Meglepi a Sony Walkmaneken

2012. november 12.  ·   Általános   ·  koncert.hu

Novembertől ismert magyar előadók – Baricz Gergő, Kálloy Molnár Péter és a Leander Rising együttes – dalaival feltöltve kerülnek a boltokba a Sony zenelejátszói. Az összesen 52 szám minden ebben az évben megjelenő MP3 és MP4 Walkman®-en meghallgatható lesz, közülük hat pedig kifejezetten erre a megjelenésre készült.

Meglepi a Sony Walkmaneken

Baricz Gergő, Kálloy Molnár Péter és a Leander Rising együttes összesen 52 zeneszáma novembertől jövő év tavaszáig lesz megtalálható a 2012-es Walkman®-eken. A válogatás különlegessége, hogy féltucat szám kizárólag ennek a projektnek  köszönhető, ugyanis ezekben az énekesek egymás jól ismert dalainak feldolgozását is megjelentetik.

Baricz Gergő az X-Faktor 2011-es szériájának harmadik helyezettje, előadó, dalszerző, gitáros. Némán állni/ Solemn Silence című albuma magyar és angol nyelvű dalokkal 2012. novemberében jelenik meg a Sony Music gondozásában. Gergő az X-Faktor döntője óta sem pihen: bejárta Magyarországot, elkészítette Leonard Cohen Dance Me To The End Of Love című klasszikusának modern feldolgozását, amit maga Leonard Cohen is posztolt a Facebook-oldalán!

A kezdetben egyszemélyes projectjeként indult a mára már Leander Risingként ismert zenekar története. A projekt 2009-ben egészült ki Vörös Attilával, aki 2010 és 2012 közt végigturnézta a világot a legendás amerikai csapat, a Nevermore gitárosaként.  A duó 2010 szeptemberében debütált egy többszörösen teltházas fővárosi koncerten, ennek sikerein felbuzdulva, Takács Jozzy-val és Budai Bélával teljes zenekarrá kiegészülve folytatták pályafutásukat. A Leander Rising 2011 júliusában szerződött le a Sony Music-hoz, 2012-ben pedig megjelentették első, világhírű közreműködőkkel és szakemberekkel elkészített albumukat, Magyarországon SzívIdomár/Heart Tamer címmel.

Kálloy Molnár Péter színész, rendező, dalszerző-énekes. Három szólólemeze jelent meg, koncertjei ötvözik az improvizációt, a rock-, az akusztikus-, a jazz és a klasszikus zenét, a stand upot, a pantomimet és a vizuális képi improvizációt. Következő, A gyermek én bennem című lemeze 2012. novemberében jelenik meg a Sony Music gondozásában.

A Leander Rising angol nyelvű albuma idáig csak az USA-ban volt hozzáférhető, és Európában is csak november második felében lehet hozzájutni. Baricz Gergő bemutatkozó albuma is a Sony Walkman által lesz először meghallható, és Kálloy Molnár Péter harmadik nagylemezének is ezeken a készülékeken lesz a premierje. „Ez egy nagyszerű lehetőség számunkra. Remélem, hogy az akciónak köszönhetően még több ember ismeri meg a dalainkat” – emelte ki Baricz Gergő dalszerző és énekes, aki azt is elmondta, hogy nagyon nagy élmény és izgalmas feladat volt egymás dalainak feldolgozása.

A Sony úgy tervezi, hogy a hosszú távú együttműködés célja nem csak a termékek népszerűsítése: a cég a fiatal magyar tehetségeket támogatja azzal, hogy olyan előadók szerzeményei közül választ, akik maguk írják a dalaikat.

Aki szeretné megismerni az exkluzív dalokat, vagy további információkat megtudni az énekesekről, a www.sony.hu/zene-szerelmesei oldalon mától megteheti!


Képtár

  • Meglepi a Sony Walkmaneken kép 7864
  • Meglepi a Sony Walkmaneken kép 7865
  • Meglepi a Sony Walkmaneken kép 7866
  • Meglepi a Sony Walkmaneken kép 7868
  • Meglepi a Sony Walkmaneken kép 7869
  • Meglepi a Sony Walkmaneken kép 7870
  • Meglepi a Sony Walkmaneken kép 7871
  • Meglepi a Sony Walkmaneken kép 7872
  • Meglepi a Sony Walkmaneken kép 7874
 

 

Szólj hozzá!


A Koncert.hu tudósítójának sikerült lepisszegnie a Suzanne Vega-koncerten Ákost

A Koncert.hu tudósítójának sikerült lepisszegnie a...

Elöljáróban el kell mondanom, hogy kevés énekesnőt kedvelek annyira, hogy meghallgassak egy-egy teljes albumot tőlük, ezek közé tartozik Suzanne...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Andrea Bocelli állandó karmesterével Budapestre érkezik az IL VOLO!

A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel.

A Skorpió és Balázs Fecó először együtt!

Különleges koncertet láthatnak az M2-Petőfi TV nézői az Akusztik-sorozatban: a Skorpió együttes és Balázs Fecó először zenélnek együtt.A produkciót november 19-én tűzik műsorra.

Nem bírta a rohamot a Spice Girls-turné jegyértékesítő rendszere

A fűszerlányok jelen pillanatban az Egyesült Királyság legnépszerűbb hölgyei. Legalábbis erre lehet következtetni a tényből, hogy 600 ezer jegy kelt el a turnéjukra, ha nem is pillanatok, de pár óra alatt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek