Menopauza 1170x180

Dave Grohl zakója, Lady Gaga bocsánatkérése, rappergyilkosság – hírek a nagyvilágból

2019/01/13  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Bár azt érzékeljük, hogy a zene világának hírei így, év elején kissé visszafogottan csordogálnak, az élet nem áll meg, a zenészekkel azért történnek dolgok. Nem mindig jók.

Dave Grohl zakója, Lady Gaga bocsánatkérése, rappergyilkosság – hírek a nagyvilágból

A Foo Fighters frontembere például zakózott egy rendeset, de szerencsére nem ismétlődött meg a 2015-ös eset, akkor egy göteborgi koncert közben Dave Grohl leesett a színpadról és eltörte a lábát (még a hordágyról is beszélt a közönséghez), de egy órás gipszelési szünet után folytatódott a buli. Most is ez történt, de ezútal nagyobb baj nélkül megúszta. A Szigeten, reméljük, baj nélkül lemegy majd a buli :)

A hír forrása

 

Lady Gaga fizikálisan szerencsére jól van, azt mi is megírtuk, hogy gyógyíthatatlan betegésben szenved. Gyógyír, hogy Bradley Cooperrel közös filmje, a Csillag születik szépen menetel, s bár a Golden Globe-on nem hozták el a legjobb filmek járó díjat, az Shallow című dala elnyerte a legjobb eredeti dalnak járó díjat. Most éppen azzalé került fel a bulvárlapok oldalára, hogy törölte egy számát, amelyért bocsánatot is kért. No nem annak színvonala miatt, hanem azért, mert így kívánt elhatárolódni R. Kellytől, akit most szexuális bántalmazással vádolnak. Közös daluk, a „Do What You Want” már el is tűnt a világhálóról.

A hír forrása

Van egy másik törléses hírünk is, de abban nem egyetlen dalról van szó: Lil Uzi Vert rapper közzétette, hogy visszavonul. Elvileg 2019-ben érkezett volna második nagylemeze, de a rapper bejelentte, hogy elege van mindenből, visszavonul, és törli eddigi felvételeit. Egyelőre még elérhetők.

A hír forrása

A másik rapperes hírünk sajson tragikus végkifejletű: agyonlőtték az első, melegségét felvállaló Puerto Ricó-i rappert, Kevin Fretet. Fret a főváros, San Juan Santurce kerületében motorozott, amikor nyolcszor rálőttek. Fret a latin trap stílus feltörekvő képviselője volt, de melegsége miatt állandó támadások célpontja volt. A hivatalos közlemény szerint a gyilkosság indítékai nem ismertek.

A hír forrása

S ha már a másság... Az Eurovízióra Franciaország Bilal Hassanit delegálja. Nem, eddig mi sem hallottunk róla. De még messze nem kezdődött el a versengés nemzetközi szinten, már kapja az ívet: "A fent nevezett személy bár férfiként született, nőnek néz ki, természetesen homoszexuális, és szerencsére nem holmi tősgyökeres francia, hanem marokkói származású" – írja egy magyar portál, amely cikkének azt a címet adta, hogy "Megvan az Eurovízió idei győztese!", utalva ezzel Conchita Wurstra és Dana Internationalra.  Meglátjuk. A dala nem annyira meggyőző, a többivel csak említésszinten foglalkozunk.

 

 

Sziget 2019, Foo Fighters, Dave Grohl, Lady Gaga, Lil Uzi Vert, Kevin Fret, Bilal Hassani

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek