Hogy áll a belga fiú ügye, aki nem a Soundon halt meg?

2013. július 16.  ·   Általános   ·  koncert.hu

A legfrissebb híradások szerint az Interpol is beszállt a nyomozásba, a fiú halálának gyanús körülményei miatt. Miközben az érintettek feszülten várják a nyomozás eredményét, bizonyos honlapok kizárólag arra mennek rá, hogy a Balaton Soundot mint partidrogparadicsomot tüntessék fel.

Hogy áll a belga fiú ügye, aki nem a Soundon halt meg?

Egyáltalán nem megerősített információk szerint, de eléggé elképzelhető módon, a fiú a siófoki utcán esett össze, és barátai, ahelyett, hogy rohantak volna vele a kórházba, becipelték a szállásra. Szintén nem lehet biztosan tudni, de állítólag ezen a bizonyos siófoki szálláson drogot is találtak, s talán a rossz döntésnek ez utóbbi feltételezéshez is köze van, mindenesetre jobban tették volna, ha a szívmegállást újraélesztéssel és mentőhívással próbálják orvosolni.

Igen, a csapat a fesztiválra érkezett, ezáltal a 21 éves Robin Verweij is a Balaton Soundon bulizott, ezt valószínűleg az elhunyt karján talált karszalag is megerősíti, és nem, e ténynek közvetlenül nincs köze a sajnálatosan bekövetkezett halálához. A "multikulti megabulin" való részvételből ugyanis nem következik, hogy valaki a nyílt utcán lelje a halálát.

A kétnapos RockNess-i Fesztivál második napján is tragédia történt: egy 18 éves fiú összeesett a nagyszínpad elõtt, és hiába szállították kórházba, az életét már nem tudták megmenteni az orvosok. Az eset még 2008-ban volt.

2012-ben a Nova Rock első napján történt hasonló eset - akkor a fesztivál területén belül, mely során összeesett és a kórházba szállítás közben meghalt a fesztivál egy 24 éves osztrák látogatója. A mentőszolgálat közlése szerint a fiatal férfinak már régóta szívproblémái voltak.

Ugyanebben az évben a Wacken fesztiválon történt tragikus baleset a kempingben. Az egyik fesztiválozó egy vászontetővel ellátott pótkocsin aludt el, mellette egy áramfejlesztő működött, és minden jel arra mutat, hogy halálát a kiáramló mérgező szén-monoxid belélegzése okozta. Úgy két órával később a barátai találtak rá, de a helyszínre azonnal kihívott mentőcsapat orvosa sem tudta már visszahozni az életbe.

Jelen pillanatban a mostani ügyet "gyanús" halálesetként kezelik, és csak az igazságügyi orvosszakértő jelentése után engedik hazaszállítani a holttestet. Mindenki végzi a dolgát, és minderről egyelőre semmit nem osztanak meg a nyilvánossággal.

A fesztiválok fekete krónikáját a velvet állította össze két évvel ezelőtt, azóta frissítés - szerencsére? - nem történt.

De hogy fokozzuk a borzongást, Spanyolországban van egy város, Nieves, ahol kifejezetten a halálra építik a fesztivált: azokat az embereket várják oda, akiknek az elmúlt egy évben halálközeli élményben volt részük - esetleg kicsit meg is haltak. A fesztivál központi eseménye az, amikor koporsóban végig is hurcolják őket a városon... Ezt követően kezdődik a buli. Hullajó.


 

 

Szólj hozzá!


Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Boszorkányok pedig nincsenek... vagy de?

Lehet musicalt csinálni egy Arany-balladából? Úgy tűnik, igen. Arany János születésének 200-évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből – akármit is jelentsen ez – és tollából, valamint Derzsi György lelkéből – akármit is jelentsen ez – a musical-ballada a Vörös Rébékből, amit ráadásul az Arénában mutatnak...

Utolsó turnéjára indul a KISS!

A legendás együttes 45 év zenélés után bejelentette utolsó turnéját, amely “Az Út Vége” nevet viseli (“End Of The Road world tour”). A hírt az America’s Got Talent fináléjában jelentették be szeptember 19-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek