Holtan találták az eltűnt zenészeket

2013. január 29.  ·   Általános   ·  koncert.hu

A Népszabadság értesülése szerint a 12 holttest közül, melyekre a Nuevo León-i hatóságok vasárnap bukkantak egy kútban, Mina városban, négy biztosan a KOMBO KOLOMBIA nevezetű, dél-amerikai popzenét játszó együttes eltűnt tagja.

Holtan találták az eltűnt zenészeket

Néhány nappal korábban húsz személy eltűnését jelentették, közülük tizenketten a Kombo Kolombia együttes, a többiek pedig a segítő személyzet tagjai voltak. A zenekar állítólag a környéken koncertezett, s miután nem jelentkeztek, a rokonaik telefonon keresték őket, majd a helyszínre siettek, amely azonban teljesen elhagyatott volt, az együttes autói pedig üresen álltak.

A tizenkét holttest közül, melyet a kútban találtak, négyet a banda zenészeiként azonosítottak. A rendőrség beszámolója szerint a zenekar egyik tagjának sikerült megszöknie, ő vezette el őket a szörnyű helyhez. A túlélő szerint tíz fegyveres rontott be az öltözőbe a koncert után, s a zenészeket a velük utazó stábtagokkal együtt az épület előtt várakozó autókba tuszkolták. A szakértők szerint nincs kizárva, hogy sokkal több holttestet is találnak még a helyszínen.

Az utóbbi években sok zenészt öltek meg a drog miatt, közülük többen drogbárókat éltető dalokat is énekeltek, írja a BBC. A Kombo Kolombia popzenét játszott, és állítólag nem kapcsolódott a drogbandákhoz, habár gyakran játszottak olyan klubokban, amelyek a drogkartellek gyakori célpontjai voltak.A térségben eléggé gyakran csatároznak a drogbandák, ezért a rendőrség korábban azt feltételezte, hogy elrabolták őket.

 


 

 

Szólj hozzá!


Androidharkályokat engednek szabadon Budapesten!

Androidharkályokat engednek szabadon Budapesten!

A PLACCC Nemzetközi Művészeti Fesztivál keretein belül Budapestre érkezett Marco Barotti olasz hangtervező audio-vizuális installációja, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Mi a közös Liszt Ferencben és a világhírű ütős formációban?

Ha mélyen áttúrjuk a dolgot, biztosan találnák sokféle megállapítást, most kivételesen arra gondoltunk, hogy Liszttel indul és dobshow-val zárul a Koreai Kulturális Fesztivál.

Sokáig tartott megírni, bazi hosszú is lett, de megéri elolvasni: Zerge Sziget-kisregénye

Zergéről annyit tudnotok kell, hogy fekete öves szigetes: kevés olyan megszállottról tudunk, aki AZÓTA KINT VAN, AMIÓTA LÉTEZIK. Mármint nem a Hajógyári, hanem a fesztivál. Ez alatt a száznegyven év alatt rengeteg szervezővel/fellépővel/látogatóval és megannyi feltűnő, eltűnő helyszínnel, színpaddal, no meg számos...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek
BACH 333
BACH 333
Budapest 
BACH 333
BACH 333
Budapest 
BACH 333
BACH 333
Budapest 
Charlie
Charlie
Budapest 
BOOM BOOM
BOOM BOOM
Budapest