Menopauza 1170x180

Nem jön a Sick Of It All a Rockmaratonra

2024/07/02  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A hardcore punk együttes július 14-én, vasárnap, a Rockmaraton zárónapján lépett volna fel, de a Lángoló értesülése szerint a teljes turnét lemondták.

Nem jön a Sick Of It All a Rockmaratonra

Ahogy egy pénteki videóból kiderült, Lou Koller nyelőcsövében és gyomrában tumort találtak, így a koncertkörutat azonnal törölték.

Koller gyógykezelése előreláthatólag egész nyáron tart majd. Az énekes reménykedik benne, hogy az ősszel vagy télen már újra a színpadra állhat, és hamar túl lesz ezen az egészen. Pár éve a gitáros, Pete, Lou testvére hagyott ki egy turnét, neki volt beugrója, de idő is a felkészülésre – ez a baj nagyon hirtelen jött. (Forrás: Lángoló)

Pete Koller most adománygyűjtésbe kezdett testvére gyógykezelésére.

"Nem turnézunk, amíg Lou meg nem gyógyul. Mint tudjátok, a turnézás mentőöv egy olyan zenekar számára, mint a Sick of It All. Ha tudnátok segíteni neki, azt nagyra értékelnénk, és kérlek, osszátok meg ezt az üzenetet."

Legyetek jók, ha tudtok. Ez nekik is egy járatlan út lesz...

 

 

Sick Of It All, Rockmaraton, betegség, turnélemondás

 

 

Szólj hozzá!


Beton.Hofi bocsánatot kért a Sziget szervezőitől

Beton.Hofi bocsánatot kért a Sziget szervezőitől

Beton.Hofi augusztus 9-én ad koncertet a Szigeten. Saját bevallása szerint egyszer hamisított jeggyel is bejutott... A mostani koncertjével utólag...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Expressz – nem csiga! – buszjárat indul Budapest és a Művészetek Völgye között

A rendezvény idején – július 19. és 29. között – a Budapest-Veszprém-Kapolcs-Tapolca vonalon közlekedő, menetrend szerinti autóbuszok mellett hat idősávban indulnak majd expressz járatpárok, szükség esetén több busz is egyidejűleg.

Ahol még a szabadság is szabira megy – Bánkitófeszt

Kezdem a végén: a Bánkitóra csak teljes erőbedobással érdemes menni, úgy, ahogy mi, fél napra (péntek), igazából nem, illetve arra jó volt ez is, hogy felületesen megismerkedjünk a fesztivállal, amelyen még sosem jártunk. Spoiler: a naptárunkba már bevéstük a 2025-ös fesztivál dátumát, az összes napot, pedig még nincs is meg :)
Új koncertek