Vadiúj fesztivál települ a PAFE helyére Várpalotán

2013. február 18.  ·   Fesztivál   ·  mmi

A fesztiválszüzek kedvéért elmeséljük, hogy két éve még Várpalotán lakott a PAFE, teljes nevén: Pannónia Fesztivál. A település és a fesztivál aztán szakítottak, az előbbi maradt az ingatlanban, a másik elköltözött, és frigyre lépett Szántóddal. Idén már új párja van Várpalotának is, Alfa Fesztiválnak hívják, és új belépő a fesztiválkínálatban.

Vadiúj fesztivál települ a PAFE helyére Várpalotán

Egy év kihagyás után idén nyáron újra lesz könnyűzenei fesztivál Várpalotán, a Cseri Parkerdőben. A Veszprém megyei városban 2013. július 18. és 20. között első alkalommal rendezik meg az Alfa Fesztivált. Három nap alatt csaknem 80 koncerttel várják a fiatalabb és idősebb zenerajongókat a legkülönbözőbb stílusokban. A nagyszínpadon és a két fedett sátorban olyan népszerű magyar előadók lépnek majd fel, mint például Deák Bill Gyula, az Intim Torna Illegál, az Anna and the Barbies, a Bëlga, a Carbonfools, a Maszkura és a Tücsökraj, az Ocho Macho, a Lord és az Auróra. Az Alfa Fesztivál szervezői szorosan együttműködnek Várpalota vezetésével is. A délutáni, esti koncertek előtt a tervek szerint szervezett kirándulásokra, túrákra is indulhatnak majd a vendégek, hogy jobban megismerjék a Bakony lábánál elterülő település nevezetességeit.

- A Cseri Parkerdőt nemcsak a környékbeliek, hanem az ország más részeiről érkező fesztiválozók is megszerették az elmúlt évek alatt, ezért nagy öröm számunkra, hogy az Alfa Fesztivállal ezen a helyszínen újjáéled egy hagyomány. Várpalota önkormányzata ezt a törekvést egyebek mellett azzal támogatja, hogy idén nyáron ingyen bocsátja a helyszínt a fesztivál rendelkezésére – mondta Talabér Márta, Várpalota polgármestere.

 Én csak annyit tennék hozzá, hogy tényleg szerettük a Cseri-erdőt, volt valami abban, ahogy a parkolóban este egymás után lobbantak fel a tábortüzek, és akármelyikhez leülhettél egy kicsit beszélgetni, mielőtt elindultál vissza a bázisra. Viszont a PAFE-t is szerettük, tehát mentünk vele az új helyre. A verseny egy normális közegben mindig jót tesz a felhasználóknak, mert arra kényszeríti az értékesítőt, hogy minél jobb cuccot adjon el minél jobb áron. Így aztán, hajrá, mindenki, alfától ómegáig mindenki jöhet, ameddig csak bírjuk kézzel, lábbal, pénztárcával.


 

 

Szólj hozzá!


Bulgária offolja a 2019-es Eurovíziót

Bulgária offolja a 2019-es Eurovíziót

Nem indul Bulgária a jövő évi tel-avivi Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntést a Bolgár Nemzeti Televízió igazgatótanácsa hozta meg és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Eric Clapton 2019-ben ismét Európában turnézik

Bár a többszörös Grammy-díjas legendás "lassúkezű" 2015-ben bejelentette visszavonulását, a színpad csak nem engedi, 2019-ben újra visszatér Európába. Egyelőre néhány koncertről tudni Németországban és Ausztriában.

Újra Budapestre érkezik Al Di Meola!

A Grammy-díjas gitárvirtuóz 2019. május 12-én a MOM Kulturális Központba látogat, ahol a tavasszal megjelent Opus című albumának turnéja kapcsán ad koncertet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek