Év koncertje - szavazás

Holtan találták az eltűnt zenészeket

2013. január 29.  ·   Általános   ·  koncert.hu

A Népszabadság értesülése szerint a 12 holttest közül, melyekre a Nuevo León-i hatóságok vasárnap bukkantak egy kútban, Mina városban, négy biztosan a KOMBO KOLOMBIA nevezetű, dél-amerikai popzenét játszó együttes eltűnt tagja.

Holtan találták az eltűnt zenészeket

Néhány nappal korábban húsz személy eltűnését jelentették, közülük tizenketten a Kombo Kolombia együttes, a többiek pedig a segítő személyzet tagjai voltak. A zenekar állítólag a környéken koncertezett, s miután nem jelentkeztek, a rokonaik telefonon keresték őket, majd a helyszínre siettek, amely azonban teljesen elhagyatott volt, az együttes autói pedig üresen álltak.

A tizenkét holttest közül, melyet a kútban találtak, négyet a banda zenészeiként azonosítottak. A rendőrség beszámolója szerint a zenekar egyik tagjának sikerült megszöknie, ő vezette el őket a szörnyű helyhez. A túlélő szerint tíz fegyveres rontott be az öltözőbe a koncert után, s a zenészeket a velük utazó stábtagokkal együtt az épület előtt várakozó autókba tuszkolták. A szakértők szerint nincs kizárva, hogy sokkal több holttestet is találnak még a helyszínen.

Az utóbbi években sok zenészt öltek meg a drog miatt, közülük többen drogbárókat éltető dalokat is énekeltek, írja a BBC. A Kombo Kolombia popzenét játszott, és állítólag nem kapcsolódott a drogbandákhoz, habár gyakran játszottak olyan klubokban, amelyek a drogkartellek gyakori célpontjai voltak.A térségben eléggé gyakran csatároznak a drogbandák, ezért a rendőrség korábban azt feltételezte, hogy elrabolták őket.

 


 

 

Szólj hozzá!


Victor Máté szerint hamis a vád Petruska dalával kapcsolatban

Victor Máté szerint hamis a vád Petruska dalával...

Újabb fordulatot vett A Dal című műsorból hétfőn plágium vád miatt kizárt Petruska András ügye. A kettes számú szakértői vélemény szerint...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Vasárnapig lehet még szavazni az év koncertjére, fesztiváljára, klubjára!

Vasárnap éjfélig tart a Koncert.hu által meghirdetett szavazás, amely azt kívánja kideríteni, a közönség véleménye alapján melyik volt 2018 legemlékezetesebb koncertje, fesztiválja, s melyik zenei klubot kedvelték leginkább a látogatók.

Nem, a Sex Pistols énekese nem halt meg

Hacsak abba nem lehet belehalni, hogy az emberről "deadly" hoaxot gyártanak... Ez történt ugyanis John Lydonnal, aka Johnny Rotten.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek