Billie Eilish nem érzi magát biztonságban, mióta híres lett

2019/08/07  ·   Bulvár   ·  Simonyi Éva

Az énekesnő mesélt depressziójáról és önbántalmazó gondolatairól is. Billie Eilish azt is nyilatkozta, hogy a hírnév miatt nem érzi magát jól otthon, mivel úgy érzi, nem biztonságos...

Billie Eilish nem érzi magát biztonságban, mióta híres lett

Nemrégiben egy biztonsági embert is fel kellett vennie maga mellé, aki őrt áll hálószobája előtt, miközben alszik. Erre azért volt szükség, mert valaki kiszivárogtatta a neten a lakcímét, és már több rajongója is felkereste őt otthonában.

“Traumatizált a dolog. Nem érzem magam biztonságban, ami szörnyű érzés, mivel imádom az otthonom” – árulta el Eilish a Rolling Stone magazinnak.

Hozzátette még azt is, hogy mindig is szerette az érzést, hogy ha odafigyelnek rá, de szerinte senki nem tudja igazán, mit is jelent a hírnév. Elmondása szerint, még ha valaha híres is akart lenni, erre akkor sem vágyott.

A cikk és a fotó forrása: NME

Ugyanebben az interjúban mesélt arról is, hogy a múltban sokáig küzdött önbántalmazó gondolatokkal és mentális problémákkal. Egy tánc közbeni balesetet idézett fel, amit 13 évesen szenvedett el, erre az eseményre úgy emlékezett vissza, mint a “depressziójának kezdetére.”

“Úgy éreztem, hogy ez letaszított egy lyukba. Volt egy olyan szakaszom is, amikor kárt tettem magamban (...). Akkor úgy éreztem, megérdemlem a fájdalmat. Mindenki csupa jó dologra emlékszik, ami történt velem 14 évesen, de én csak arra tudok gondolni, mennyire nyomorúságosan éreztem magam. Zavarodott voltam, és belül összekuszált. 13 és 16 éves korom között elég durva időszakom volt.”

A sztárvilágban nincs egyedül a problémáival:

Rejtélyes betegség tarol a turnézó világsztárok soraiban

 

Addig segítsünk, amíg lehet...

 

A zenészek 73 százaléka szenvedett már valamilyen mentális betegségben

 

 

 

Billie Eilish, mentális problémák, sztárság, hírnév

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek