Menopauza 1170x180

Partra magyar! – bejövős fesztivál Ráckevén

2024/06/22  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a nagy népszerűségnek örvendő ráckevei Duna-part Feszt 2024. július 4-6 között.

 Partra magyar!

A fesztivál helyszíne nagyon különleges: Ráckevén, a Duna partján lévő csodálatos Savoyai-kastély előtti park ad helyet a rendezvénynek már harmadik éve. Nem klasszikus ottalvós, mint a legtöbb fesztivál, hanem könnyű megközelíthetősége miatt bejárós, azaz „bejövős" fesztivál. A fesztivál helyszíne a HÉV végállomástól 10 percre található, ráadásul a szervezők a fesztivál idejére éjszakai HÉV járatokat is biztosítanak a koncertek utáni hazajutás megkönnyítése érdekében. 

Három színpad várja a fesztiválozókat: nagyszínpad, kisszínpad és víziszínpad, amely az akusztikus produkcióknak ad helyszínt. A legnépszerűbb magyar zenei előadók sorakoztak fel a fesztiválon. Idén is nagy favoritok lépnek fel: Majka, Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Manuel, T.Danny, Dzsúdló, Bruno X Spacc, Lotfi Begi.

„Majkát évek óta hívjuk, de az időpont-ütközések miatt eddig nem sikerült összehoznunk a fellépésüket, épp ezért óriási öröm számunkra, hogy idén végre sikerült" – jegyezte meg Spaics Igor, a fesztivál egyik szervezője.

"A nyári szezonunk a fesztiválozásról szól, a Duna-part Feszten viszont most leszünk először. Kíváncsian várom a ráckevei koncertet, ide is az új műsorral érkezünk már!" – nyilatkozta Majka.

Napi bontás:

07.04. Csütörtök

MAJKA, T. DANNY, POGÁNY INDULÓ, KISÉ, LMEN PRALA, KEFÍR/V-TECH, YAMINA, JAURI.

07.05. Péntek

DZSÚDLÓ, LIL FRAKK, BRUNO X SPACC, IBBIGANG, ANIMAL CANNIBALS, STERBINSZKY X MYNEA, STADIUMX.

07.06. Szombat

BYEALEX ÉS A SLEPP, FOLLOW THE FLOW, MANUEL, GYURIS, AJSA LUNA, BETTY LOVE, WILLCOX, LOTFI BEGI.

 

 

A fesztiválra nálunk is lehet bérletet és napijegyeket kapni (nem minden koncertre külön, csak a szervezőktől így kaptuk meg a jegyeket):

 

https://www.koncert.hu/koncert/majka---julius-4----duna-part-feszt-july04-84974

https://www.koncert.hu/koncert/pogany-indulo---julius-4----duna-part-feszt-july04-85173

https://www.koncert.hu/koncert/t--danny---julius-4----duna-part-feszt-july04-85174

https://www.koncert.hu/koncert/dzsudlo---julius-5----duna-part-feszt-july05-85176

https://www.koncert.hu/koncert/lil-frakk---julius-5----duna-part-feszt-july05-85175

https://www.koncert.hu/koncert/follow-the-flow---julius-6----duna-part-feszt-july06-85178

https://www.koncert.hu/koncert/manuel---julius-6----duna-part-feszt-july06-85177

https://www.koncert.hu/koncert/byealex-es-a-slepp---julius-6----duna-part-feszt-july06-85179

 

 

Duna-part Feszt, Majka, Follow the flow, T.Danny, Manuel, Bruno X Spacc, Ráckeve

 

 

Szólj hozzá!


Ez legyen a legjobb show, amit valaha csináltunk  – a Sum 41 Budapesten is elköszön a rajongóktól

Ez legyen a legjobb show, amit valaha csináltunk – a...

A kétezres évek egyik legmeghatározóbb pop-punk zenekara tavaly úgy döntött, befejezik a közös zenélést, és a rajongóktól egy ütős dupla...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Visszatér a Pantera Budapestre

A legendás heavy metál banda bejelentette 2025 eleji európai turnéját, amely január 21-én kezdődik Helsinkiben, majd folytatódik többek között Stockholmban, Amszterdamban, Berlinben, Párizsban, Budapesten február 3-án lépnek fel az Arénában.

Nem is akart új lemezt Rudán Joe: most itt a Vasvitéz

"Megmondom őszintén, nem is akartam most lemezt csinálni. Nagyon jól elvoltam a korábbi albumaim és életművem 'árnyékában' " – nyilatkozta a zenész, akinek most jelent meg Vasvitéz című, 14+4 tételes CD-je.
Új koncertek