Quimby-visszatérés helyett Intim Torna Illegál-búcsú az AlteRábán

2021/06/08  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

„Elsősorban hatalmas hála és nagy köszönet Nektek, hogy kitartatok az AlteRába Fesztivál mellett. Nem volt egyszerű ez a másfél év, de fel a fejjel, 35 nap múlva újra AlteRába!" – üzeni Hegedűs László, a fesztivál főszervezője.

Fotó: AlteRába

Sajnos a Quimby nem tud Körmenden fellépni – a már ismert okból. Helyettük – gyors szervezéssel – annak a csapatnak adtak lehetőséget, akik több ízben megmozgatták már az AlteRába közönségét, de idén ősszel befejezik zenei pályafutásukat: ők az INTIM TORNA ILLEGÁL.

Reményeik szerint több változtatás már nem lesz a fesztivál programjában...

Viszont érdemes figyelmesen elolvasni, amit a beléptetésről és a jegyekről írnak:

"Ahogy számítottunk rá, a kormány módosított a gyermekekre vonatkozó szabályozáson, így számukra szabad az út! Kérjük, hogy a http://www.alterabafesztival.hu/alteraba/jegyinformaciok oldalon található információkhoz és a törvényben előírtakhoz tartsa magát mindenki, sem nektek, sem nekünk nem hiányzik a büntetés!

Sokan érdeklődtök: egyelőre 16 év felett csak védettségi igazolvánnyal látogatható a fesztivál, sem negatív teszt, sem egyéb igazolás nem fogadható el. Ez nem csak nálunk van így, kérjük, ne minket hibáztassatok!

Azoknak, akik nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal a fesztiválig, természetesen visszautaljuk a jegyek árát, a tixa.hu-val már tárgyaljuk a részleteket!

Nem tudjuk felajánlani a 2022-re való átvitelt azoknak akik most nem tudnak jönni, mivel nagyon nehéz helyzetben vagyunk, és előfordulhat, hogy ez lesz az utolsó AlteRába, így szeretnénk korrektek maradni, ahogy azt eddig is tettük.

Mivel minden nagyobb támogatónkat elvesztettük a pandémia miatt, így ismét rátok tudunk csak számítani, minden egyes jegyvásárló egyben a fesztivál fennmaradását segíti! Hála és köszönet érte!

Nagyon várunk benneteket, hogy végre együtt lehessünk és egy hatalmasat bulizzunk, kiengedjük a másfél év alatt felgyülemlett gőzt!"

Drukkolunk, hogy ne az idei legyen az utolsó AlteRába, s hogy még azok gyerekei is elmehessenek rá tombolni, akik ott ismerkedtek meg :)

 

 

AlteRába, Quimby, Intim Torna Illegál, pandémia, veszteség, fesztivál

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek