Vadiúj fesztivál települ a PAFE helyére Várpalotán

2013. február 18.  ·   Fesztivál   ·  mmi

A fesztiválszüzek kedvéért elmeséljük, hogy két éve még Várpalotán lakott a PAFE, teljes nevén: Pannónia Fesztivál. A település és a fesztivál aztán szakítottak, az előbbi maradt az ingatlanban, a másik elköltözött, és frigyre lépett Szántóddal. Idén már új párja van Várpalotának is, Alfa Fesztiválnak hívják, és új belépő a fesztiválkínálatban.

Vadiúj fesztivál települ a PAFE helyére Várpalotán

Egy év kihagyás után idén nyáron újra lesz könnyűzenei fesztivál Várpalotán, a Cseri Parkerdőben. A Veszprém megyei városban 2013. július 18. és 20. között első alkalommal rendezik meg az Alfa Fesztivált. Három nap alatt csaknem 80 koncerttel várják a fiatalabb és idősebb zenerajongókat a legkülönbözőbb stílusokban. A nagyszínpadon és a két fedett sátorban olyan népszerű magyar előadók lépnek majd fel, mint például Deák Bill Gyula, az Intim Torna Illegál, az Anna and the Barbies, a Bëlga, a Carbonfools, a Maszkura és a Tücsökraj, az Ocho Macho, a Lord és az Auróra. Az Alfa Fesztivál szervezői szorosan együttműködnek Várpalota vezetésével is. A délutáni, esti koncertek előtt a tervek szerint szervezett kirándulásokra, túrákra is indulhatnak majd a vendégek, hogy jobban megismerjék a Bakony lábánál elterülő település nevezetességeit.

- A Cseri Parkerdőt nemcsak a környékbeliek, hanem az ország más részeiről érkező fesztiválozók is megszerették az elmúlt évek alatt, ezért nagy öröm számunkra, hogy az Alfa Fesztivállal ezen a helyszínen újjáéled egy hagyomány. Várpalota önkormányzata ezt a törekvést egyebek mellett azzal támogatja, hogy idén nyáron ingyen bocsátja a helyszínt a fesztivál rendelkezésére – mondta Talabér Márta, Várpalota polgármestere.

 Én csak annyit tennék hozzá, hogy tényleg szerettük a Cseri-erdőt, volt valami abban, ahogy a parkolóban este egymás után lobbantak fel a tábortüzek, és akármelyikhez leülhettél egy kicsit beszélgetni, mielőtt elindultál vissza a bázisra. Viszont a PAFE-t is szerettük, tehát mentünk vele az új helyre. A verseny egy normális közegben mindig jót tesz a felhasználóknak, mert arra kényszeríti az értékesítőt, hogy minél jobb cuccot adjon el minél jobb áron. Így aztán, hajrá, mindenki, alfától ómegáig mindenki jöhet, ameddig csak bírjuk kézzel, lábbal, pénztárcával.


 

 

Szólj hozzá!


Péterfy Boriék az A38-on zárják az évet

Péterfy Boriék az A38-on zárják az évet

A Péterfy Bori & Love Band szokásos, A38-as évzáró-estindító szilveszteri koncertje – friss filmzene-dalokkal, klasszikus balladákkal és nagy...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Az, hogy popos, nem káromkodás – Passenger is visszajön Budapestre

Mike Rosenberg neve talán keveseknek ugrik be azonnal, azonban, ha azt mondjuk, Passenger, hirtelen szinte mindenkinek bevillan a Let Her Go című dal kellemes melódiája.

Esik a hó, te gondolj a nyárra – jövőre négy koncert is lesz a Balaton közepén

A Nagyon Balaton egyik legkülönlegesebb programjai az óriási népszerűségnek örvendő kompkoncertek. A sikerre való tekintettel 2019-ben már négy – szó szerint – balatoni bulival várják az érdeklődőket
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek