Ki tudnád nyitni a sört ezzel a kis heringgel?

2014. április 03.  ·   Általános   ·  koncert.hu

Kedvenc reklámfilm-megrendelőnk, a Heineken legújabb reklámfilmjében számos elképesztő tehetséget láthatunk, hiszen a márka bizonyítani szeretné, hogy rengeteg olyan ember jár közöttünk, aki legendás valamiben. Zseniális énekesek, táncosok mellett figyelmet érdemelnek azok is, akik például furcsa tárgyakkal képesek kinyitni egy üveget, esetleg folyékonyan beszélnek madárul, vagy istenien limbóznak...

Ki tudnád nyitni a sört ezzel a kis heringgel?

A Heineken most fogyasztói között keresi a legújabb legendákat, a Facebookon induló játékában. A Legendák Harca alkalmazás segítségével bárki bizonyíthatja, hogy különleges tehetség birtokában van. A játék 5 kategóriájának bármelyikére lehet jelentkezni április 4. és április 20. között, így kategóriák a következők:

Szemöldöktánc
Extrém sörnyitás
Madárcsalogatás
Sörcsusza
Limbó

Hazánk néhány ismertebb arca is részt vesz a  kezdeményezésben, játékra buzdítva minden érdeklődőt. A hazai hírességekkel készült videóból kitűnik, hogy ők is különleges, már-már legendás képességek birtokában vannak. Hihetetlennek tűnik, hogy Szabó Győző 20 másodperc alatt fest meg egy képet, vagy, hogy Varga Viktor lábával a nyakában zongorázik, hogy Müller Attila fejjel lefelé is tud szaxofonozni, vagy Puskás Peti úgy dekázik, hogy közben selfie-t készít, esetleg az, hogy Sena Dagadu gyöngyökkel varázsol?

„Gyerekkorom óta ékszerezek, hisz édesanyám ékszerkészítő, és rengeteg alapanyag van mindig nála. Kikapcsol, de nem úgy, mint a jóga, mert gondolkodni kell az összeállításon, kompozíción, az összhatáson. Leginkább fülbevalókat szeretek készíteni, de mint látjátok, a gyöngyből készült álszakáll is megy.” – árulta el az Irie Maffia énekesnője, Sena Dagadu.

“Annak idején még a Testnevelési Egyetemen a barátaimmal léptem fel fejjel lefelé szaxofonozva. Baromi jól sikerült, azóta a TF-es barátaim is folyton a "denevéres szaxofonost emlegetik” - mesélte Müller Attila, aki nagyon büszke Magyarországon egyedülálló, legendás tehetségére.

Puskás Peti elmondta - "A gimnáziumban igazolt futballista voltam, és szerettem volna megvillantani ezt a kepésségemet a videóban. Ehhez pedig gondoltuk, ha mar sokat szelfizek, mi lenne, ha még beletennénk ezt a néha már túlzásba vitt szokásomat is".

"A főiskolán grafikusként végeztem, és utána még évekig ebből éltem. Emlékszem, hónapokon át napközben a Balatonnál készítettem schnellportrékat a turistákról, este pedig szórakoztam. Ma már aktívan nem dolgozom a szakmában, de hobbiként megmaradt, ezért is választottam a videóhoz a festést" – emlékezett vissza Szabó Győző.

Varga Viktor bevallotta: "A jóga és a zongorázás nekem a test és a lélek harmóniáját jelenti. Ha valaki képes ezt egyszerre prezentálni, annak hosszú, egészséges és boldog élete lehet. Egyébként úgy jöttem rá, hogy a nyakamban a lábammal is tudok zongorázni, hogy dalszerzés közben egyszer viszketett a tarkóm, s mivel nem akartam abbahagyni a dallamot, ezért úgy gondoltam, megvakarom a lábammal. Azóta ez lett az én legendás tehetségem".

 

 


Képtár

  • Ki tudnád nyitni a sört ezzel a kis heringgel? kép 28259
  • Ki tudnád nyitni a sört ezzel a kis heringgel? kép 28261
  • Ki tudnád nyitni a sört ezzel a kis heringgel? kép 28262
 

 

Szólj hozzá!


A Zeneakadémia is figyelmezteti a jegyvásárlókat a visszaélésekre

A Zeneakadémia is figyelmezteti a jegyvásárlókat a...

Már mi is jeleztük, hogy egyre több áldozata van az átverős jegyárusító oldalaknak. Most a zeneakadméa adott ki egy közleményt ezzel kapcsolatban.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az opera szórakoztatóbb változata – UPeramesék Papagénóval Újpesten

Az opera manapság nem az a műfaj, amit önként választanak a fiatalok kellemes időtöltés céljából, pedig ugyanolyan szórakoztató is lehet, mint bármely más gyermekeknek szánt darab. Hábetler András operaénekes, rendező, a Magyar Állami Operaház gyermek és ifjúsági műsorai és a Budapesti Fesztiválzenekar nagy sikerű...

Andrea Bocelli állandó karmesterével Budapestre érkezik az IL VOLO!

A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel.

Elárverezik Frank Sinatra hagyatékának egy részét

Elárverezik a két évtizede elhunyt Frank Sinatra és tavaly eltávozott felesége, Barbara hagyatékának egy részét, köztük filmes forgatókönyveket és ékszereket a jövő hónapban New Yorkban – tudtuk meg a Hirado.hu-tól.

1968-2018: Elvis-ünnep lesz Budapesten

Azt mindjárt leírjuk bővebben, mi történt 1968-ban, 2018-ban, közelebbről: november 17-én bazinagy Elvis-buli lesz este héttől a Liget Clubban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek