Küldj egy fotót, ha ott voltál Veszprémben!

2024/02/14  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Főváros elnevezésű rendezvénysorozat alkalmával több mint 3500 programon vehetett részt a sok százezernyi látogató a Bakony-Balaton régió 116 településén. A szervezők most azt szeretnénk megtudni, kinek mi volt legemlékezetesebb eseménye.

Ezt is Veszprémből hoztuk :)

A Te is részese voltál! című játékos pályázatra a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Főváros program szervezői február 25-ig várják a legszebb emlékeket:

„Neked melyik volt a kedvenced?

A varázslatos Megnyitó? Egy feledhetetlen koncert a Gyárkertben? A Magyar Mozgókép Fesztivál filmes forgataga? Csillagos ég alatt hallgattad a Romkoncertek előadásait? Bejártad a Bakonyt a Pajta Program vagy a Kultháló rendezvényeivel? Megtaláltad a kedvenc bandádat az Utcazene Fesztiválon? Még megvan az első mozijegyed a FOTONból? Sose felejted el az első randit a Papírkutyában? Barátokkal közös ebéd a Hosszúasztal Pikniken? Lenyűgözött az Inota Fesztivál? Önkéntesként segítetted a rendezvényeket? Küldd el kedvenc emlékedet a ragyogó 2023-as évről!”

A legkedvesebb emléket amúgy szinte bármilyen formában fel lehet tölteni: legyen az fotó vagy rövid videó, egy jó sztori, vers, vagy akár egy novella.

A szervezők azt tervezik, hogy a legjobb, legizgalmasabb vagy éppen legmeghatóbb emlékeket a beküldője akár viszont láthatja is: a kiválasztott emlékek bekerülnek a veszprémi Laczkó Dezső Múzeumban hamarosan megnyíló VEB2023 EKF kiállítás anyagába is.

A beküldött anyagok automatikus bekerülnek egy sorsolásba is, amelyben az Európa Kulturális Fővárosa legkeresettebb ajándéktárgyai közül nyerhetnek ajándékot.

A pályázatra tehát 2024. február 25-én éjfélig várják a legszebb emlékeket.

A mi emlékeink ezek :)

 

A legjobb dolog, ami a nyári fesztiválszezon végén történhetett velünk: BALKAN:MOST

 

Nem mered még egyszer elkezdeni, hogy lala-lala... – Manu Chao-akusztik Veszprémben

 

Barabás Béla: Óriási paradigmaváltás előtt állunk

 

A csillagok szerencsés együttállása az INOTA fesztiválon

 

Iggy-színház a Gyárkertben

 

Európa Kulturális Fővárosa, Veszprém

 

 

Szólj hozzá!


A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road feszten

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road...

Az amerikai Ugly Kid Joe 5 év után tér vissza Magyarországra, pontosabban a Budapest Open Road Days fesztiválra, a Műegyetem rakpartra. A zenekar az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Zsiráfok, tornyok, Buli színpad, Kyle Minogue – így változik meg idén a Sziget

Sam Smith, Liam Gallagher, Halsey, Martin Garrix, Fred again, Skrillex, Stormzy, Fisher, Tom Odell, Louis Tomlinson – és a tegnap bejelentett Kyle Minogue – ez lesz az idei Sziget sztársora, és lesz pár változás is a Sziget struktúrájában.

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.
Új koncertek