Hogy áll a belga fiú ügye, aki nem a Soundon halt meg?

2013. július 16.  ·   Általános   ·  koncert.hu

A legfrissebb híradások szerint az Interpol is beszállt a nyomozásba, a fiú halálának gyanús körülményei miatt. Miközben az érintettek feszülten várják a nyomozás eredményét, bizonyos honlapok kizárólag arra mennek rá, hogy a Balaton Soundot mint partidrogparadicsomot tüntessék fel.

Hogy áll a belga fiú ügye, aki nem a Soundon halt meg?

Egyáltalán nem megerősített információk szerint, de eléggé elképzelhető módon, a fiú a siófoki utcán esett össze, és barátai, ahelyett, hogy rohantak volna vele a kórházba, becipelték a szállásra. Szintén nem lehet biztosan tudni, de állítólag ezen a bizonyos siófoki szálláson drogot is találtak, s talán a rossz döntésnek ez utóbbi feltételezéshez is köze van, mindenesetre jobban tették volna, ha a szívmegállást újraélesztéssel és mentőhívással próbálják orvosolni.

Igen, a csapat a fesztiválra érkezett, ezáltal a 21 éves Robin Verweij is a Balaton Soundon bulizott, ezt valószínűleg az elhunyt karján talált karszalag is megerősíti, és nem, e ténynek közvetlenül nincs köze a sajnálatosan bekövetkezett halálához. A "multikulti megabulin" való részvételből ugyanis nem következik, hogy valaki a nyílt utcán lelje a halálát.

A kétnapos RockNess-i Fesztivál második napján is tragédia történt: egy 18 éves fiú összeesett a nagyszínpad elõtt, és hiába szállították kórházba, az életét már nem tudták megmenteni az orvosok. Az eset még 2008-ban volt.

2012-ben a Nova Rock első napján történt hasonló eset - akkor a fesztivál területén belül, mely során összeesett és a kórházba szállítás közben meghalt a fesztivál egy 24 éves osztrák látogatója. A mentőszolgálat közlése szerint a fiatal férfinak már régóta szívproblémái voltak.

Ugyanebben az évben a Wacken fesztiválon történt tragikus baleset a kempingben. Az egyik fesztiválozó egy vászontetővel ellátott pótkocsin aludt el, mellette egy áramfejlesztő működött, és minden jel arra mutat, hogy halálát a kiáramló mérgező szén-monoxid belélegzése okozta. Úgy két órával később a barátai találtak rá, de a helyszínre azonnal kihívott mentőcsapat orvosa sem tudta már visszahozni az életbe.

Jelen pillanatban a mostani ügyet "gyanús" halálesetként kezelik, és csak az igazságügyi orvosszakértő jelentése után engedik hazaszállítani a holttestet. Mindenki végzi a dolgát, és minderről egyelőre semmit nem osztanak meg a nyilvánossággal.

A fesztiválok fekete krónikáját a velvet állította össze két évvel ezelőtt, azóta frissítés - szerencsére? - nem történt.

De hogy fokozzuk a borzongást, Spanyolországban van egy város, Nieves, ahol kifejezetten a halálra építik a fesztivált: azokat az embereket várják oda, akiknek az elmúlt egy évben halálközeli élményben volt részük - esetleg kicsit meg is haltak. A fesztivál központi eseménye az, amikor koporsóban végig is hurcolják őket a városon... Ezt követően kezdődik a buli. Hullajó.


 

 

Szólj hozzá!


Az Avenged Sevenfold lemondta nyári turnéját!

Az Avenged Sevenfold lemondta nyári turnéját!

Az észak-amerikai turnén a Three Days Grace és a Prophets of Rage kísérte volna el az együttest, de orvosi utasításra visszamondták a koncertsorozatot.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Chester Benningtonnak üzent a Linkin Park halálának évfordulóján

Bennington tavaly július 20-án hunyt el. A gyászoló család és barátok rá emlékeznek a szomorú évfordulón.

Nem Queen-imitátorokat keresnek, hanem egyedi produkciókat: Q-Faktor

Q-Faktor címmel negyedik alkalommal rendezik meg a Queen Zenei Tehetségkutató Versenyt. A jelentkezési határidő július 31., a döntő szeptember 1-jén lesz.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek