Vadiúj fesztivál települ a PAFE helyére Várpalotán

2013. február 18.  ·   Fesztivál   ·  mmi

A fesztiválszüzek kedvéért elmeséljük, hogy két éve még Várpalotán lakott a PAFE, teljes nevén: Pannónia Fesztivál. A település és a fesztivál aztán szakítottak, az előbbi maradt az ingatlanban, a másik elköltözött, és frigyre lépett Szántóddal. Idén már új párja van Várpalotának is, Alfa Fesztiválnak hívják, és új belépő a fesztiválkínálatban.

Vadiúj fesztivál települ a PAFE helyére Várpalotán

Egy év kihagyás után idén nyáron újra lesz könnyűzenei fesztivál Várpalotán, a Cseri Parkerdőben. A Veszprém megyei városban 2013. július 18. és 20. között első alkalommal rendezik meg az Alfa Fesztivált. Három nap alatt csaknem 80 koncerttel várják a fiatalabb és idősebb zenerajongókat a legkülönbözőbb stílusokban. A nagyszínpadon és a két fedett sátorban olyan népszerű magyar előadók lépnek majd fel, mint például Deák Bill Gyula, az Intim Torna Illegál, az Anna and the Barbies, a Bëlga, a Carbonfools, a Maszkura és a Tücsökraj, az Ocho Macho, a Lord és az Auróra. Az Alfa Fesztivál szervezői szorosan együttműködnek Várpalota vezetésével is. A délutáni, esti koncertek előtt a tervek szerint szervezett kirándulásokra, túrákra is indulhatnak majd a vendégek, hogy jobban megismerjék a Bakony lábánál elterülő település nevezetességeit.

- A Cseri Parkerdőt nemcsak a környékbeliek, hanem az ország más részeiről érkező fesztiválozók is megszerették az elmúlt évek alatt, ezért nagy öröm számunkra, hogy az Alfa Fesztivállal ezen a helyszínen újjáéled egy hagyomány. Várpalota önkormányzata ezt a törekvést egyebek mellett azzal támogatja, hogy idén nyáron ingyen bocsátja a helyszínt a fesztivál rendelkezésére – mondta Talabér Márta, Várpalota polgármestere.

 Én csak annyit tennék hozzá, hogy tényleg szerettük a Cseri-erdőt, volt valami abban, ahogy a parkolóban este egymás után lobbantak fel a tábortüzek, és akármelyikhez leülhettél egy kicsit beszélgetni, mielőtt elindultál vissza a bázisra. Viszont a PAFE-t is szerettük, tehát mentünk vele az új helyre. A verseny egy normális közegben mindig jót tesz a felhasználóknak, mert arra kényszeríti az értékesítőt, hogy minél jobb cuccot adjon el minél jobb áron. Így aztán, hajrá, mindenki, alfától ómegáig mindenki jöhet, ameddig csak bírjuk kézzel, lábbal, pénztárcával.


 

 

Szólj hozzá!


Ő írta Sinatrának a My Way-t: Paul Anka júliusban az Arénában koncertezik!

Ő írta Sinatrának a My Way-t: Paul Anka júliusban az...

A 77 éves ikonikus énekes 60 éves munkásságát ünneplendő, világkörüli turnéra indul, melynek budapesti állomásaként 2019. július 17-én...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Jackson-fivérek mellett Rick Astley is a Paloznaki Jazzpiknikre érkezik!

Újabb három névvel bővült az idei Paloznaki Jazzpiknik fellépőinek kínálata, és ezzel teljessé vált a nagyszínpad programja. A popikonból lett soul énekes Rick Astley augusztus 3-án ad majd koncertet.

Az egész Pink Floyd-életmű egy estébe sűrítve: Keep Floyding a Hajón

Jó, jó, nem maradék nélkül, mert azért ahhoz elég gyorsan kellene játszani, és az egyetlen este még akkor sem lenne feltehetően elég: a zenekar minden korszakból kiválogatja a zenetörténetben (is) ikonikussá vált slágereket
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek