Havi 15 MILLIÁRD videót pörgetnek át a magyarok a TikTok-on

A 15-20 másodperces rövid videókat gyűjtő platform néhány éve még csak a tinédzserek „virtuális játszótere” volt, a felhasználói kör azonban mára alaposan kitolódott a 20-as, a 30-as, sőt, a 40-es korosztály felé is. A legfrissebb statisztikák szerint Magyarországon már 2 és fél millióan (!) nézik napról napra a feltöltött videókat.

Havi 15 MILLIÁRD videót pörgetnek át a magyarok a TikTok-on
Fotó? Bikini/FB

D. Nagy Lajos szerint sötét háttérhatalmak némították el a Bikini FB-koncertjét

"Egy este a Bikinivel – Koncertfilm-vetítés és interaktív élő beszélgetés" címmel hirdetett fizetős Facebook-eseményt a Bikini február 20-ra. A 26. percben azonban megszakadt az élő adás.
 
 Sam Lion fotója a Pexels oldaláról

Közösségimédia-függő vagy?

Honnan tudjuk pontosan, hogy függők vagyunk-e? Amennyiben az alábbi állítások közül több igaz rád, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy változtass a közösségi média platformok használatán, elkerülve azt, hogy még erősebb függőség alakuljon ki. Azért minket ne hagyj el... :)
 
 
Döntött a Facebook: nem mutatja meg többé, kinek hány követője van

Döntött a Facebook: nem mutatja meg többé, kinek hány lájkja van

A Közösségi kalandozások értesülése szerint a Facebook nem mutatja többé a lájkolók számát, a követőkre koncentrálnak.
 
A fotó Robi Dalszerzők-napi videójából van (FB)

Most ez a hiperkarma hivatalos oldala – a másik kettőt lenyúlták

A Blikk vette észre, hogy Bérczesi Robit kizárták a saját oldaláról, így kénytelen volt másikat indítani zenekara számára. Hogy nem ez az első alkalom,a rra a posztok alatt olvasható hozzászólásokból következtetünk.
 
Megható, egy eltűnt cintányér-szettel kapcsolatban történik a Facebookon

Megható, ami egy eltűnt cintányér-szettel kapcsolatban történik a Facebookon

Jár körbe az üzenőfalakon egy felhívás: a zenész lánya keresi édesapja cinszettjét, amit egy koncert után valaki nemtelen egyszerűséggel lenyúlt a pakolásiban.
 
Októbertől nem tudunk élőben bejelentkezni a koncertekről

Bocs, de októbertől már nem tudunk élőben bejelentkezni a koncertekről

Egészen őszinték leszünk: a sokadik cikket olvassuk a témában, és nem lett tisztább a kép, ami biztos, októbertől bekeményít a Facebook a zenei tartalmak megosztásával kapcsolatban.
 
 
A fotó illusztráció!!!

Egész éjjel egy vonatsín mellett ült a Majka által is keresett eltűnt fiú

Majka oldalán jelent meg tegnap egy felhívás, amelyben egy, a Normafára bringázni indult srácot kerestek kétségbeesetten.
 
Fotó: ByeAlex/FB

ByeAlex: Az utolsó forintomból is zenélnék...

A zenész a Facebookon tette közzé, mit gondol erről az egészről, röviden, tömören, őszintén.
 
Fotó: pexels.com

Fogadj örökbe egy zenészt! Fogadj örökbe egy hangszert! csoport alakult a Facebookon

Bihari Viki a Tékasztorikkal robbant be a blogoszférába, és amerikai moziba illő fordulattal meg is filmesítették az életét, ráadásul el is játszotta saját magát. Most éppen a zenészek megsegítésén töri a fejét.
 
Már van #koncertremennék-keret is a Facebookon

Már van #koncertremennénk keret is a Facebookon

Először volt a #zenélnénk keret, amely a Music Hungary Szövetség kezdeményezéséhez kapcsolódik, s amelyről a csatolt cikkünkben írtunk (alul), most már van #koncertemennék és #koncertremennénk keret is.
 
#támogasdakultúrát – Légy a kultúra védangyala!

#támogasdakultúrát – Légy a kultúra védangyala!

Az InterTicket a Magyar Kultúráért Alapítvány nagyszabású gyűjtésbe kezdett, mellyel azokat a művészeket és alkotó közösségeket szeretnék támogatni, akik a nehéz helyzetben is tesznek értünk: élő közvetítéseket tartanak, felolvasásokkal színesítik az irodalom órákat,...
 
A turné, amelynek tényleg K.O. lett a vége :(

Ganxstáék fizetős Facebook-csoporttal védekeznének a redvás vírus ellen

A márciusban elrendelt koncertstop hideg zuhanyként érte a zenészeket. Már épp kezdtek volna felengedni, amikor jött a másik, az augusztus 15-ig érvényes korlátozás. A Kartell arra jutott, hogy fizetős rajongói csoportot hoznak létre, ami nem üres ígérgetés: posztjuk szerint...
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek