Holtan találták az eltűnt zenészeket

2013. január 29.  ·   Általános   ·  koncert.hu

A Népszabadság értesülése szerint a 12 holttest közül, melyekre a Nuevo León-i hatóságok vasárnap bukkantak egy kútban, Mina városban, négy biztosan a KOMBO KOLOMBIA nevezetű, dél-amerikai popzenét játszó együttes eltűnt tagja.

Holtan találták az eltűnt zenészeket

Néhány nappal korábban húsz személy eltűnését jelentették, közülük tizenketten a Kombo Kolombia együttes, a többiek pedig a segítő személyzet tagjai voltak. A zenekar állítólag a környéken koncertezett, s miután nem jelentkeztek, a rokonaik telefonon keresték őket, majd a helyszínre siettek, amely azonban teljesen elhagyatott volt, az együttes autói pedig üresen álltak.

A tizenkét holttest közül, melyet a kútban találtak, négyet a banda zenészeiként azonosítottak. A rendőrség beszámolója szerint a zenekar egyik tagjának sikerült megszöknie, ő vezette el őket a szörnyű helyhez. A túlélő szerint tíz fegyveres rontott be az öltözőbe a koncert után, s a zenészeket a velük utazó stábtagokkal együtt az épület előtt várakozó autókba tuszkolták. A szakértők szerint nincs kizárva, hogy sokkal több holttestet is találnak még a helyszínen.

Az utóbbi években sok zenészt öltek meg a drog miatt, közülük többen drogbárókat éltető dalokat is énekeltek, írja a BBC. A Kombo Kolombia popzenét játszott, és állítólag nem kapcsolódott a drogbandákhoz, habár gyakran játszottak olyan klubokban, amelyek a drogkartellek gyakori célpontjai voltak.A térségben eléggé gyakran csatároznak a drogbandák, ezért a rendőrség korábban azt feltételezte, hogy elrabolták őket.

 


 

 

Szólj hozzá!


Volbeat – az énekes, aki azt hitte, Budapesten van...

Volbeat – az énekes, aki azt hitte, Budapesten van...

Fesztiválos körutunk következő állomása Velencére vezetett, ahol az EFOTT utolsó napjának programjai között válogattunk. Kiemelt figyelmet...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Rúzsa Magdinak elege lett – a Facebook-on reagált az őt ért vádakra

"Most lett nagyon elegem! ITT AZ ÁLLJ!" – kezdődik a posztja, és végigolvasva csak sejtéseink voltak, mi történt, de aztán beírtuk a nevét a legjobb barátunk keresőjébe...

El lehet tolni a (sör)biciklit Óbudáról is

Mint arról júniusban beszámoltunk, tilos a segway, az elektromos kerékpár, az elektromos roller, az elektromos gördeszka, a hoverboard, a sörbike és a riksa használata az V. kerületi önkormányzat tulajdonában lévő gyalogutakon és gyalogos övezetekben.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek