Így készül Rúzsa Magdi az arénás dupla koncertre

2020/02/05  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Az énekesnő a Tények Plusznak sok mindenről beszélt, kivételesen a magánéletéről is, a mi figyelmünket azonban az a rész vívta ki, amelyben a felkészülésről beszél.

Így készül Rúzsa Magdi az arénás dupla koncertre

Rúzsa Magdi 2020.02.22-én (jó kis dátum) ismét nagykoncertet ad a Papp László Sportarénában, ahol természetesen állandó zenekarával lép színpadra. Aztán február 23-án ismét –  az első ház igen hamar megtelt. Így dupla koncerttel ünnepli majd karrierjének tizenötödik évfordulóját.

„Általában több hó­napon keresztül megy a felkészülés, ám mivel szerencsére folyamatosan turnézom, meglehetősen jó kondiban vagyok. Az erőnléti felkészülés így nem olyan nehéz, fejben viszont nagyon is tréningezem magam, hiszen hatalmas koncentrációt igényel egy ilyen nagy show. Körülbelül húsz­ezer embert fogni és vinni két órán át, nem is olyan egyszerű, mint hinnénk. Ilyenkor már hetekkel a koncert előtt próbálok ráhangolódni az eseményre, és vetítem magam elé, hogy minden rendben lesz” – nyilatkozta.

A toplistákat sikeresen ostromló énekesnőnek ez biztosan menni fog, hiszen már többször – de egyszer tuti, mert ott voltunk – bizonyította, hogy képes elvarázsolni egy arénányi közönséget (is).

Forrás: Blikk

Aki pedig az Aréna-beli koncertekről lemaradna, az nyáron bizonyára több helyen bepótolhatja – kicsivel kevesebb rajongó társaságában – az élményt, csatoltuk a bordányi koncert adatlapját, ami arról lett "híres" nálunk, hogy rajongói

A vérüket adják Rúzsa Magdiért

Rúzsa Magdi, Aréna, dupla koncert

 

 

Szólj hozzá!


A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek