Meggyilkolták a rappert, aki egyszer már túlélte, hogy fejbe lőtték

2020/11/13  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Esküszünk, nem csípődött be ez a dolog, egyszerűen ez van: már nem tudjuk számontartani, hány rappergyilkosság híre jött át Amerikából – a legújabbra is az Off Média bukkant rá.

Meggyilkolták a rappert, akit egyszer már túlélte, hogy fejbe lőtték

A mostani áldozat a 28 esztendős dallasi rapper, Mo3.

A portál azt írja, hogy Melvin Noble épp a dallasi autópályán haladt, amikor egy mellé húzódó autóból egy egyelőre ismeretlen fekete férfi szállt ki, pisztollyal a kezében. A rapper megpróbált elfutni, de a támadó fejbelőtte. (Ezt így, magában eléggé nehéz elképzelni, a külföldi portálok annyit tesznek hozzá, hogy mindkét autó megállt – ez lehet a közbülső lépés...)

A lövések nagy zűrzavart okoztak az autópályán, többen próbálták elrántani a kormányt ijedtükben, egy az autójában ülő civilt is eltalált az egyik golyó, ő nincs életveszélyben.

A rappert tavaly decemberben már egyszer fejbe lőtték, de túlélte a támadást. Most nem volt szerencséje.

 

A legutóbbi, alig egy héttel ezelőtti esetről – szintén az OFF Média értesülése – itt írtunk:

 

Megint lelőttek egy amerikai rappert

 

rapper, USA, gyilkosság, Mo3

 

 

Szólj hozzá!


A Netflix-sorozat Lisa nővére jövő januárban az Akváriumban énekel

A Netflix-sorozat Lisa nővére jövő januárban az...

Megvan a Christmas Home című széria? A második évadban Dagny Norvoll Sandvik norvég dalszerző-énekesnő is feltűnik, mi több, Bye Bye Baby című...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

HVG: Lefújták az angliai Download és a barcelonai Primavera Sound fesztiválokat

A 2020-as után a világjárvány miatt másodszor is lefújják az angliai Donington Parkban meg (nem) rendezett, a jellemzően a rock és a metál legnagyobb neveit felsorakoztató Download fesztivált, és ugyanígy jártak el a populárisabb fellépőkről ismert barcelonai Primavera Sound fesztivál szervezői is – írja a hírportál.

Messze Mississippi – Az USA két államában már teljes kapacitással mehetnek az élő koncertek

Texas és Mississippi egyaránt feloldja a kötelező maszkviselést és 100 százalékra növeli az államokban működő vállalkozások és létesítmények kapacitását. Ez azt jelenti, hogy a tömegrendezvényeknek nem lesz akadálya, a stadionok, koncerttermek és más nagy helyszínek e két állam határain belül korlátozás nélkül...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek