Iszonyat nehéz 1,5 év volt – most kamatostul bepótolják: TÁBOR Fesztivál 2021

2021/08/13  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Idén már 13. alkalommal kerül megrendezésre a TÁBOR Fesztivál (aka Zorall Sörolimpia). A rendezvénynek hagyományosan az alsóörsi Pelso Camping ad otthont.

Iszonyat nehéz 1,5 év volt – most kamatostul bepótolják: TÁBOR Fesztivál 2021

Az elmúlt évek során a zenekari táborból szép lassan országos szinten meghatározó rock fesztivál lett. 2019-ben a hetijegyek elfogytak, ráadásul a péntek és szombati napokon is sikerült behúzni a telt házat. Aztán jött 2020, az év, ami – mint sok mást rendezvényt – a TÁBOR Fesztivált is rosszul érintette, de idén ami tavaly elmaradt kamatostul bepótolják.

A Balaton-parti rockfesztiválon a hazai rock és metál zene apraja-nagyja felvonul. A teljesség igénye nélkül: fellép a Tankcsapda, a Road a MOBILMÁNIA, a Lord, a Leander Kills, a Depresszió, a Nagy Feró és a Beatrice, a Kalapács, a Pokolgép, a Sing Sing, az Alvin és a Mókusok!, a Zorall és és még tényleg sokan mások...

A több mint 30 zenekar 4 napon keresztül 2 színpadon lesz hallható.

 

A TÁBOR Fesztiválon nem unatkoznak napközben sem a szórakozni vágyók, hiszen rengeteg nem kifejezetten zenei program közül választhatnak. Ilyenek a csapatjátékok és egyéb sport versenyek. Ahogy az minden évben megtörténik, nyeregbe pattannak a bringások, hogy közösen letekerjék az előző este átmulatott éjszakát. De a focirajongók sem unatkoznak, hiszen a kispályás mérkőzéseken 15-20 csapat küzd majd meg egymással. A motorosok kedvéért pedig napközben több szervezett túra is indul a festői Balaton-felvidéken. A családbarát rendezvény színes programokat kínál kicsiknek és nagyoknak is. A kemping animátorai arcfestéssel, gyerekjátékokkal és ugrálóvárral készülnek.

A helyszín közvetlenül az alsóörsi vízparton helyezkedik el, így a látogatók a koncertek mellett egész nap élvezhetik a Balatont.

TÁBOR Fesztivál, Zorall, Alsóörs

 

 

Szólj hozzá!


Nem SEMMI: megjelent az Elefánt ötödik nagylemeze

Nem SEMMI: megjelent az Elefánt ötödik nagylemeze

Vagy mégis? SEMMI címmel jelent meg az ötödik Elefánt nagylemez, amelyet nemrégiben az általunk is bemutatott Van Harag című zaklatott...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Mi is szeretünk, Kátya! Jótékonysági koncert Tompos Kátya kezeléséért

Kátya kérésére mostanáig csak a szűk szakma tudhatott az állapotáról, ám eljött az idő, hogy a sorsáért aggódó zenészek és a közönség a Fábián Juli Emlékalapítvány közvetítésével segítsen a nagybeteg énekesnőnek. Az alábbiakban az alapítvány közleményét továbbítjuk nektek:

Egy kis grúz faluból a világhírig – a Kobuciban lép fel a Trio Mandili

A Trio Mandili sikertörténete sokak szerint a kaukázusi-archaikus dallamok megszólító erejéről, de szerintünk inkább a lányok tiszta és nagyon szerethető karakteréről szól. Meg persze a zenéről... Május 11-én este a KOBUCI Kertben kilépnek a digitális térből, és élőben is megmutatják, hogy a többszólamú éneklés miért a...
Új koncertek