Év koncertje - szavazás

Vízazúr: más időpontban lesz a Fenyő-koncert! (FRISSÍTVE)

2013. június 05.  ·   Általános   ·  koncert.hu

Ezúton értesítjük kedves közönségünket, hogy a június 22-re meghirdetett Fenyő Miklós koncertet az árvízi helyzet miatt az eredetileg tervezett időpontban nem tudjuk megtartani.

Vízazúr: más időpontban lesz a Fenyő-koncert! (FRISSÍTVE)

Ahogy arról már értesítettük kedves közönségünket, a június 22-re meghirdetett Fenyő Miklós koncertet az árvíz miatt az eredetileg tervezett időpontban nem tudjuk megtartani.

A koncert új időpontja: július 16.

Jegyek továbbra is folyamatosan kaphatók - immáron az új időpontra.

A már megváltott jegyek természetesen érvényesek az új dátumra!

Jegyeket visszaváltani és/vagy becserélni más margitszigeti előadásra június 22-ig kizárólag az alábbi két jegyirodában lehet:

  • Szabad Tér Jegyiroda (1065 Bp., Nagymező utca 68., Tel.: (1) 301-0147, jegyiroda@szabadter.hu) meghosszabbított nyitva tartással június 14-ig: hétköznapokon 9-19 óráig
  • Városmajori Szabadtéri Színpad jegypénztára (1122 Bp., Városmajor hrsz: 6835/17, Tel.: (1) 375-5922 / 123-as mellék) hétfő-péntek 13-19 óráig, szombat-vasárnap 11-19 óráig

 

Minden további jegyinformációval kapcsolatban érdeklődhetnek a 06 1 301 0147-es telefonszámon.


 

 

Szólj hozzá!


Nagy buli lesz: fellép a Queen az Oscar-gálán

Nagy buli lesz: fellép a Queen az Oscar-gálán

Kicsit nem figyelünk oda, aztán már az egész net tele van azzal, hogy a Queen – pontosabban: Queen & Adam Lambert – is fellép a vasárnapi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Plágium ügy: Petruskát kizárták, Oláh Gergő jön A Dal szombati döntőjébe

Úgy tűnik, nem volt alaptalan a vádaskodás A Dal egyik versenyművével kapcsolatban. A szakértők vizsgálódtak, és döntésre jutottak: Petruska Andrásnak távoznia kell, helyét Oláh Gergő veszi át.

Soha vissza nem térő alkalom: dalt írhatsz a rendőrségnek

A biztonságos közlekedéshez kapcsolódó témában dalíró pályázatot írt ki a DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság. A beérkezett műveket Nagy Ricsi énekes vezényletével fogják zsűrizni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek