Egy hét ébrenlét: SNOWATTACK 2013.

2012. november 27.  ·   Fesztivál   ·  mmi

A fesztiválokkal jól ellátott nyári szezon távolában ma már annak sem kell nélkülöznie a feelinget, aki eddig télvíz idején csak az emlékeken rugózva bámult ki szobája jégvirágos ablakán. Immáron ötödik éve mozgatja fiatalok ezreit a téli sportokat és a partykultúrát vegyítő sportos buli, a Snowattack, amelyet a MEEX és a SZIGET most közösen szervez.

Egy hét ébrenlét: SNOWATTACK 2013.

Január végén ismét egy kiváló francia síterep, Puy Saint Vincent ad otthont Európa egyik legnagyobb, vég nélküli partykkal tarkított sí- és snowbord fesztiváljának, a Snowattack-nek. Több mint 3500 fiatal, a nemzetközi és a magyar elektronikus zenei élet sztárjai, őrületes sportprogramok: ez vár mindenkire január 26. és február 2. között. A legendás sítábor először 2009-ben nyitotta meg 1400-2700 méteren található lejtőit, s ezután több szempontból sem volt megállás. Állítólag, a szervezők – akik anno egyetemistaként vágtak neki a gigabuli szervezésének – a „Csatolj fel, és csússz szét!” szlogent szerették volna az event alá tolni, de a szponzorok ennek annyira nem örültek.

Arról van szó, hogy a Snowattackon nappal a sportból eredő mozgásé a főszerep, amelyet aztán este-éjszaka átvesz a buli indíttatású kalóriaégetés, de még az is meglehet, hogy a kettő egy (több) ponton összefut, hiszen a hütte és a terasz fényes nappal is lehetőséget biztosít a bulizásra. A pályákon mindeközben nem csak kiváló tudással rendelkező sí- és snowboard-bajnokok csúszhatnak lefele, hanem mindenki, aki bevállalja a mínuszokat és a kevésbé biztos  talajt.  Egyrészt oktatók, másrészt olyan sporteszközök és -programok várják a kezdőket, amelyek épp olyan élményt nyújtanak (Mini Slide Park, Snow Park), mint a haladóknak a fekete pálya…

A partysátor fellépői közé már feliratkozott a neves, nemzetközi és hazai fellépőkből álló előadó csapat, köztük a brit drum and bass kiválósága, Dj FreshMessy Mc-vel kiegészülve. Szintén az Egyesült Királyságból érkezik a Snowattackra a technikai virtuóz James Zabiela, és ott lesz a hópartyn a csapatós mixeiről elhíresült francia fiú, Sebastien Benett is. Akinek ez még nem lenne elég, a napokban csatlakozott a külföldi line-uphoz Dimitri Vegas & Like Mike is, akik az elmúlt évek során a Tomorrowland jelképeivé is váltak, s a napokban egy újabb számmal jelentkeztek. Bár még a zenei felhozatal nem végleges, a hazai elektronikus szcénából is ott van már jó néhány név – a teljesség igénye nélkül : Julia Carpenter, Karmatronic, Andro, Palotai, a Begi Compact Disco Dj Set, a Dublic, Karányi, az Animal Cannibals és Bernathy Zsiga is mixel a síelésből megtérő partyhadnak. Az is biztos ma már, hogy Majka & Curtis, mint a Snowattack “speciális” vendégei hozzák el legfrissebb és elhíresült zenéiket a francia síterepre, mi több, a Snowattack résztvevőivel közösen töltik el a hetet.

A magyar fellépők közül többen már végigbulizták a Snowattackot, köztük akad olyan is, aki minden évben úgy jön haza, hogy ő az egy hét nonstop bulihoz bizony már öreg, majd alig várja, hogy eljöjjön a január. Nos, ha jól számoljuk, nagyjából pont négy hónap áll rendelkezésre, hogy az évad első nyári fesztiváljára mindenki kipihenje magát.


Képtár

  • Egy hét ébrenlét: SNOWATTACK 2013. kép 8314
  • Egy hét ébrenlét: SNOWATTACK 2013. kép 8316
  • Egy hét ébrenlét: SNOWATTACK 2013. kép 8317
 

 

Szólj hozzá!


Most akkor ki nyúlta le Gesztiék dalát?

Most akkor ki nyúlta le Gesztiék dalát?

Mert valaki biztos, sőt, az online sajtóban megjelent cikkek szerint egy ismert zenekar volt az elkövető.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.

Ahol Einstein volt a villanyszerelő: minden, amit tudnod kell a müncheni Oktoberfestről

Az Oktoberfest minden év szeptember utolsó napjaiban kerül megrendezésre világszerte. Németországban közel két hétig mulatnak a világ legnagyobb népi fesztiválján. Átlagosan 6 millió ember csatlakozik és több mint 7 millió liter sört fogyasztanak el. A ShopAlike készített egy útmutatót tele tippekkel, tanácsokkal és hasznos...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek