Katy Perry szűk körű babaváró bulit tartott – csak Orlando Bloom volt jelen

2020/04/05  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Pihenésnek egy kis bulvár: ahogy nézzük, 2020. attól is emlékezetes lesz, hogy megszületik az év legjobban várt sztárgyereke.

Katy Perry szűk körő babaváró bulit tartott – csak Orlando Bloom volt jelen

Katy Perry és Orlando Bloom március elején robbantották fel a netet azzal, hogy babát várnak, de persze nem így, egyszerűen belemondták a  világba, hanem kijött egy klip, aztán a rajongók részéről jöttek a találgatások, majd a megerősítés, végül a sikítás, persze az örömteli fajtából.

A karanténos babaváró buli lényege az volt, hogy tudassák a világgal, az újabb hírt: mi lesz a születendő gyermek neme, tessenek megnézni a fotót, és tippelni :)

Várjuk, mikor jön ki egy karanténvideó, amelynek egy vagy több lánynév lesz a címe :)
A hír innen: Glamour

Katy Perrynek a karantén ellenére jó hetei vannak, mert nemrég egy amerikai bíróság kedden felmentette a Dark Horse című száma miatt ellene indított plágiumperben. Orlando Bloomot a Carnival Row tévésorozat forgatásáról küldték haza még Trump határzára előtt: itt forgattak a "szomszédban": Prágában és Dubrovnikban dolgozott a stáb. Akit jobban érdekel, miről szól a széria, ajánljuk figyelmébe ezt a cikket, már a címe is remek: Begombáztak a Grimm testvérek – Carnival Row.

A zenéje meg ilyen:

 

***

Unod a sorozatokat? Nézz zenei témájú dokut!

Unod a sorozatokat? Mutatunk 7 zenei témájú dokut!

Feldmár András pszichoterapeuta azért ajánlja, "hogy minél több dokumentumfilmet nézzünk meg, mert mindegyik egy ajándék. Olyan értékes ajándék, amit ritkán kap az ember az életben. Egyszerre ott vagyunk a világ legelképzelhetetlenebb helyzetében, és örülhetünk vagy szenvedhetünk...
Katy Perry, Orlando Bloom, baba, karantén, Carnival Row

 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek