Tiszteletét teszi a Uriah Heep a motorosbulin

2013. szeptember 06.  ·   Általános   ·  koncert.hu

A Béke és az Erőszakmentesség Nemzetközi napja alkalmából motoros felvonulást szerveznek a Harley-sek, ehhez kapcsolódik a márka nyílt napja. Ez utóbbi eseményen díszvendégként a legendás brit rockbanda, a Uriah Heep tagjai is részt vesznek.

Tiszteletét teszi a Uriah Heep a motorosbulin

Megérkeztek Magyarországra a Harley-Davidson legújabb, 2014-es csúcsmodelljei, melyeket a budapesti Harley-szalon nyílt napján, szeptember 21-én ismerhet meg a közönség. A program részeként motoros felvonulást rendeznek a Béke és az Erőszakmentesség Nemzetközi napja alkalmából. A felvonulást követően a Harley-Davidson szalonnál folytatódik a családi program. Az esemény díszvendégei az angol Uriah Heep tagjai lesznek, akik kelet-európai turnéjuk útvonalát módosították a bemutató kedvéért.

13:00-tól a Uriah Heep Tribute zenekar zenél.

Vajon megnézik az öregfiúk?

 

 


Képtár

  • Tiszteletét teszi a Uriah Heep a motorosbulin kép 18939
 

 

Szólj hozzá!


Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Boszorkányok pedig nincsenek... vagy de?

Lehet musicalt csinálni egy Arany-balladából? Úgy tűnik, igen. Arany János születésének 200-évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből – akármit is jelentsen ez – és tollából, valamint Derzsi György lelkéből – akármit is jelentsen ez – a musical-ballada a Vörös Rébékből, amit ráadásul az Arénában mutatnak...

Utolsó turnéjára indul a KISS!

A legendás együttes 45 év zenélés után bejelentette utolsó turnéját, amely “Az Út Vége” nevet viseli (“End Of The Road world tour”). A hírt az America’s Got Talent fináléjában jelentették be szeptember 19-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek