Egész éjjel egy vonatsín mellett ült a Majka által is keresett eltűnt fiú

2020/08/25  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Majka oldalán jelent meg tegnap egy felhívás, amelyben egy, a Normafára bringázni indult srácot kerestek kétségbeesetten.

A fotó illusztráció!!!

Noha a kommentekben már többen is megosztották, hogy a srác megvan, Majka rajongói túl nagy lendületben vannak már, ami a keresést illeti, s ez a tény senkit sem zavar – persze, tudjuk: mindenki csak írni szeret, olvasni kevésbé van ideje. Mindenesetre elég beszédes, hogy a rapper posztja alatt mintegy ezer segítőkész reakció gyűlt össze, a legszerethetőbb tényleg ez: "Osztva Hévíz! "

Egyébként tök cuki az egész sztori – kellő korbéli távolságból nézve –, megérne egy rap-et Majkától a jövőbeli hasonló események elkerülése céljából:

 

eltűnt fiú, Majka, facebook, kamasz, felvételi

 

 

Szólj hozzá!


Vajon az ABBA együttes tagjai még mindig házasok?

Vajon az ABBA együttes tagjai még mindig házasok?

Az ABBA nemcsak zenekar volt, hanem két párból álló család, akik egy évtizedig énekeltek és dolgoztak együtt – de vajon a zenekar tagjai még...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Eltörött a hegedűm... – a pályázati pénzek újraosztását követelik a cigányzenészek

A HVG számolt be arról, hogy csütörtökön kb. 70 muzsikus gyűlt össze az Emmi előtt, majd zeneszóra jelképesen összetörtek egy hegedűt, amit egy petíció kíséretében átadtak egy szemüveges fiatalembernek.

Ozzy búcsúturnéja Budapestre jön!

Budapest is bekerült a No More Tours 2 lenevezésű (búcsú)turné állomásai közé. A koncertkörút amerikai részét az év elején már egyszer lemondta a zenész, ez még azonban a Covid kirobbanása előtt történt – egészségügyi okból.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek