A “The Dirt” című film egyik stábtagja bepereli a Mötley Crüe-t és a Netflixet

2019/04/01  ·   Bulvár   ·  Simonyi Éva

A The New Orleans Advocate értesülései szerint Louis DiVincenti súlyos égési sérüléseket szerzett a Mötley Crüe életrajzi film forgatása alatt, ezért pert indít a rendezők ellen.

Fotó: Loudersound.com

Azt állítja, egy távvezeték okozta a másod- és harmadfokú égési sérüléseket, és teste több mint 50 százaléka sérült. Elmondása szerint egy fém cső érintkezett a vezetékkel, és ez okozta a problémát. A baleset New Orleans-ban történt. Az eset után azonnal kórházba szállították, ahol az orvosok állítólag két százalékos túlélést jósoltak neki. Ő túlélte az esetet, bár ehhez több műtétre, bőrátültetésre, és a jobb lábának amputációjára volt szükség.

A baleset még 2018 márciusában történt, amikor a legendás hollywood-i klubot, a Whisky A Go Go-t építették fel a film egyik jelenetéhez. (Ezen a helyen volt a zenekar búcsúturnéjának zárókoncertje. A filmbemutató alkalmából Robert Vargas festette meg a zenekart az ikonikus hely falára.)

A hír forrása

DiVincenti azt állítja, hogy a Netflix és a producerek (akik közé sorolja a bandatagokat is: Tommy Lee, Nikki Sixx, Mick Mars és Vince Neil) a felelősek az esetért. Kártérítést követel, melynek része az 1,8 millió dolláros orvosi számlája is. A pert március elsején indította.

DiVincenti állítása szerint a rendezőstáb nem alakított ki megfelelően biztonságos környezetet a munkához, amibe beletartozik az is, hogy áramtalanítsák a helyszínt, hogyha az átépítés alatt áll.

A film múlt pénteken került fel a Netflix-re, alapjául az együttes által 2001-ben kiadott, azonos című memoár szolgált.

A Mötley Crüe életrajzi filmje vegyes fogadtatásban részesült

 

Mötley Crüe, film, Netflix, The Dirt, per

 

 

Szólj hozzá!


Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek