A Fishing on Orfű életében először átnyúlik júliusba

2021/11/04  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A Fishing on Orfű a közönségével való egyeztetés után választotta ki jövő évi dátumát, így történetük során először átnyúlnak a júliusba: a rendezvényt 2022.06.29. és 07.02. között rendezik meg Orfűn.

A Fishing on Orfű életében először átnyúlik júliusba

Elindult a bérletek értékesítése a jövő évi Fishing on Orfűre, ezzel egyidőben közzétették a 2022-es fesztiválhimnuszt is, amit a Blahalouisiana írt. Csakúgy, mint az eddigi években, a Fishing-himnusz idén is dalpremiert jelent: A Szívemet kitépted a zenekar jövő év elején megjelenő, negyedik nagylemezének legújabb előfutára.

Az elmúlt években rendre elővételben telt házas Fishing on Orfű heteken belül elindítja a napijegyek és a kempingjegyek értékesítését is, amellyel egyidőben a részletes zenei programot is közzéteszik majd a szervezők. Szóval, ezzel a témával még visszatérünk!

Az idei fesztiválról szóló tudósításunk itt.

 

Fishing on Orfű 2022, Blahalouisiana

 

 

Szólj hozzá!


Összeállt a Party a Szigeten

Összeállt a Party a Szigeten

Újabb előadók nevei kerültek napvilágra a Sziget idei felhozatalából, ezúttal a Ticketswap Party Aréna fellépőiből válogatva. Azt már...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Szeláví! fesztivál: fényfestés a pilisi egri vár romjain

A tavaly útnak indult, általunk is nagyon megszeretett kisfesztivál ezúttal az egyik legnépszerűbb kiránduló helynél, az egri vár másolatának környékén rendezkedik be, hogy az élet apró örömeinek élvezetére invitáljon mindenkit, aki szeretne egy gondtalan hétvégét tölteni távol a város zajától május 27. és 29. között.

HVG: Visszaesett Steven Tyler, csúszik az Aerosmith turnéja

A lap az együttes közleményére hivatkozik, mely szerint Tyler hosszú ideje dolgozott a józansága megőrzésén, de egy műtét után a fájdalom (illetve annak csillapítása) miatt visszaesett, és önként bevonul egy rehabilitációs intézménybe.
Új koncertek