hanem ezt ti is megtehetitek, ha úgy gondoljátok, a barátokon, rokonokon és üzletfeleken kívül a többiek is szívesen nézegetnék.

Haladunk a korral, a kor pedig  a mobilsztrádán hasít, úgyhogy a mai naptól elérhető a Koncert.hu okostelefonokra optimalizált weboldala is: létezik egy androidverziónk, de az Iphone-appról sem feledkeztünk el.

Mi jöhet még?

Itt persze még nem állunk meg, folmatosan dolgozunk az oldal tökéletesítésén, de szívesen vesszük, ha megosztjátok velünk esetleges ötleteiteket, javaslataitokat.


 

 

Szólj hozzá!


Gospelkórus énekel a királyi esküvőn

Gospelkórus énekel a királyi esküvőn

Meghan Markle-lal az amerikai zene is az angol királyi esküvők ősi ceremóniájának részévé válik. A szombati templomi szertartáson az amerikai...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztiválok, amelyek a legtöbbet kínálnak a legkedvezőbb áron

A ShopAlike csapata elkészítette a 2018-as európai zenei fesztiválok rangsorolását, ezzel is segítve a fesztivál rajongónak kitalálni, melyik rendezvény felel meg leginkább az igényüknek – és persze pénztárcájuknak is. Mi kiegészítettük a felsorolást a legfontosabb adatokkal és a tavalyi hangulatvideókkal.

Pünkösdi királyság a Várban és a Várkert Bazárban

Hagyományőrző és búcsújáró szokások, családi és népzenei koncertek, kézműves foglalkozások, mesterségbemutatók és gasztronómiai programok a Várban,
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek