Idén nyáron is leTÁBORozhatsz Alsóörsön!

2022/03/09  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A fesztiválok és koncertek világába nem éppen kellemes hangulat uralkodott az elmúlt két évben. A Tábor Fesztivál ugyanúgy megszenvedte a covid-ot, mint sokan mások, mellette még egy névváltoztatási procedúrán is keresztül mentek.

Idén nyáron is le TÁBORozhatsz Alsóörsön!

Mindezek ellenére 2020-ban egy tartottak egy remek hangulatú, családias, 500 fős bulit, 2021-ben pedig maximálisan igyekeztek, hogy a körülmények ellenére olyan legyen a fesztiválélmény mint régen. Ha addig nem üt be semmilyen ménkű, akkor ezen a nyáron – csakúgy, mint a többi rendezvény – a Tábor fesztivál – egykoron Zorall Sörolimpia –  is fellélegezhet, és visszatérhet mindenki a régi kerékvágásba.

2022.08.24-től 4 napon keresztül 3 színpadon több mint 30 zenekar lesz hallható Alsóörsön: a hazai rockzenei paletta képviselőinek krémje jelen lesz a fesztiválon. A teljesség igénye nélkül fellép a Tankcsapda, a Road, a MOBILMÁNIA, a Lord, a Leander Kills, a Depresszió, a Nagy Feró és a Beatrice, a Pokolgép, a Sing Sing, az Alvin és a Mókusok! – és természetesen a házigazda a Zorall + még tényleg sokan mások.

S az, hogy a Balaton-parton van, nem marketingduma, nem kell kilométereket gyalogolni a vízig: TÉNYLEG ott van! :) A harmadik napon még van egy kérdőjel, amint felkiáltójellé válik, szólunk!

 

Tábor fesztivál, Alsóörs, Zorall, nyár

 

 

Szólj hozzá!


Nem babonásak a Betyárok: 13 állomásos ázsiai turnéra indulnak

Nem babonásak a Betyárok: 13 állomásos ázsiai...

Ázsia nem idegen a Bohemian Betyars számára, korábban is turnéztak arra, háromszor is, s ezen események során kifejezetten hasznos kapcsolatokat...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Az ABBA egykori tagjához kerültek Avicii felvételeinek szerzői jogai

A 2018-ban, 28 évesen elhunyt Avicii családja a zenész által készített mesterfelvételek, vagyis hivatalos eredeti felvételek szerzői jogainak 75 százalékát eladta a svéd Björn Ulvaeus, az ABBA zenésze által alapított Pophouse-nak, amely amúgy az ABBA Voyage műsort szervezi Londonban.

Jubileumi arénás előadással és koncertturnéval ünneplik az István, a király bemutatásának 40. évfordulóját

Nagyszabású programsorozattal, a Magyar Nemzeti Múzeumban kiállítással, a Papp László Budapest Sportarénában jubileumi előadással, továbbá koncertturnéval ünneplik az István, a király című rockopera bemutatásának 40. évfordulóját jövőre.
Új koncertek