Véget ér a móka a Budapest Parkban is

2012. szeptember 21.  ·   Általános   ·  koncert.hu

Vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak, nagy bánatunkra, lassan mind bezárnak a szabadtéri bulihelyek. A Kowalsky meg a Vega szeptember 22-i, dalbemutató koncertje után, szeptember utolsó hetében fesztivállal zárja a szezont a Budapest Park.

Véget ér a móka a Budapest Parkban is

A nyári szezonzáró koncertsorozat Deák Bill Gyula fellépésével kezdődik kedden, szeptember 25-én. Másnap a júliusban már nagy sikerrel bemutatkozó The Carbonfools várja népes rajongótáborát a Parkba. A pécsi Punnany Massif csütörtökön, a Vad Fruttik pénteken lép fel, a szombati zárókoncertet pedig az 1994-es szentendrei megalakulása óta folyamatosan változó stílusú elektronikus zenei koncertzenekar, a Brains adja. A koncertek után hajnalig tart szezonzáró buli, a POPARTban ELECTRO ALLSTARS – Brains Afterparty lesz, fellépnek: PALOTAI (Rewind), LUDMILLA (Ayra Records). WONDAWULF (Future Music), JUMODADDY (Irie Maffia), MC COLUMBO, MC ZEEK. A Nagytánctéren, Dj Daan és Cooky gondoskodika partihangulatról.

Most jó lenni egyetemistának: minden nap más egyetem/főiskola hallgatói jöhetnek be minden aznapi programra ingyen a Budapest Parkba!

Szerdán a BGF és az Óbudai Egyetem,

csütörtökön a BME, BKF,

pénteken a PTE, DE,

szombaton pedig a SZTE és a Corvinus Egyetem hallgatói bulizhatnak ingyen.

Egy izgalmas játékban az ELTE diákjai elsöprő győzelmet arattak, így ők minden nap ingyen vehetnek rész ebben a szezonban, az összes programon.

Koncertek

Szeptember 20. Compact Disco, vendég: Ivan & The Parazol - ingyenes

Szeptember 21. Bikini

Szeptember 22. Kowalsky meg a Vega

Szeptember 25. Deák Bill Gyula, vendég: Rolls Frakció

Szeptember 26. The Carbonfools

Szeptember 27. Punnany Massif

Szeptember 28. Vad Fruttik

Szeptember 29. Brains - Szezonzáró koncert

 

 


 

 

Szólj hozzá!


Péterfy Boriék az A38-on zárják az évet

Péterfy Boriék az A38-on zárják az évet

A Péterfy Bori & Love Band szokásos, A38-as évzáró-estindító szilveszteri koncertje – friss filmzene-dalokkal, klasszikus balladákkal és nagy...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Az, hogy popos, nem káromkodás – Passenger is visszajön Budapestre

Mike Rosenberg neve talán keveseknek ugrik be azonnal, azonban, ha azt mondjuk, Passenger, hirtelen szinte mindenkinek bevillan a Let Her Go című dal kellemes melódiája.

Esik a hó, te gondolj a nyárra – jövőre négy koncert is lesz a Balaton közepén

A Nagyon Balaton egyik legkülönlegesebb programjai az óriási népszerűségnek örvendő kompkoncertek. A sikerre való tekintettel 2019-ben már négy – szó szerint – balatoni bulival várják az érdeklődőket
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek