GPS-koordináták a SoNaR remixhez

2012. november 07.  ·   Általános   ·  koncert.hu

A zenekar legújabb, remixeket felsorakoztató lemezüket, továbbá eddig még nem hallott és látott meglepetés dalaikat és videóikat tartalmazó pendrive-okat dugott el a főváros három pontján, befalazva...

GPS-koordináták a SoNaR remixhez

Az adathordozókról mindenki számára (aki megtalája) letölthető öt előadó remixe az AIRMX lemezről; a Lama Boutique című szám 2012-es változata; a zenekar egyetlen feldolgozása, a Gloomy Sunday; Lantos Zoltán hegedűművész és Tabbouch Linda közreműködésével a Machine című számhoz készült eddig nem publikált koncertvideó; az előző Celluloid című lemez tejes anyaga és a legutolsó On Air lemezről három nóta.

A zenekar persze élőben is megmutatkozik: november 10-én a Lámpás-ban lesz egy bensőséges SoNaR koncert, november 23-án pedig a Gozsdu Manóban lép fel a zenekar.

A letölthető SoNaR AIRMX tehát Budapest három pontján, az alábbi koordinátákon található:

47° 29' 58.4" N  19° 3' 52.8" E 

47° 29' 48.9" N   19° 3' 55.6" E              

47° 29' 37.3" N  19° 4' 0" E 

 


 

 

Szólj hozzá!


Mennyire Balaton? Nagyon!

Mennyire Balaton? Nagyon!

A Pünkösdi nyitóhétvégével hivatalosan is elrajtol a 6. MOL Nagyon Balaton, a májustól-októberig átfogó, nagyfesztiválokat, kulturális...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Fekete Zaj fesztivál újra a régi helyen!

Ismét megrendezik a Fekete Zaj Fesztivált a Mátrában. A hazai és nemzetközi alternatív/underground előadókra épülő eseményt több év szünet után augusztus 17. és 19. között újra az időközben felújított régi helyszínen, a mátrafüredi Sástó mellett tartják meg.

Gyászol a magyar underground

Meghalt Magyar Péter az Európa Kiadó és a Balaton zenekarok egykori dobosa – tette közzé a szomorú hírt a Zoom.hu.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek