Év koncertje - szavazás

GPS-koordináták a SoNaR remixhez

2012. november 07.  ·   Általános   ·  koncert.hu

A zenekar legújabb, remixeket felsorakoztató lemezüket, továbbá eddig még nem hallott és látott meglepetés dalaikat és videóikat tartalmazó pendrive-okat dugott el a főváros három pontján, befalazva...

GPS-koordináták a SoNaR remixhez

Az adathordozókról mindenki számára (aki megtalája) letölthető öt előadó remixe az AIRMX lemezről; a Lama Boutique című szám 2012-es változata; a zenekar egyetlen feldolgozása, a Gloomy Sunday; Lantos Zoltán hegedűművész és Tabbouch Linda közreműködésével a Machine című számhoz készült eddig nem publikált koncertvideó; az előző Celluloid című lemez tejes anyaga és a legutolsó On Air lemezről három nóta.

A zenekar persze élőben is megmutatkozik: november 10-én a Lámpás-ban lesz egy bensőséges SoNaR koncert, november 23-án pedig a Gozsdu Manóban lép fel a zenekar.

A letölthető SoNaR AIRMX tehát Budapest három pontján, az alábbi koordinátákon található:

47° 29' 58.4" N  19° 3' 52.8" E 

47° 29' 48.9" N   19° 3' 55.6" E              

47° 29' 37.3" N  19° 4' 0" E 

 


 

 

Szólj hozzá!


Curtis befejezte a méregtelenítést

Curtis befejezte a méregtelenítést

Próbálunk visszalapozni a cikkeink köztt... Curtis...Curtis... Megvan: január 7-én adtunk arról hírt, hogy az utóbbi időben inkább csak a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és különféle előadások is. Külföldi sztárvendégként pedig érkezik Bonnie Tyler!

A Belau melegíti be a közönséget Mike Shinoda előtt az Arénában

Alig egy hónap múlva, március 12-én érkezik szólóprojektjével a Linkin Park egyik frontembere, Mike Shinoda az Arénába. Most már az is biztos, hogy felvezetésként a Belau csapat fogja szórakoztatni a közönséget.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek