Véget ér a móka a Budapest Parkban is

2012. szeptember 21.  ·   Általános   ·  koncert.hu

Vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak, nagy bánatunkra, lassan mind bezárnak a szabadtéri bulihelyek. A Kowalsky meg a Vega szeptember 22-i, dalbemutató koncertje után, szeptember utolsó hetében fesztivállal zárja a szezont a Budapest Park.

Véget ér a móka a Budapest Parkban is

A nyári szezonzáró koncertsorozat Deák Bill Gyula fellépésével kezdődik kedden, szeptember 25-én. Másnap a júliusban már nagy sikerrel bemutatkozó The Carbonfools várja népes rajongótáborát a Parkba. A pécsi Punnany Massif csütörtökön, a Vad Fruttik pénteken lép fel, a szombati zárókoncertet pedig az 1994-es szentendrei megalakulása óta folyamatosan változó stílusú elektronikus zenei koncertzenekar, a Brains adja. A koncertek után hajnalig tart szezonzáró buli, a POPARTban ELECTRO ALLSTARS – Brains Afterparty lesz, fellépnek: PALOTAI (Rewind), LUDMILLA (Ayra Records). WONDAWULF (Future Music), JUMODADDY (Irie Maffia), MC COLUMBO, MC ZEEK. A Nagytánctéren, Dj Daan és Cooky gondoskodika partihangulatról.

Most jó lenni egyetemistának: minden nap más egyetem/főiskola hallgatói jöhetnek be minden aznapi programra ingyen a Budapest Parkba!

Szerdán a BGF és az Óbudai Egyetem,

csütörtökön a BME, BKF,

pénteken a PTE, DE,

szombaton pedig a SZTE és a Corvinus Egyetem hallgatói bulizhatnak ingyen.

Egy izgalmas játékban az ELTE diákjai elsöprő győzelmet arattak, így ők minden nap ingyen vehetnek rész ebben a szezonban, az összes programon.

Koncertek

Szeptember 20. Compact Disco, vendég: Ivan & The Parazol - ingyenes

Szeptember 21. Bikini

Szeptember 22. Kowalsky meg a Vega

Szeptember 25. Deák Bill Gyula, vendég: Rolls Frakció

Szeptember 26. The Carbonfools

Szeptember 27. Punnany Massif

Szeptember 28. Vad Fruttik

Szeptember 29. Brains - Szezonzáró koncert

 

 


 

 

Szólj hozzá!


25 évnyi hangoskodás után végleg elnémul a zenei tévécsatorna

25 évnyi hangoskodás után végleg elnémul a zenei...

Megint egy zenei csatornával lesz kevesebb a palettán, ugyanis az egykor szebb napokat is megélt VIVA TV év végén lehúzza a rolót - adta hírül a HVG.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fültől fülig kaszabolás - Chelsea Grin lemezbemutató koncert a Dürer Kertben!

A Salt Lake City-ből származó deathcore csapat legújabb albuma Eternal Nightmare címmel július 13-án jelenik majd meg, mellyel idén ősszel turnéra indulnak. Hozzánk október 4-én látogatnak el, a koncertnek a Dürer Kert ad majd otthont.

Decemberben jön a gyerekek kedvenc meséjének zenés változata, a Masha és a Medve

Év végén érkezik gyermek kedvenc medvéje, akivel érdemes lesz találkozni. A Masha és a Medve állathősére nem kell nyomkövetőt rakni, pontosan tudjuk, hol fog felbukkanni. Elsőként december 28-án 14 órakor, majd még aznap 17.30-kor találkozhatunk vele a MOMKult-ban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek