Fotó: Gaga: Five Foot Two/Netflix

Gyógyíthatalan Lady Gaga betegsége

Arról mi is beszámoltunk, hogy a Golden Globe- és többszörös Grammy-díjas énekes kórházban van, s eme hír kapcsán arról is, hogy dokumentumfilm készült róla. Ebben a dokuban beszélt betegségéről is.
 
Fotó: Pamkutya/FB

A YouTube letiltotta az egyik magyar Despacito-paródiát

A 24. hu vette észre a posztot, amelyet a Pamkutya osztott meg.
 
 
De ez a pöcs meg betette – ledobálták Dévényi Tibort a motoros feszt színpadáról

De ez a pöcs meg betette – ledobálták Dévényi Tibort a motoros feszt színpadáról

Vannak dolgok, amit az ember nem csinál meg, ha arra nem kifejezetten alkalmas közegbe került. Például: a Fradi-tábor kellős közepén nem igazán jó ötlet az Újpestet éltetni. Dévényi Tibor elég régen van a pályán, mégis elkövette ezt a hibát.
 
Újra koncertet ad a Fonográf

Újra koncertet ad a Fonográf

Újra koncertet ad a hetvenes-nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb zenekara, a Fonográf. Másfél évtizedes kihagyás után mind a hatan ott lesznek a visszatéréskor. A koncert 2018. február 16-án lesz a Papp László Budapest Arénában
 
Eltemették George Michaelt

Eltemették George Michaelt

Három hónappal a halála után, szűk családi körben végső búcsút vettek az énekestől – tette közzé a 24.hu.
 
Elpattant egy húr – megszűnik a  Dolly Roll

Elpattant egy húr – megszűnik a Dolly Roll

2008-tól fogva tulajdonképpen már csak duóként létezett a zenekar, s most, Kékes Zoltán halála után Dolly (Penczi Mária Ilona) úgy látja, nincs értelme fenntartani a továbbiakban a legendás nevet – értesült a 24.hu
 
 
Lerch István az intenzíven van

Lerch István az intenzíven van

Másfél hete intenzív osztályon kezelt Lerch Istvánt (63). A V’Moto-Rock zenésze egy hete, egy baráti összejövetel alkalmával lett rosszul. A zenészt megviselték a történtek, de felesége szerint már jobban van.
 
Thanks for everybody: Cliff Williams kiszállt az AC/DC-ből

Thanks for everybody: Cliff Williams kiszállt az AC/DC-ből

Az követően, hogy még július elején egy interjúban beharangozta a dolgot, mára sajnos hivatalossá és valósággá vált Cliff Williams kiválása az AC/DC-ből – írja a 24.hu.
 
Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek