Partra magyar! – bejövős fesztivál Ráckevén

2024/05/04  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a nagy népszerűségnek örvendő ráckevei Duna-part Feszt 2024. július 4-6 között.

 Partra magyar!

A fesztivál helyszíne nagyon különleges: Ráckevén, a Duna partján lévő csodálatos Savoyai-kastély előtti park ad helyet a rendezvénynek már harmadik éve. Nem klasszikus ottalvós, mint a legtöbb fesztivál, hanem könnyű megközelíthetősége miatt bejárós, azaz „bejövős" fesztivál. A fesztivál helyszíne a HÉV végállomástól 10 percre található, ráadásul a szervezők a fesztivál idejére éjszakai HÉV járatokat is biztosítanak a koncertek utáni hazajutás megkönnyítése érdekében. 

Három színpad várja a fesztiválozókat: nagyszínpad, kisszínpad és víziszínpad, amely az akusztikus produkcióknak ad helyszínt. A legnépszerűbb magyar zenei előadók sorakoztak fel a fesztiválon. Idén is nagy favoritok lépnek fel: Majka, Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Manuel, T.Danny, Dzsúdló, Bruno X Spacc, Lotfi Begi.

„Majkát évek óta hívjuk, de az időpont-ütközések miatt eddig nem sikerült összehoznunk a fellépésüket, épp ezért óriási öröm számunkra, hogy idén végre sikerült" – jegyezte meg Spaics Igor, a fesztivál egyik szervezője.

"A nyári szezonunk a fesztiválozásról szól, a Duna-part Feszten viszont most leszünk először. Kíváncsian várom a ráckevei koncertet, ide is az új műsorral érkezünk már!" – nyilatkozta Majka.

Napi bontás:

07.04. Csütörtök
MAJKA, T. DANNY, POGÁNY INDULÓ, KISÉ, LMEN PRALA, KEFÍR/V-TECH, YAMINA, JAURI.

07.05. Péntek
DZSÚDLÓ, LIL FRAKK, BRUNO X SPACC, IBBIGANG, ANIMAL CANNIBALS, STERBINSZKY X MYNEA, STADIUMX.

07.06. Szombat
BYEALEX ÉS A SLEPP, FOLLOW THE FLOW, MANUEL, GYURIS, AJSA LUNA, BETTY LOVE, WILLCOX, LOTFI BEGI.

 

A fesztiválra nálunk is lehet bérletet és napijegyeket kapni (nem minden koncertre külön, csak a szervezőktől így kaptuk meg a jegyeket):

https://www.koncert.hu/koncert/majka---julius-4----duna-part-feszt-july04-84974

https://www.koncert.hu/koncert/pogany-indulo---julius-4----duna-part-feszt-july04-85173

https://www.koncert.hu/koncert/t--danny---julius-4----duna-part-feszt-july04-85174

https://www.koncert.hu/koncert/dzsudlo---julius-5----duna-part-feszt-july05-85176

https://www.koncert.hu/koncert/lil-frakk---julius-5----duna-part-feszt-july05-85175

https://www.koncert.hu/koncert/follow-the-flow---julius-6----duna-part-feszt-july06-85178

https://www.koncert.hu/koncert/manuel---julius-6----duna-part-feszt-july06-85177

https://www.koncert.hu/koncert/byealex-es-a-slepp---julius-6----duna-part-feszt-july06-85179

Duna-part Feszt, Majka, Follow the flow, T.Danny, Manuel, Bruno X Spacc, Ráckeve

 

 

Szólj hozzá!


SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel...

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A Kobuciban bukkan fel a pasi, aki megtalálta Paul McCartney elveszettnek hitt első basszusgitárját

Idén már kilencedik alkalommal rendezik meg Budapesten az országos Beatles találkozót. Az esemény június 16-án lesz az óbudai Kobuci Kertben, a találkozó fővédnöke pedig az a Nick Wass, akinek vezetésével idén Angliában megtalálták Paul McCartney elveszettnek hitt első basszusgitárját.

Énekesnők a nagyvilágból, avagy Palya Bea görög selyme

Palya Bea müpás koncertsorozatának alkalmain 2015 óta elbűvölőbbnél elbűvölőbb énekeseket láthattunk és láthatunk a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben. Idén a görög apától és francia anyától származó, párizsi Dafne Kritharas lesz a magyar énekes vendége.
Új koncertek