Egész éjjel egy vonatsín mellett ült a Majka által is keresett eltűnt fiú

2020/08/25  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Majka oldalán jelent meg tegnap egy felhívás, amelyben egy, a Normafára bringázni indult srácot kerestek kétségbeesetten.

A fotó illusztráció!!!

Noha a kommentekben már többen is megosztották, hogy a srác megvan, Majka rajongói túl nagy lendületben vannak már, ami a keresést illeti, s ez a tény senkit sem zavar – persze, tudjuk: mindenki csak írni szeret, olvasni kevésbé van ideje. Mindenesetre elég beszédes, hogy a rapper posztja alatt mintegy ezer segítőkész reakció gyűlt össze, a legszerethetőbb tényleg ez: "Osztva Hévíz! "

Egyébként tök cuki az egész sztori – kellő korbéli távolságból nézve –, megérne egy rap-et Majkától a jövőbeli hasonló események elkerülése céljából:

 

eltűnt fiú, Majka, facebook, kamasz, felvételi

 

 

Szólj hozzá!


Elviselhetetlen por, Sziasztok magyarok!, Vidám vasárnap

Elviselhetetlen por, Sziasztok magyarok!, Vidám vasárnap

Azért járunk Szigetelni, mert remek a hangulat, sok a helyszín és a fellépő, színvonalas koncertek vannak és kint vagyunk közben a jó levegőn....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Permakultúrával foglalkoznak a zenekar tagjai: Terra Livre

A Terra Livre csütörtökön 18 óra 30 perctől játszik a Sziget Global Village színpadán. A mostani Sziget-koncert eredetileg 2020-ban lett volna, most pótolják ők is azt a fellépést. A formáció ezzel a fesztiválos fellépéssel zárja áprilisban indult európai turnéját.

A semmiből váltak rendkívül népszerűvé: Milky Chance

Philipp Dausch és Clemens Rehbein az MTI-nek adott interjút a tegnapi anagyszínpados koncertjük előtt a backstage-ben.
Új koncertek