A Sziget már szétküldte a meghívókat a 30. szülinapi bulira

2023/10/26  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Az 1993-as kezdetektől számítva immár 30. alkalommal várnak mindenkit a Szigetre 2024. augusztus 7-12 között. Csak egy napig lesznek elérhetők a early bird bérletek, este 8-kor nyit a bolt.

Fotó: Sziget

Addig is nézegessétek, milyen volt a hangulat idén nyáron – nekünk is visszajöttek a legjobb pillanataink:

 

Az idei Szigetre nem csupán a látogatók emlékezhetnek vissza örömmel, a fellépők közt is többen dicsérték a fesztivált, a nagyszínpados olasz Lazza ennek hangot is adott a la Republica kérdéseire válaszolva. Mint elmondta, kíváncsian, de némi feszültséggel várta a fellépését, hisz’ nem ismerte a Sziget közönségét. 

„...a szervezés tökéletes volt, olyan, amiről Olaszországban csak álmodhatunk. Minden rendben ment, délután léptem fel, mégis óriási közönség előtt” – nyilatkozta szigetes koncertjéről az olasz rapper.

„Idén sikerült egy nagyot lépve, a vendégélmény fokozásával újraértelmezni a Sziget életérzést úgy, hogy a fesztivál sokszínű programkínálata is formálódott a hazai és egyre bővülő nemzetközi közönség igényeihez” – összegezte Kádár Tamás, a Sziget főszervezője a 2023-as Szigetet.

Elárulta azt is, hogy soha nem volt még ilyen korán ekkora érdeklődés a Szigetre: már az első Super Early Bird alkalmával, a fesztivált követő 48 órás jegyidőszakban is óriási volt az érdeklődés a jövő évi Szigetre, több mint kétszer annyi bérletet váltottak már meg, mint a 2022-es Sziget hasonló időszakában.

„Az idei Szigettel egy új időszámítás indult a fesztivál történetében, nagy újításokkal minden téren, és a mostani fokozott várakozás ezt látszik visszaigazolni” – tette hozzá a főszervező.

A 2024-re tervezett, kiadható bérletek közel fele tehát már pár nappal az idei fesztivál után elfogyott, de a szervezők október 26-tól egy újabb kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget biztosítanak azoknak, akik lemaradtak az augusztusi akcióról, ezúttal is 48 órán keresztül.

 

 

Sziget 2024, jubileum

 

 

Szólj hozzá!


Lázadnak az óbudai punkok

Lázadnak az óbudai punkok

A nagy öregek – két régi óbudai punk csapat, a KRETENS és a BTK '80 – a Bloody Holly and the Ricketz elnevezésű feltörekvő, izgalmasan friss...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei programnak este tízkor vége. A muzsikára táncoló vízoszlopok napnyugta után is varázslatos látványt nyújtanak az őket megvilágító színes fényjátékkal, sőt, rövid filmeket is láthattok...

A 2023-as év felfedezettje az Ótvar Pestis – átadták a Fonogram-díjakat

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége (MAHASZ) minden évben odaítéli a különböző zenei stílusok hazai és nemzetközi legjobbjainak az őket megillető szakmai elismeréseket. Huszonegyedik alkalommal, ezúttal a budapesti Barabás Villa patinás falai között adták át a Fonogram-Magyar Zenei Díjakat
Új koncertek