Év koncertje - szavazás

Számít a voksod: elindult a szavazás!

2013. február 11.  ·   Általános   ·  koncert.hu

Vasárnap lezárult a koncert.hu "ÉV KONCERTJE 2012" szavazásának jelölési időszaka, immáron élesedik a verseny: minden szavazat számít.

Számít a voksod: elindult a szavazás!

Hat kategóriában mintegy 250 koncertet jelöltetek a megmérettetésre, a legtöbb buli a hazaiklubkoncert kategóriában gyűlt össze. Most az van, hogy egészen február 20-ig voksolhatsz a kedvenc koncertedre/zenekarodra, egy kategóriában csak egyszer van erre lehetőséged.

Mind a szervezők, mind a helyszínek és a zenekarok kíváncsian várják a végeredményt - hajrá, szavazók, szükség van rátok!


A verseny itt folyik, eredményhirdetés február 21-én!


 

 

Szólj hozzá!


Victor Máté szerint hamis a vád Petruska dalával kapcsolatban

Victor Máté szerint hamis a vád Petruska dalával...

Újabb fordulatot vett A Dal című műsorból hétfőn plágium vád miatt kizárt Petruska András ügye. A kettes számú szakértői vélemény szerint...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Vasárnapig lehet még szavazni az év koncertjére, fesztiváljára, klubjára!

Vasárnap éjfélig tart a Koncert.hu által meghirdetett szavazás, amely azt kívánja kideríteni, a közönség véleménye alapján melyik volt 2018 legemlékezetesebb koncertje, fesztiválja, s melyik zenei klubot kedvelték leginkább a látogatók.

Nem, a Sex Pistols énekese nem halt meg

Hacsak abba nem lehet belehalni, hogy az emberről "deadly" hoaxot gyártanak... Ez történt ugyanis John Lydonnal, aka Johnny Rotten.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek