Év koncertje - szavazás

Balhé a Ligetben: jegelik a Fridge Fesztivált

2012. október 02.  ·   Általános   ·  koncert.hu

Magára haragította egy másik rendezvényszervező csapat a lakókat és a döntéshozókat, így a Városligeti Műjégpályán tartható rendezvények körül kialakult bizonytalanságok miatt a Fridge Fesztiválnak egy évet ki kell hagynia.

Balhé a Ligetben: jegelik a Fridge Fesztivált

Az elmúlt két év alatt összesen közel százezer látogatót vonzott a téli szezonindító fesztivál, amely a zenei programok mellett látványos extrémsport bemutatókkal és a síszezonhoz kapcsolódó kiállítással és vásárral várta a látogatókat, a Városligeti Műjégpályán. Hiába az eddigi sikerek és a több hónapos előkészítő munka, nemrég ugyanis  kérdésessé vált, hogy a Fridge Fesztivál idén megrendezhető lesz-e. „Pár hete volt a jégpályán egy rendezvény, ami a hajnalig tartó hangoskodásával kiváltotta a környező lakók és kerületek, sőt a főváros vezetésének haragját is, ezzel olyan helyzetet teremtettek, ami ellehetetlenítette a korábban két évig sikerrel szervezett fesztiválunk megrendezését” – nyilatkozta Balogh Balázs, a Fridge alapító-szervezője. A nyárvégi rendezvény szervezőinek eljárása olyan közhangulatot eredményezett, melynek következtében csak este 10-ig lehetne szabadtéri zenés programokat tartani, és utána még sátrakban sem lehetne folytatni a programokat. „A kialakult helyzetnek most a Fridge issza meg a levét. Minket sújtanak a szigorítások, elveszítettünk egy értékes hónapot a kampányidőszakból és ráadásul az elmúlt időszak sajtóhírei miatt több támogatónk is elbizonytalanodott és visszalépett. Mindezek miatt úgy döntöttünk, hogy ez az év kényszerűségből kimarad, ugyanis nem akarunk minőségben visszalépni és az elmúlt években megszokottnál gyengébb és kisebb rendezvényt kínálni” – vázolta a helyzetet Balogh Balázs. Tehát a Fridge Fesztivál, a szervezők akarata ellenére, idén egy évet kihagy - jelentették be a szervezők. Arra, hogy a rendezvény az idén kialakult nehézségek ellenére, jövőre tovább tudjon fejlődni, garancia lehet, hogy az eddigi szervezők köre kibővül, s a MEEX és a 4 BRO mellé csatlakozott a Sziget Szervezőiroda csapata is.  

Reméljük, nemcsak az együttműködés lesz gyümölcsöző, de kert is lesz hozzá. Illetve jégpálya.

 


 

 

Szólj hozzá!


Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az Omega és a Creedence Clearwater Revival (?)

Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az...

Egy Facebook-bejegyzésből tudtuk meg, hogy Woodstock 50. évfordulójára Őriszentpéteren egy megabulival készülnek augusztus 17-én.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ha addig több előadót nem zárnak ki, kész A DAL szombati döntőseinek listája

Döntőjéhez érkezett A Dal 2019, szombaton kiderül, hogy a nyolcas mezőnyből melyik mű nyeri el a Magyarország legjobb dala címet.

Férfiuralom van a toplistákon

A nemek közötti szakadékra mutatott rá a BBC kutatása, amely szerint a tavalyi toplistás popzenei számok előadói között háromszor annyi férfi volt, mint nő.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek