Quimby-visszatérés helyett Intim Torna Illegál-búcsú az AlteRábán

2021/06/08  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

„Elsősorban hatalmas hála és nagy köszönet Nektek, hogy kitartatok az AlteRába Fesztivál mellett. Nem volt egyszerű ez a másfél év, de fel a fejjel, 35 nap múlva újra AlteRába!" – üzeni Hegedűs László, a fesztivál főszervezője.

Fotó: AlteRába

Sajnos a Quimby nem tud Körmenden fellépni – a már ismert okból. Helyettük – gyors szervezéssel – annak a csapatnak adtak lehetőséget, akik több ízben megmozgatták már az AlteRába közönségét, de idén ősszel befejezik zenei pályafutásukat: ők az INTIM TORNA ILLEGÁL.

Reményeik szerint több változtatás már nem lesz a fesztivál programjában...

Viszont érdemes figyelmesen elolvasni, amit a beléptetésről és a jegyekről írnak:

"Ahogy számítottunk rá, a kormány módosított a gyermekekre vonatkozó szabályozáson, így számukra szabad az út! Kérjük, hogy a http://www.alterabafesztival.hu/alteraba/jegyinformaciok oldalon található információkhoz és a törvényben előírtakhoz tartsa magát mindenki, sem nektek, sem nekünk nem hiányzik a büntetés!

Sokan érdeklődtök: egyelőre 16 év felett csak védettségi igazolvánnyal látogatható a fesztivál, sem negatív teszt, sem egyéb igazolás nem fogadható el. Ez nem csak nálunk van így, kérjük, ne minket hibáztassatok!

Azoknak, akik nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal a fesztiválig, természetesen visszautaljuk a jegyek árát, a tixa.hu-val már tárgyaljuk a részleteket!

Nem tudjuk felajánlani a 2022-re való átvitelt azoknak akik most nem tudnak jönni, mivel nagyon nehéz helyzetben vagyunk, és előfordulhat, hogy ez lesz az utolsó AlteRába, így szeretnénk korrektek maradni, ahogy azt eddig is tettük.

Mivel minden nagyobb támogatónkat elvesztettük a pandémia miatt, így ismét rátok tudunk csak számítani, minden egyes jegyvásárló egyben a fesztivál fennmaradását segíti! Hála és köszönet érte!

Nagyon várunk benneteket, hogy végre együtt lehessünk és egy hatalmasat bulizzunk, kiengedjük a másfél év alatt felgyülemlett gőzt!"

Drukkolunk, hogy ne az idei legyen az utolsó AlteRába, s hogy még azok gyerekei is elmehessenek rá tombolni, akik ott ismerkedtek meg :)

 

 

AlteRába, Quimby, Intim Torna Illegál, pandémia, veszteség, fesztivál

 

 

Szólj hozzá!


Mit kezdjünk a tribute-zenekarokkal...?

Mit kezdjünk a tribute-zenekarokkal...?

Március 18-án Mark Clarke volt a Barba Negra külföldi vendége. Az este két részből állt: az első felében a Cream-et muzsikáló Celebrations Day,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Elmentek stúdiózni egyet Texasba, majd hazatértek egy albummal és egy fesztivál-fődíjjal – A NYUGHATATLAN-sztori

Stílusosan, a country és a rockabilly őshazájában rögzítette tizenegy dalos korongját az egyik legismertebb hazai country-rockabilly zenekar, a Nyughatatlan. Végül aztán nem csak az új anyaggal, hanem többek között a Texas Sounds Country Music fesztivál fődíjával tértek haza. A Restless megjelenésének apropóján a csapat...

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

Szuper látványos klippel jelentkezik a régió friss pop csillaga

Karin Ann rövid idő alatt ért el számos nemzetközi sikert, BBC egyik műsorában is generációja egyik legnagyobb tehetségének kiáltották ki, most talán eddigi leglátványosabb videójával jelentkezik.

Németh Róbert dalait áthatja a melankólia

Vidéken is bemutatja közelmúltban megjelent harmadik lemezét Németh Róbert. A Heaven Street Seven basszusgitárosaként több mint két évtizeddel ezelőtt ismertté vált zenész áprilisban Pécsett és Szegeden ad koncertet.
Új koncertek