GPS-koordináták a SoNaR remixhez

2012. november 07.  ·   Általános   ·  koncert.hu

A zenekar legújabb, remixeket felsorakoztató lemezüket, továbbá eddig még nem hallott és látott meglepetés dalaikat és videóikat tartalmazó pendrive-okat dugott el a főváros három pontján, befalazva...

GPS-koordináták a SoNaR remixhez

Az adathordozókról mindenki számára (aki megtalája) letölthető öt előadó remixe az AIRMX lemezről; a Lama Boutique című szám 2012-es változata; a zenekar egyetlen feldolgozása, a Gloomy Sunday; Lantos Zoltán hegedűművész és Tabbouch Linda közreműködésével a Machine című számhoz készült eddig nem publikált koncertvideó; az előző Celluloid című lemez tejes anyaga és a legutolsó On Air lemezről három nóta.

A zenekar persze élőben is megmutatkozik: november 10-én a Lámpás-ban lesz egy bensőséges SoNaR koncert, november 23-án pedig a Gozsdu Manóban lép fel a zenekar.

A letölthető SoNaR AIRMX tehát Budapest három pontján, az alábbi koordinátákon található:

47° 29' 58.4" N  19° 3' 52.8" E 

47° 29' 48.9" N   19° 3' 55.6" E              

47° 29' 37.3" N  19° 4' 0" E 

 


 

 

Szólj hozzá!


 Ingyenes jazz és funk zeneünnep a királyok városában: Alba Regia Feszt

Ingyenes jazz és funk zeneünnep a királyok...

Hazánk legjobb jazz, funk és blues zenészei koncerteznek Székesfehérvár belvárosában július 30-tól augusztus 1-ig. A Syrius Legacy, Váczi Eszter,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Cher kedvet kapott a Mamma Mia-tól: ABBA-dalokból készít lemezt

ABBA-dalokból készít lemezt Cher. A 72 éves Oscar-díjas énekesnő, színésznő a Today Show című reggeli amerikai tévéműsorban beszélt erről.

Elváltak a Compact Disco és Lotfi Begi útjai

Külön utakon folytatja a Compact Disco és Lotfi Begi. Utóbbi tíz év után békében vált el a népszerű hazai popcsapattól és szólóban folytatja.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek