Sört főzött a Zorall! Exkluzív fotók a klipforgatásról!

2015. június 02.  ·   Általános   ·  Görögh Atus

Hétfőn délelőtt mit érdemes csinálni? Hát, sörfőzdébe menni Zorall klipforgatásra, és egy jót sörözni a srácokkal, miközben forog a kamera...

Sört főzött a Zorall! Exkluzív fotók a klipforgatásról!

Amikor véletlenül belecsöppenek egy forgatásba a kedvenc helyemen, úgy, hogy még itatják is az embert, arra nincs jobb szó, mint a tökéletes. Feltételezem, az egész hetem ilyen lesz, ha már így indult... Szeretem a kihívásokat, szóval legyen.

Szaszáék egy Chumbawamba-slágert dolgoztak át Zorall-módra, miközben egy kellemes sörfürdőbe ment át a forgatás. A Fonogram-díjra jelölt banda nem bízta a véletlenre, és sörbe áztatta a teljes stábot. Természetesen a munka is folyt, nemcsak a drága nedű – és tényleg egy jó hangulatú anyag van születőben. A spontán baromkodás és sírva röhögés olykor hátráltatta a munkát, de a rendező/operatőr hamar rájött, hogy minden szép szó felesleges, és igazából csak engedni kell a dolgokat folyni a saját medrében. Ki gondolta volna, hogy szaxofonból fognak sört inni és a háztetőről lesz nyakon öntve mindenki, aki jelen van?! Vagy amikor már minden mindegy alapon, a sörcsap alá feküdve, pofazacskóba csapoljuk a sört, és úgy öntjük le egymást, mint a Bundesliga-győztes Bayern az öltözőben. Próbálok felidézni jeleneteket, melyek nem a sörről szóltak, de szerencsére nem volt ilyen.

Lehet mazsolázni a képekből, és várni az új dalt, valamint a klipet. Szerettem volna még tegnap megírni a tapasztalataimat, de statisztaszerepet kaptam, és bizony asszimilálódnom kellett, így délutánra úgy néztem ki, mint az Erzsébet híd a háború után.

A dalról elmondhatom, hogy nagyon jól sikerült, és remélhetően a Zorall Sörolimpián mindenki kívülről fújja majd augusztus 27-29 között. Ahol nem lesz hiány gitárszólókban sem, mert olyan bandák lépnek fel, mint a Junkies, a Kowalsky meg a Vega, az Action vagy az Ossian.

Ott lehet majd folytatni a sörlocsolást... Addig pedig nézegessétek a képeket, és mindenki próbálja megfejteni, melyik miről szól.... Aztán majd kiderül kinek sikerült eltalálni.

RENGETEG FOTÓ ITT!

 


 

 

Szólj hozzá!


El lehet tolni a (sör)biciklit Óbudáról is

El lehet tolni a (sör)biciklit Óbudáról is

Mint arról júniusban beszámoltunk, tilos a segway, az elektromos kerékpár, az elektromos roller, az elektromos gördeszka, a hoverboard, a sörbike és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy posztapokaliptikus rádióállomás szakítós dalokat játszik: JUNGLE

A kreatív zenei kollektíva nemrég vadonatúj dalokkal tért vissza. A "Happy Man" és a "House In LA" a Jungle közeledő, második, Londonban rögzített albumának első beharangozói.

Paul McCartney koncert lesz Bécsben!

Sir McCartney legutóbb azzal vált még híresebbé – ha esetében egyáltalán van még ilyen kategória –, hogy beült James Corden autójába... Ezzel a vírusként terjedő videóval jól meg is alapozta a turnéját, amely december 5-én a szomszédba érkezik.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek