Menopauza 1170x180

A jövő héten Balatonkenesén indulnak az ingyenes balatoni minifesztiválok

2024/06/18  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu, MTI

Öt minifesztivál 5 helyszínen, közel félszáz fellépővel, vízi színpadokkal és strandbulikkal – méghozzá mindezt ingyen: június végén indul a BalatONkoncert idei sorozata.

Fotó: BalatONkoncert (2023)

Közel félszáz előadót állítanak többnyire víziszínpadra az idei szezonban a nézők számára teljesen ingyenes BalatONkoncert programsorozat szervezői.

Az öt állomásból álló utazó minifesztivál-túrné első állomása a kenesei Széchenyi parkban lesz június utolsó hétvégéjén, ahol olyan neves előadók állnak majd a látványos pontonszínpadra, mint Roy és Ádám, Paulina, a Kultúrkör, Beretka Ádám, a Lóci Játszik és a Pál Utcai Fiúk. Az este hét órától zajló ingyenes bulik – ahogy az elmúlt években, úgy az idén is – a nagyfesztiválok hangulatát hozzák el a nézők számára a tópartra, csak éppen teljesen ingyen, belépő- és fesztiválkártyák nélkül.

Július első hétvégéjén már a szomszédos Balatonfűzfőn megy tovább a buli. A Tobruk strandon rendezett koncertsorozat igazán különleges lesz, hiszen ezúttal is fürdőzés közben, a vízből nézheti-hallgathatja a közönség a különleges MVM Energiaszínpadon zajló előadásokat. A pancsolós bulihoz igazi nyári zenéket játszó fellépőket válogattak össze: itt lesz az UFO, Aguszt Bárió, a Bestiák, a Bon-Bon, a Hősök, Mihályfi Luca, a Desperado, Bebe és Orsovai Reni és a Nene.

A programsorozat aztán egy hónapos szünet után, augusztus első hétvégéjén folytatódik Balatonföldváron többek között az Anna and the Barbies és a Sugarloaf, a Dirty Slippers és a Konyha zenekar koncertjével.

Két héttel később Balatonboglár következik, ahol a BBB Szüveti Fesztivállal együttműködésben 6 napig is tart majd a buli több mint 20 előadóval, köztük például az Ivan and the Parazol, Péterfy Bori és a Love Band, a ManGoRise, a New Level Empire, Boggie, a 4S Street, a Hooligans és a Lord.

Az idei program Balatonfüreden zárul, ahol a Fürdei Borhetek ideje alatt a Tagore sétány melletti vízterületen álló színpadhajóról szól majd a Zaporozsec, Takács Nikolasz, a Unique és még számos további fellépő műsora augusztus 22-25 között.

Az idei rendezvénysorozat korai kezdésével és késői zárásával a szervezők azt szeretnék elérni, hogy kicsit hosszabb legyen az idei szezon: minél többen utazzanak minél előbb a Balatonhoz és minél tovább élvezzük együtt a nyarat zenével, a vízparton.

A BalatONkoncert programsorozat főszponzora az idén is az MVM, kiemelt támogatója a Szerencsejáték Zrt., együttműködő partnere a SPAR.

BalatONkoncert 2024

  • 06 28-30 Balatonkenese, Széchenyi park
  • 07 05-07 Balatonfűzfő, Tobruk strand előtti vízterület
  • 08 03-05 Balatonföldvár, nyugati szabadstrand
  • 08 15-19. Balatonboglár, szabadstrand előtti vízterület
  • 08 22-25. Balatonfüred, Tagore sétány előtti vízterület

 

 

BalatONkoncert, nyár, ingyenes

 

 

Szólj hozzá!


Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Az MVM Classic&Club sorozat „Éjszaka az állatkertben” című koncertje zenei kalandozásra hívja a közönséget november 14-én a Magyar Zene...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Menni kéne – országos turnén a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

Országos turnéra indul 2025. januárjában a hazai rockmusical műfajának alapvetése, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című, immár kultikus sikerdarab, hogy örökérvényű dalaival betöltse a vidéki nagyvárosok legnagyobb arénáit és a Budapest Sportarénát. A főbb szerepeket ezúttal Szabó Kimmel Tamás, Trokán Nóra,...

Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcsúturnéja Budapestet is érinti

Egy évtizednyi szünet után egy utolsó lendületet vesz Cyndi Lauper: a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné budapesti megállója 2025. február 19-én a Budapest Arénában lesz.

Úgy tűnik, nagyon bejött a dél-koreaiaknak a Nagy Emma Quintet

Első magyar jazz zenekarként, kirobbanó sikerrel mutatkozott be a Nagy Emma Quintet a dél-koreai Jarasum Jazz Fesztiválon.

Al Bano-tól a Valmarig: a kolbászgyúrás mellett koncertek is lesznek a hétvégi Csabai Kolbászfesztiválon

Október 24. és 27. között rendezik meg Békéscsaba egyik legnagyobb gasztronómiai eseményét, a 27. Csabai Kolbászfesztivált.
Új koncertek