Év koncertje - szavazás

Ki tudnád nyitni a sört ezzel a kis heringgel?

2014. április 03.  ·   Általános   ·  koncert.hu

Kedvenc reklámfilm-megrendelőnk, a Heineken legújabb reklámfilmjében számos elképesztő tehetséget láthatunk, hiszen a márka bizonyítani szeretné, hogy rengeteg olyan ember jár közöttünk, aki legendás valamiben. Zseniális énekesek, táncosok mellett figyelmet érdemelnek azok is, akik például furcsa tárgyakkal képesek kinyitni egy üveget, esetleg folyékonyan beszélnek madárul, vagy istenien limbóznak...

Ki tudnád nyitni a sört ezzel a kis heringgel?

A Heineken most fogyasztói között keresi a legújabb legendákat, a Facebookon induló játékában. A Legendák Harca alkalmazás segítségével bárki bizonyíthatja, hogy különleges tehetség birtokában van. A játék 5 kategóriájának bármelyikére lehet jelentkezni április 4. és április 20. között, így kategóriák a következők:

Szemöldöktánc
Extrém sörnyitás
Madárcsalogatás
Sörcsusza
Limbó

Hazánk néhány ismertebb arca is részt vesz a  kezdeményezésben, játékra buzdítva minden érdeklődőt. A hazai hírességekkel készült videóból kitűnik, hogy ők is különleges, már-már legendás képességek birtokában vannak. Hihetetlennek tűnik, hogy Szabó Győző 20 másodperc alatt fest meg egy képet, vagy, hogy Varga Viktor lábával a nyakában zongorázik, hogy Müller Attila fejjel lefelé is tud szaxofonozni, vagy Puskás Peti úgy dekázik, hogy közben selfie-t készít, esetleg az, hogy Sena Dagadu gyöngyökkel varázsol?

„Gyerekkorom óta ékszerezek, hisz édesanyám ékszerkészítő, és rengeteg alapanyag van mindig nála. Kikapcsol, de nem úgy, mint a jóga, mert gondolkodni kell az összeállításon, kompozíción, az összhatáson. Leginkább fülbevalókat szeretek készíteni, de mint látjátok, a gyöngyből készült álszakáll is megy.” – árulta el az Irie Maffia énekesnője, Sena Dagadu.

“Annak idején még a Testnevelési Egyetemen a barátaimmal léptem fel fejjel lefelé szaxofonozva. Baromi jól sikerült, azóta a TF-es barátaim is folyton a "denevéres szaxofonost emlegetik” - mesélte Müller Attila, aki nagyon büszke Magyarországon egyedülálló, legendás tehetségére.

Puskás Peti elmondta - "A gimnáziumban igazolt futballista voltam, és szerettem volna megvillantani ezt a kepésségemet a videóban. Ehhez pedig gondoltuk, ha mar sokat szelfizek, mi lenne, ha még beletennénk ezt a néha már túlzásba vitt szokásomat is".

"A főiskolán grafikusként végeztem, és utána még évekig ebből éltem. Emlékszem, hónapokon át napközben a Balatonnál készítettem schnellportrékat a turistákról, este pedig szórakoztam. Ma már aktívan nem dolgozom a szakmában, de hobbiként megmaradt, ezért is választottam a videóhoz a festést" – emlékezett vissza Szabó Győző.

Varga Viktor bevallotta: "A jóga és a zongorázás nekem a test és a lélek harmóniáját jelenti. Ha valaki képes ezt egyszerre prezentálni, annak hosszú, egészséges és boldog élete lehet. Egyébként úgy jöttem rá, hogy a nyakamban a lábammal is tudok zongorázni, hogy dalszerzés közben egyszer viszketett a tarkóm, s mivel nem akartam abbahagyni a dallamot, ezért úgy gondoltam, megvakarom a lábammal. Azóta ez lett az én legendás tehetségem".

 

 


Képtár

  • Ki tudnád nyitni a sört ezzel a kis heringgel? kép 28259
  • Ki tudnád nyitni a sört ezzel a kis heringgel? kép 28261
  • Ki tudnád nyitni a sört ezzel a kis heringgel? kép 28262
 

 

Szólj hozzá!


Woodstock a TRIP hajóra költözik

Woodstock a TRIP hajóra költözik

Február végén immáron negyedik alkalommal elevenedik fel a 1960-as évek végi hangulat, Budapest egyik legifjabb koncerthelyszínén, a TRIP hajón...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bérczesi Robi lett az év szövegírója

Átadták az Artisjus-díjakat: Dés Lászlót életműdíjjal, Szabó Tibort (Magna Cum Laude) az év zeneszerzője, Bérczesi Róbertet (Hiperkarma) pedig az év szövegírója címmel jutalmazták hétfőn Budapesten.

Nagy buli lesz: fellép a Queen az Oscar-gálán

Kicsit nem figyelünk oda, aztán már az egész net tele van azzal, hogy a Queen – pontosabban: Queen & Adam Lambert – is fellép a vasárnapi Oscar-díjátadón.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek