Ugyanazok lépnek fel a két nagy brit fesztiválon nyáron

2021/02/25  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Megtartják ezen a nyáron az Egyesült Királyságban mind a Reading, mind a Leeds zenei fesztivált – jelentették be a szervezők szerdán. A hírről az Euronews számolt be.

Post Malone, StormyZ, Liam Gallagher – Ugyanazok lépnek fel a két nagy brit fesztiválon

A brit miniszterelnök hétfőn közölte, hogy mivel jól halad az oltások üteme az országban, ezért három szakaszban oldják fel a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozásokat. Nyár elejére így már a zárt szórakozóhelyek, pubok, éttermek is kinyithatnak.

A két fesztivált augusztus végén tartják meg, és a két különböző helyszínen – a dél-angliai Readingben és az észak-angliai Leedsben – ugyanazok fognak fellépni. Arról egyelőre nincs hír, hogy milyen korlátozások, szabályok övezik majd a rendezvényeket.

Számos más jelentős brit rendezvény, mint a Boomtown, a Latitude, a Park Life és a Download szervezői is úgy tervezik, hogy 2021-ben visszatérnek.Idén nyáron már az albániai Unum-fesztivál, a francia MIDI és a romániai Neversea sem marad el – írta a hírportál.
Vajon nem döntöttek túl korán?
Reading fesztivál, Leeds fesztivál, Egyesült Királyság

 

 

Szólj hozzá!


A NASA zenekara elképesztő felvételeket készített

A NASA zenekara elképesztő felvételeket készített

A "banda" megszámlálhatatlanul sok tagból áll: az űrhivatalnál csillagok, galaxisok és fekete lyukak adatai alapján hoztak létre zenét.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A fesztiválszövetség szerint akár kötelező fesztiválkellék is lehet a maszk idén

A Magyar Fesztiválszövetség elnöke még április 3-án adott interjút az InfoRádiónak. Márta István arról (is) beszélt, hogy folyamatosan egyeztetnek az oltási igazolvány szükségességéről, azonban a 18 év alatti korosztályt valószínűleg nem oltják be, kártyát sem kapnak majd: ha bevezetik a kötelező kártyát, az ifjúsági...

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Külföldi fellépőket jelentett be a Kolorádó fesztivál

Akkor, amikor sorra mondják le a fesztiválokat, óriási hír ez. Két évvel ezelőtt még nem volt mindennek akkorra jelentősége, mint most. Azt már közöltük, hogy a két megadott időpont közül az augusztusit választotta a fesztivál.

Ed Sheeran stúdiójában született a japán banda új dala

A 2005-ben alakult japán ONE OK ROCK 2019-ben megjelent „Eye of the Storm" album óta nem hallatott magáról, a visszatérésüket cserébe nagyon kitalálták.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek