Számít a voksod: elindult a szavazás!

2013. február 11.  ·   Általános   ·  koncert.hu

Vasárnap lezárult a koncert.hu "ÉV KONCERTJE 2012" szavazásának jelölési időszaka, immáron élesedik a verseny: minden szavazat számít.

Számít a voksod: elindult a szavazás!

Hat kategóriában mintegy 250 koncertet jelöltetek a megmérettetésre, a legtöbb buli a hazaiklubkoncert kategóriában gyűlt össze. Most az van, hogy egészen február 20-ig voksolhatsz a kedvenc koncertedre/zenekarodra, egy kategóriában csak egyszer van erre lehetőséged.

Mind a szervezők, mind a helyszínek és a zenekarok kíváncsian várják a végeredményt - hajrá, szavazók, szükség van rátok!


A verseny itt folyik, eredményhirdetés február 21-én!


 

 

Szólj hozzá!


Gospelkórus énekel a királyi esküvőn

Gospelkórus énekel a királyi esküvőn

Meghan Markle-lal az amerikai zene is az angol királyi esküvők ősi ceremóniájának részévé válik. A szombati templomi szertartáson az amerikai...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztiválok, amelyek a legtöbbet kínálnak a legkedvezőbb áron

A ShopAlike csapata elkészítette a 2018-as európai zenei fesztiválok rangsorolását, ezzel is segítve a fesztivál rajongónak kitalálni, melyik rendezvény felel meg leginkább az igényüknek – és persze pénztárcájuknak is. Mi kiegészítettük a felsorolást a legfontosabb adatokkal és a tavalyi hangulatvideókkal.

Pünkösdi királyság a Várban és a Várkert Bazárban

Hagyományőrző és búcsújáró szokások, családi és népzenei koncertek, kézműves foglalkozások, mesterségbemutatók és gasztronómiai programok a Várban,
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek