Véget ér a móka a Budapest Parkban is

2012/09/21  ·   Általános   ·  koncert.hu

Vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak, nagy bánatunkra, lassan mind bezárnak a szabadtéri bulihelyek. A Kowalsky meg a Vega szeptember 22-i, dalbemutató koncertje után, szeptember utolsó hetében fesztivállal zárja a szezont a Budapest Park.

Véget ér a móka a Budapest Parkban is

A nyári szezonzáró koncertsorozat Deák Bill Gyula fellépésével kezdődik kedden, szeptember 25-én. Másnap a júliusban már nagy sikerrel bemutatkozó The Carbonfools várja népes rajongótáborát a Parkba. A pécsi Punnany Massif csütörtökön, a Vad Fruttik pénteken lép fel, a szombati zárókoncertet pedig az 1994-es szentendrei megalakulása óta folyamatosan változó stílusú elektronikus zenei koncertzenekar, a Brains adja. A koncertek után hajnalig tart szezonzáró buli, a POPARTban ELECTRO ALLSTARS – Brains Afterparty lesz, fellépnek: PALOTAI (Rewind), LUDMILLA (Ayra Records). WONDAWULF (Future Music), JUMODADDY (Irie Maffia), MC COLUMBO, MC ZEEK. A Nagytánctéren, Dj Daan és Cooky gondoskodika partihangulatról.

Most jó lenni egyetemistának: minden nap más egyetem/főiskola hallgatói jöhetnek be minden aznapi programra ingyen a Budapest Parkba!

Szerdán a BGF és az Óbudai Egyetem,

csütörtökön a BME, BKF,

pénteken a PTE, DE,

szombaton pedig a SZTE és a Corvinus Egyetem hallgatói bulizhatnak ingyen.

Egy izgalmas játékban az ELTE diákjai elsöprő győzelmet arattak, így ők minden nap ingyen vehetnek rész ebben a szezonban, az összes programon.

Koncertek

Szeptember 20. Compact Disco, vendég: Ivan & The Parazol - ingyenes

Szeptember 21. Bikini

Szeptember 22. Kowalsky meg a Vega

Szeptember 25. Deák Bill Gyula, vendég: Rolls Frakció

Szeptember 26. The Carbonfools

Szeptember 27. Punnany Massif

Szeptember 28. Vad Fruttik

Szeptember 29. Brains - Szezonzáró koncert

 

 


 

 

Szólj hozzá!


Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek