Azahriah, Beton.Hofi, Carson Coma, Dzsúdló, Valmar – ők már biztos ott lesznek a STRAND Fesztiválon

2022/12/07  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Közel 30 nevet jelentett be 2023 augusztusa utolsó hetére a háromnapos STRAND Fesztivál. A címben felsoroltak mellett 2023. augusztus 24-26. között visszatér a STRAND-ra a törzsvendégnek számító Halott Pénz, a Bagossy Brothers Company és Majka is.

Fotók: STRAND Fesztivál

 

Az első nap programján látszik leginkább, hogy merre tart a hazai könnyűzene: szinte kivétel nélkül olyanok a főszereplők, akik néhány éve még nem is nagyon szerepeltek klubokban, fesztiválokon: Azahriah, Beton.Hofi, Dzsúdló vagy éppen Krúbi, akit a STRAND felmérése szerint a legtöbben várnak. A friss nevekből a többi napon sincs hiány: Carson Coma, Analog Balaton, ByeAlex és a Slepp, Valmar, T. Danny, de a programban persze szerepelnek a fesztiválon törzsvendégnek számító előadók, mint a Halott Pénz, a Bagossy Brothers Company, Majka, a Wellhello vagy éppen a Hiperkarma.

 

"Tizedik éve STRANDolunk együtt, és úgy látjuk, ez a helyszín, a fellépőink és nem utolsó sorban a közönségünk megérdemli azt, hogy többet, jobbat, izgalmasabbat kapjon annál, amit alapból mindenki elvár egy fesztiváltól. A szándékunk szerint erről szól majd 2023." fogalmaztak a szervezők.

A hagyományokat sem engedik el: jövőre is lesz Tábortűz, Járai Márk szervezésében, folytatják az idén elindult Podcast Fesztivált, a Legendákat felvonultató sorozatot a Hajógyárral, a kertmozit, a kincskeresőt és azt a sok-sok játékot, ami már reggeltől élettel töltötte meg a strandot a korán kelőknek vagy a le sem fekvőknek :)

 

A Nagyon Balaton programsorozat legnagyobb eseményeként a STRAND esélyes, hogy Európa legjobb fesztiváljai közé kerüljön a hollandiai European Festival Awardson, a Best Medium-Sized Festival kategóriában. A shortlistre december 7-ig – azaz máig! – lehet szavazni a EFA oldalán.

Hajrá!

 

 

 

 

 

STRAND Fesztivál, Balaton, balatoni nyár, Azahriah, Beton.Hofi, Carson Coma, Dzsúdló, Valmar

 

 

Szólj hozzá!


A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek