Becsajozott a Compact Disco

2013. október 22.  ·   Általános   ·  koncert.hu

Nem mondható megszokottnak, hogy egy férfi tagokból álló zenekar női zenészekkel erősítsen a koncertműsorukra. Éppen ezt kihasználva döntött úgy a csapat, hogy a gitáros szerepre is egy női muzsikust keresnek, tavasztól már egy másik hölgy erősítette a ritmusszekciót.

Becsajozott a Compact Disco

Az idei nyár talán legsikeresebb dalával a We Will Not Go Down slágerrel adott ízelítőt a Compact Disco a készülő új albumáról és már játsszák is a rádiók a The Storm című újabb számot. Ez a tempós, lendületes dal is bizonyítja, hogy Walkó Csabáék körül új szelek fújnak. Koncertjeiken az elektronikus megszólalást gitárral és élő dobbal fűszerezték már az idei fesztiválszezonra is. Török Emese tavasszal csatlakozott a zenekarhoz és dobolásával elismerő kritikát kapott szakmai berkekben, melletet innentől fova Lahucsky Krisztina gitáros erősíti a női vonalat a zenekarban.

Kriszta az első pillanattól fogva, nagyon lelkesen vetette bele magát a közös zenélésbe. Szorgalmasan készül, tanulja a dalokat, kérdez, igyekszik. Emesével amúgy ők már zenéltek is közösen, sőt most is együtt játszanak a Krétaköz színház Korrupció című darabjában, úgyhogy így talán könnyebben is ment neki a beilleszkedés – már amennyire nehéznek mondható elkezdeni zenélni egy sikeres produkcióban.

Az eddigi koncertjeinken Szakos Krisztián gitározott. "Vele maximálisan szoros munkakapcsolatunk van, hiszen ő a lemezeink producere is. Elég nagy név a szakmában és profizmusát bizonyítja, hogy mellettünk sok mindenkivel dolgozik, többek között Ákossal is, így sajnos nem tudtunk minden fellépést összeegyeztetni. Ezek után a jövőben már Krisztával érkezünk minden buliba." – fejtette ki Lotfi Begi.

Új lemez, turné, egy frissebb dizájnt is követel. Begiék, Maár Róbert barátjukat kérték fel, hogy valósítsa meg a fellépésekre a közösen megálmodott ruhákat, a bandáról pedig Éder Krisztián készített képeket.

Az új lemez november 15-én jelenik meg The Storm címmel.

Az A38 Hajón november 16-án bemutatjuk az új album dalait, majd az ország minden jó klubjában. Az új felállás mellett igyekszünk egy másfajta programmal és az eddigi műsorainktól eltérő hangulatú koncerttel előállni. A hamarosan megjelenő lemezen ugyanis annyi jó dal van, hogy biztosra megyünk. A kiváló hangulat előre garantálható - nyilatkozta Walkó Csaba.


Képtár

  • Becsajozott a Compact Disco kép 20627
 

 

Szólj hozzá!


Teát ittunk Afrikában Elizabettel – sikerült kikúrálnunk magunkat

Teát ittunk Afrikában Elizabettel – sikerült...

Valahogy úgy alakult a dolog, hogy sosem voltam még KFT-koncerten, és be kell látnom, hogy ez nagy hiba volt. Többet nem fordul elő, megígérem.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Parádés a vendéglista Quincy Jones budapesti koncertjén

A legendás zenész-producerrel Richard Bona, Dee Dee Bridgewater, és Radics Gigi is fellép, a showman Nic Harcourt lesz július 16-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Mennyire Balaton? Nagyon!

A Pünkösdi nyitóhétvégével hivatalosan is elrajtol a 6. MOL Nagyon Balaton, a májustól-októberig átfogó, nagyfesztiválokat, kulturális programokat, különleges gasztroeseményeket, világsztárokat és több száz hazai zenészt felvonultató programdömping.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek