Szimfonik Live 2.0

2012. augusztus 30.  ·   Általános   ·  koncert.hu

Szeptember 8-án kiszabadulnak a szimfonikusok a Magyar Rádió 6-os stúdiójából, hogy a tavalyi Sziget/Világzenei Nagyszínpadon megrendezett sikeres koncert után újratöltsék a Szimfonik Live-ot.

Szimfonik Live 2.0

A VOLTfolió díjas MR2-Petőfi Rádió 2010-ben nagy sikerrel mutatta be Szimfonik elnevezésű programját, melyben egy rockzenekar és egy szimfonikus zenekar ütközött, s a békés csattanásból egy jól ismert dal nagyzenekari változata született meg. Ami pedig nagy érdeklődésre tart szert, azt érdemes megismételni: szeptember 8-án újabb átiratok hallhatóak majd a Millenárison, a Szimfonik Live 2.0 című koncerten. A felhozatal most is színes lesz: a MR Szimfonikusok a Compact Disco mellett az Irie Maffiával, a Péterfy Bori & Love Banddel, a Pannonia Allstars Ska Orchestrával, a Kistehénnel, a Vad Fruttikkal, a Heaven Street Sevennel, a Kiscsillaggal, a Hősökkel és a Neóval is fellépnek.

Egy pár dal, amelyet újragondoltak a zenészek, legyenek a könnyű- vagy komolyzene képviselői:

Lehunyom a szemem (Vad Fruttik)

Ez a szerelem (HS7)

Bloodshot Eyes (Irie Maffia)

Sound of Our Hearts (Compact Disco)

Vámpír (Péterfy Bori & Love Band)

Utolsó vasárnap (Hősök)

A közmédia szimfonikus zenekara idén is mintegy ötvenfős létszámmal vesz részt a produkcióban, különbség a tavalyihoz képest az, hogy most a zenekarok maguk hozták az átiratokat.

A koncert ingyenes!

És ha már ilyen szépen összejött megint mindenki, segítsünk annak a fészbúkozónak, aki a csatorna profilján kért segítséget a nagyközönségtől, hadd gondoljon végre valami másra:

„ki volt az aki tavaly szimfonikon oda jött hozzám és mondott valamit...meg átkarolt...
azóta azon agyalok…”


 

 

Szólj hozzá!


Palkonyának már van saját hangja!

Palkonyának már van saját hangja!

Az Irie Maffia vezetője, Élő Márton, a Zing Burger alapítója, Susánszky Ádám és a palkonyai borász, Haraszti Ferenc összeálltak, hogy egy, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Lementünk hídba: a Szabihíd zenés programjai

A Szabadság hidat a mostani hétvége urán 21-22-én, 28-29-én és augusztus 4-5-én zárják le, ahol ezeken a napokon a kulturális programokat tartanak. Itt a programlista!

A csupaszív amerikai és a megszeppent skót világsztár is elégedetten távozott Veszprémből

Két igazán szerethető énekes, két tökéletes koncert, és végre esőmentes fesztivál-élmény a csütörtöki napunk története, ahol még egy rögtönzött táncverseny, és egy elfelejtett dalszöveg részlet is belefért a produkcióba.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek