Ezért mondta le a koncertjeit Török Ádám

2021/07/16  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Az Érezd Szombathelyt! programsorozatról szóló cikkünkben jeleztük, hogy a teraszkoncerteket Török Ádám nyitotta volna meg, de betegség miatt lemondta a fellépést. Utána megnéztük az eseményeket: nem csak ezt, mindegyik Mini-koncertet törölték.

A Tűzkerék xT és Török Ádám koncertje 2019. július 10-én  az Esztergomi Várszínházban.

A Blikk tegnap este közölte a rossz hírt, hogy agyérgörcsöt kapott Török Ádám. Azt is hozzátették, hogy legendás jazz-rock zenész már sokkal jobban érzi magát.

"Szerencsére minderről ő számolt be telefonon a a Retro Rádió műsorában, és a hangjából ítélve már túl van a nehezénírja az Index:

"Egyik este kezdődött a balhé” – számolt be rock & roll stílusban, és kicsit még megviseltnek tűnő hangon a stroke első jeleiről a zenészlegenda. Mentővel vitték kórházba, de a kezelés után már sokkal jobban érzi magát."

A teljes felvétel itt hallgatható meg.

Sajnos a kultikusnak számító, május elsejéről július 18-ra halasztott Tabán fesztivál közönsége is kénytelen nélkülözni a kiváló zenészt és zenekarát, a műsor így változott:

 

Teraszkoncertek Szombathelyen

 

Török Ádám, agyérgörcs, Tabán fesztivál

 

 

Szólj hozzá!


Meghalt Ipacs László, a VHK alapítója, egykori dobosa

Meghalt Ipacs László, a VHK alapítója, egykori dobosa

A HVG értesülése szerint edden elhunyt Ipacs László, a Vágtázó Halottkémek egykori alapítója, dobosa. A hírt lánya, Emese tette közzé a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Két ütemben Csepelre költözik a Barba Negra

A zenészektől már egy ideje tudomást szereztünk a csepeli dologról, de tiszteletben tartottuk a koncerthelyszín szándékait. Most FB posztban ők maguk számoltak be a változásról, ezt a közlést szemlézzük.

Robbie Williams márciusban visszatér Budapestre

Robbie Williams – immár szélesebb körben megünnepelve 25 éves szólókarrierjét – bejelentette XXV elnevezésű európai turnéja állomásait. A sztár március 25-én ad koncertet az Arénában.
Új koncertek