Egész éjjel egy vonatsín mellett ült a Majka által is keresett eltűnt fiú

2020/08/25  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Majka oldalán jelent meg tegnap egy felhívás, amelyben egy, a Normafára bringázni indult srácot kerestek kétségbeesetten.

A fotó illusztráció!!!

Noha a kommentekben már többen is megosztották, hogy a srác megvan, Majka rajongói túl nagy lendületben vannak már, ami a keresést illeti, s ez a tény senkit sem zavar – persze, tudjuk: mindenki csak írni szeret, olvasni kevésbé van ideje. Mindenesetre elég beszédes, hogy a rapper posztja alatt mintegy ezer segítőkész reakció gyűlt össze, a legszerethetőbb tényleg ez: "Osztva Hévíz! "

Egyébként tök cuki az egész sztori – kellő korbéli távolságból nézve –, megérne egy rap-et Majkától a jövőbeli hasonló események elkerülése céljából:

 

eltűnt fiú, Majka, facebook, kamasz, felvételi

 

 

Szólj hozzá!


Van mááásik: pótdátumot jelentett be a Bondorodó fesztivál

Van mááásik: pótdátumot jelentett be a Bondorodó...

Ha júniusban nem jöhet össze a Bondoró közönsége, a megváltott jegyek szeptember 3-5. között lesznek érvényesek a harmadik utcaszínházi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

A Netflix-sorozat Lisa nővére jövő januárban az Akváriumban énekel

Megvan a Christmas Home című széria? A második évadban Dagny Norvoll Sandvik norvég dalszerző-énekesnő is feltűnik, mi több, Bye Bye Baby című dalának akusztikus változata is megszólal a filmben. Dagny 2022. január 27-én lesz látható-hallható az Akvárium Klub színpadán.

Igyekezz, az égbolt zár...

A rendhagyó kormányinfón elhangzott: digitális oktatásra állnak át az iskolák, két hétig az üzletek is lehúzzák a rolót.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek