Sört főzött a Zorall! Exkluzív fotók a klipforgatásról!

2015. június 02.  ·   Általános   ·  Görögh Atus

Hétfőn délelőtt mit érdemes csinálni? Hát, sörfőzdébe menni Zorall klipforgatásra, és egy jót sörözni a srácokkal, miközben forog a kamera...

Sört főzött a Zorall! Exkluzív fotók a klipforgatásról!

Amikor véletlenül belecsöppenek egy forgatásba a kedvenc helyemen, úgy, hogy még itatják is az embert, arra nincs jobb szó, mint a tökéletes. Feltételezem, az egész hetem ilyen lesz, ha már így indult... Szeretem a kihívásokat, szóval legyen.

Szaszáék egy Chumbawamba-slágert dolgoztak át Zorall-módra, miközben egy kellemes sörfürdőbe ment át a forgatás. A Fonogram-díjra jelölt banda nem bízta a véletlenre, és sörbe áztatta a teljes stábot. Természetesen a munka is folyt, nemcsak a drága nedű – és tényleg egy jó hangulatú anyag van születőben. A spontán baromkodás és sírva röhögés olykor hátráltatta a munkát, de a rendező/operatőr hamar rájött, hogy minden szép szó felesleges, és igazából csak engedni kell a dolgokat folyni a saját medrében. Ki gondolta volna, hogy szaxofonból fognak sört inni és a háztetőről lesz nyakon öntve mindenki, aki jelen van?! Vagy amikor már minden mindegy alapon, a sörcsap alá feküdve, pofazacskóba csapoljuk a sört, és úgy öntjük le egymást, mint a Bundesliga-győztes Bayern az öltözőben. Próbálok felidézni jeleneteket, melyek nem a sörről szóltak, de szerencsére nem volt ilyen.

Lehet mazsolázni a képekből, és várni az új dalt, valamint a klipet. Szerettem volna még tegnap megírni a tapasztalataimat, de statisztaszerepet kaptam, és bizony asszimilálódnom kellett, így délutánra úgy néztem ki, mint az Erzsébet híd a háború után.

A dalról elmondhatom, hogy nagyon jól sikerült, és remélhetően a Zorall Sörolimpián mindenki kívülről fújja majd augusztus 27-29 között. Ahol nem lesz hiány gitárszólókban sem, mert olyan bandák lépnek fel, mint a Junkies, a Kowalsky meg a Vega, az Action vagy az Ossian.

Ott lehet majd folytatni a sörlocsolást... Addig pedig nézegessétek a képeket, és mindenki próbálja megfejteni, melyik miről szól.... Aztán majd kiderül kinek sikerült eltalálni.

RENGETEG FOTÓ ITT!

 


 

 

Szólj hozzá!


60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

A rajongóknak lehetősége volt egy aukció keretein belül megvásárolni a zenész értéktárgyait. Az eseményre New Yorkban, a Hard Rock Caféban...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

BFZ à la carte!

Hasznos újdonsággal jelentkezik a Fesztiválzenekar: idén először a bérletek és szólójegyek mellett a közönség Szabad bérletet is vásárolhat Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar 2018–19-es szezonjára. BFZ à la carte, vagyis magunk válogathatjuk össze, milyen koncertek szerepeljenek bérletünkben.

Fekete István (ex-Carbonfools) akusztik lesz a TRIP teraszon

Fekete István, a Carbonfools és a V.U.K. egykori gitárosa Kartonpapír Bolyongó című lemezét mutatja be egy szál akusztikus gitárra és énekre hangszerelve.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek