Holtan találták az eltűnt zenészeket

2013. január 29.  ·   Általános   ·  koncert.hu

A Népszabadság értesülése szerint a 12 holttest közül, melyekre a Nuevo León-i hatóságok vasárnap bukkantak egy kútban, Mina városban, négy biztosan a KOMBO KOLOMBIA nevezetű, dél-amerikai popzenét játszó együttes eltűnt tagja.

Holtan találták az eltűnt zenészeket

Néhány nappal korábban húsz személy eltűnését jelentették, közülük tizenketten a Kombo Kolombia együttes, a többiek pedig a segítő személyzet tagjai voltak. A zenekar állítólag a környéken koncertezett, s miután nem jelentkeztek, a rokonaik telefonon keresték őket, majd a helyszínre siettek, amely azonban teljesen elhagyatott volt, az együttes autói pedig üresen álltak.

A tizenkét holttest közül, melyet a kútban találtak, négyet a banda zenészeiként azonosítottak. A rendőrség beszámolója szerint a zenekar egyik tagjának sikerült megszöknie, ő vezette el őket a szörnyű helyhez. A túlélő szerint tíz fegyveres rontott be az öltözőbe a koncert után, s a zenészeket a velük utazó stábtagokkal együtt az épület előtt várakozó autókba tuszkolták. A szakértők szerint nincs kizárva, hogy sokkal több holttestet is találnak még a helyszínen.

Az utóbbi években sok zenészt öltek meg a drog miatt, közülük többen drogbárókat éltető dalokat is énekeltek, írja a BBC. A Kombo Kolombia popzenét játszott, és állítólag nem kapcsolódott a drogbandákhoz, habár gyakran játszottak olyan klubokban, amelyek a drogkartellek gyakori célpontjai voltak.A térségben eléggé gyakran csatároznak a drogbandák, ezért a rendőrség korábban azt feltételezte, hogy elrabolták őket.

 


 

 

Szólj hozzá!


Itt vannak az első VOLT-os nevek!

Itt vannak az első VOLT-os nevek!

Bejelentette be első fellépőit a VOLT Fesztivál. 2019. június 26-29. között Sopronban lép színpadra a Slipknot, Slash, Parov Stelar, Robin Schulz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az opera szórakoztatóbb változata – UPeramesék Papagénóval Újpesten

Az opera manapság nem az a műfaj, amit önként választanak a fiatalok kellemes időtöltés céljából, pedig ugyanolyan szórakoztató is lehet, mint bármely más gyermekeknek szánt darab. Hábetler András operaénekes, rendező, a Magyar Állami Operaház gyermek és ifjúsági műsorai és a Budapesti Fesztiválzenekar nagy sikerű...

Andrea Bocelli állandó karmesterével Budapestre érkezik az IL VOLO!

A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel.

Freddie Mercury-emlékest lesz a Pólus Moziban

November 23-án péntek este a XV. kerületi Pólus Moziban emlékestet tartanak Freddie Mercury tiszteletére – egy nappal halálának évfordulója előtt.

A bálnák is megunják a saját éneküket

Brit tudósok (á, nem is, ausztrálok voltak :) ) szerint néhány évente teljesen megújítják dalukat az ausztrál hosszúszárnyú bálnák.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek