Menopauza 1170x180

Piros és óceánkék duplabakeliten jelenik meg a Californication

1999. június 8-án adta ki a Red Hot Chili Peppers hetedik stúdióalbumát ’Californication’ címmel. A 25. évfordulóját ünneplő, nagy sikerű kiadvány 2024. július 26-án limitált kiadású piros és óceánkék duplabakeliten jelenik meg.

 Piros és óceánkék duplabakeliten jelenik meg a Californication
Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcysúturnéja Budapestet is érinti

Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcsúturnéja Budapestet is érinti

Egy évtizednyi szünet után egy utolsó lendületet vesz Cyndi Lauper: a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné budapesti megállója 2025. február 19-én a Budapest Arénában lesz.
 
Fotó: Towerful Events

Isteni lesz a hangulat: minifesztivál a mikepércsi templomkertben

Czapp József mikepércsi református lelkipásztor szervezésében minden évben pünkösdkor koncertek, kiállítások és vetítések helyszínévé változik a református templom kertje.
 
 
Fotó: VideoAnita

Ska Jam a Kobuciban – Ladánybene 27 lemezbemutatóval

A zenekar korai, ska korszakának ikonikus dalait még sosem rögzítették profi körülmények között, eljött ennek is az ideje: Menekülés címmel megjelent a Ladánybene 27 albuma. Május 9-én a Kobuci Kertben közel négy évtized után – több korabeli zenésztárs közreműködésével –...
 
Fotó: Miskolczi Milán / Supermanagement

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A...
 
Fotó: Kirschner Péter/FB

Csillagtúrán Hiperkarmáékkal és Sziámival

Amióta megjelent Müller Péter Sziámi és Bérczesi Róbert 12 dalos, új közös lemeze, a CSILLAGTÚRA, próbáltam időt szakítani arra, hogy meghallgassam az elejétől a végéig. Erre nincs is kiválóbb alkalom, mint egy tizenkét órás busz út, ami alatt még a cikk is megszületik róla.
 
Magyar Rekord: mi ez a díj, amit a Dirty Slippers most megkapott?

Magyar Rekord: mi ez a díj, amit a Dirty Slippers most megkapott?

Lobó-Szalóky Lázár, Ferenczi Bebi, Vikukel Dániel, Felleg Dominik és Bodrogközy Rita a héten vehették át az elismerést.
 
 
Fotó: MIK SHIDA

Partylemez világvégéhez

A provokatív, szókimondó, ausztrál rapper, énekes-dalszerző, Zheani tavaly jelentette meg új, The Spiritual Meat Grinder című lemezét, amely elmondása szerint egy olyan partylemez lehet, amely remekül illene a világvégéhez is. Reméljük a világvége még nem jön el, Zheani viszont igen:...
 
A Hotel California egy New York-i bíróságon kötött ki

A Hotel California egy New York-i bíróságon kötött ki

Az Eagles együttes kéziratainak illetéktelen birtoklása és kereskedelme miatt indult kedden bírósági tárgyalás New Yorkban.
 
Fotó: ipr.edu

40 pert indítanak jogdíjaik értékének megőrzéséért a művészek

Öt művészeket és kiadókat tömörítő közös jogkezelő egyesület közel negyven perben támadja meg bíróságon az igazságügyi miniszter határozatait, amelyekkel az összes jogdíjra nézve elutasította a 2024-es inflációs értékkövetést.
 
Rockoperával nyitja meg a szezonját a Margitszigeti Színház

Rockoperával nyitja meg a szezonját a Margitszigeti Színház

Május 19-én, Pünkösd-vasárnap – idén a mozgóünnep jó korán lesz – a népi hagyományok felelevenítésével és egy magyar rockopera, a Mária evangéliuma előadásával várják a közönséget a Margitszigetre.
 
FEELING GOOD a Momkultban

FEELING GOOD a Momkultban

A női lélek sokszínűségét mutatja be Perczel-Kováts Orsolya vendégzenészek segítségével a MOM Kulturális Központ színpadán november 21-én.
 
Luxemburgban díjat kapott a borsodi rappersrác történetét elmesélő film

Luxemburgban díjat kapott a borsodi rappersrác történetét elmesélő film

Elnyerte a CinÉast fesztivál ifjú tehetségeket méltató Young Talents díját a borsodi dadogó rapper drámája, a Larry című magyar film.
 
40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek