Megy a gőzös, megy a gőzös LGT-re

2013/07/18  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Augusztus 18-án, a Nagyon Balaton rendezvénysorozat keretében 3 órás koncertet ad az alsóörsi Európa Kempingben a Locomotív GT. Az eseményre kedvezményes jegyeket augusztus 9-ig árusítanak országszerte, Budapestről pedig zenevonat is indul Alsóörsre.

Megy a gőzös, megy a gőzös LGT-re

A téli teltházas Aréna-beli koncertek nem mindenkinek nyerték el a tetszését, őszintén szólva, nekünk sem, így mi is örültünk annak, hogy a zenekar kiszabadul a zárt tér adta csapdákból, és remélhetőleg "csak úgy", minden faxni nélkül kiállnak zenélni. Ha nem is a kultikus jelentőségű Tabánban, de a nyár slégerhelyszínén, a Balatonnál. A szervezőkkel és a zenekarral együtt hiszünk abban, hogy ez a tér tökéletesen alkalmas lesz egy együttóbégatós-táncolós-miénkittateres naphoz, és még Somló műfűparája is gyógyírra lel a helyszínen valamelyest...

“Hatalmas élmény volt számunkra és nagyon úgy tűnt, hogy a közönség számára is ez a négy koncert a Budapest Sportarénában.  Csak egy valami hiányzott, a szabadtér, a szabad levegő, a fűben heverő, zenére váró  (vágyó) emberek, vagy már épp a  zenét hallgató, velünk éneklő, napsütötte, vagy épp esőáztatta  táncoló tömeg, vagyis az a régi TABÁNI EGYÜTTLÉT,  az hiányzott nagyon.  Annyira, hogy ugyan csak műfűvel, de szerettük volna beboríttatni az Aréna padlóját.  Sajnos nem kaptunk  engedélyt,  de erre MOST nem is lesz szükség! 

Megpróbáljuk a  tabáni hangulatot visszaidézni a Balatonon,  ideális terepen, ALSÓÖRSÖN,  ahol a természeti körülmények adottak.  Csak össze kell jönnünk  és  már  napközben kezdhetjük az összehangolódást az esti LGT koncertre!   

Ezért mondtunk igent a koncert szervezőinek felkérésére, és reméljük, hogy azok, akik jól emlékeznek a tabáni bulikra és azok, akik sosem voltak még, kíváncsiak lesznek és van/lesz kedvük úgy bulizni az LGT-vel, ahogyan anno’ a Tabánban…

Egész napra gondoskodunk zenéről, fellépőkről, hogy az egész család jól meglegyen.   Lesz zenebohóc, (ha más nem, akkor a Somló), lesznek LGT-DJ-k, muzsikusok, artisták, sőt,   „Ki tud nagyobbat ütni a dobra?” verseny és  kb. 16 órakor nyilvános LGT hangbeállás, a Világ legolcsóbb LGT butikja,  és még mi minden…

És lesz valami, ami a Tabánban sosem lehetett: a jegyek árában ott a Balaton vize is, mert:  szabad a csobbanás!!!  – mondta el Presser Gábor a zenekar vezetője.


A 20 éves MÁV Nosztalgia Kft. 200. alkalommal közlekedtet Élményvonatot, ezúttal 2013. augusztus 18-án 13:00-kor,(Budapest-Nyugati pályaudvarról a magyar rockzene legendás együttese, az LGT nagykoncertjére, a Balaton-parti Alsóörsre. (Indulás vissza Budapestre:  éjfélkor az alsóörsi pályaudvarról!) A vonat indulása előtt a Nyugati pályaudvar hangosbemondója is „dalra fakad”: "Figyelem, figyelem! Csak az jöjjön, aki bírja…"  A vonat jegy ára 2990 Ft – ez  oda-vissza utazásra jogosít!

A LGT-buli a strandot és a küzdőrétet (sic!) is birtokba veszi. Kapunyitás 10:00-kor. Hogy egy perc se teljen el zene nélkül, a kemping néhány kiemelt pontján utcazenészek szórakoztatják a közönséget - feltehetően LGT-nótákat játszanak majd, továbbá LGT Dj-k is szolgáltatják majd a zenét. Somló legnagyobb örömére az artistaképző növendékei is bemutatkoznak műsoraikkal.  Az érdeklődők az artisták eszközeit közelről is megnézhetik, illetve a vállalkozó kedvűek ki is próbálhatják azokat.

Jegyinfó:

  • Álló – fűben-ülő-fekvő jegy augusztus 9-ig: 6990 Ft, utána: 8500 Ft
  • Rajongó jegy (a színpad előtti sorok), augusztus 9-ig: 9990 Ft, utána: 12990 Ft
  • VIP-belépő (ülőjegy, lelátó), augusztus 9-ig: 17.990 Ft, utána: 19990 Ft

Fotók a sajtórendezvényről itt!



 

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek