Hamarosan döntenek a Fishing júniusi dátumáról

2021/04/08  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, a FOO idén semmit sem bíz a véletlenre, a fesztivál t egyszerre két időpontban is meghirdették: ha június 16-án még nem lehet tömegrendezvényeket szervezni, a jegyek/bérletek automatikusan érvényesek lesznek augusztus 24-28-ra.

Fotó: FOO/FB

Talán egy hónappal ezelőtt tettük fel a szervezőknek levélben a kérdést, hogy nem gondolkodnak-e a júniusi dátum törlésén. Határozott nem volt a válasz, kicsit el is szégyelltük magunkat, hogy nem vagyunk kellően optimisták.

A fesztivál most kihelyezett közleményében azt írják:

"Továbbra is bizakodók vagyunk az idei évvel kapcsolatban. Az elmúlt hónapokban végiggondoltuk és kidolgoztuk az összes lehetséges forgatókönyvet, ami 2021-ben várhat ránk. Azt gondoljuk, hogy amennyire lehet, felkészülten várjuk a tavaszi fejleményeket. Ez azért is fontos, mert hamarosan döntenünk kell a Fishing júniusi dátumáról. Semmit sem szeretnénk jobban, mint hogy biztonságos körülmények között összejöhessünk Orfűn."

Az elkövetkező napokban feltesznek majd pár kérdést a kialakult helyzettel kapcsolatban, mert a nagy tervezésiben természetesen az is számít, hogy ti mit gondoltok, így, ha érdekeltek vagytok az orfűi fesztiválban, figyeljétek a FOO FB-oldalát!

 

Két dátuma is van a 2021-es Fishing on Orfűnek

Fishing on Orfű, 2021., FOO

 

 

Szólj hozzá!


Kultikus helyen forgott a Péterfy Bori & Love Band koncertfilmje

Kultikus helyen forgott a Péterfy Bori & Love Band...

Hogy hol? Ha a kép alapján még nincs meg, segítünk: az 1930-as években épült, üvegtetejű terme világhírű art deco műemlék. Számos amerikai...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A fesztiválszövetség szerint akár kötelező fesztiválkellék is lehet a maszk idén

A Magyar Fesztiválszövetség elnöke még április 3-án adott interjút az InfoRádiónak. Márta István arról (is) beszélt, hogy folyamatosan egyeztetnek az oltási igazolvány szükségességéről, azonban a 18 év alatti korosztályt valószínűleg nem oltják be, kártyát sem kapnak majd: ha bevezetik a kötelező kártyát, az ifjúsági...

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

80 koncerten játszotta a dalait, most ki is adják Prince albumát

Nyáron megjelenik Prince 2010-ben felvett, de eddig ki nem adott Welcome 2 America című albuma – jelentették be Prince hagyatékának gondozói és a Legacy Recordings lemezkiadó.

Ha idén is Fishing nélkül telik el a nyár, az a fesztivál végét is jelentheti

Ezt a gondolatot a szervezők fogalmazták meg legújabb posztjukban, ami – egy merőben új lehetőséget is felkínálva – arra keresi a választ, hogy mit gondolnak a fesztiválozók a terveikről.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek