Vadiúj fesztivál települ a PAFE helyére Várpalotán

2013. február 18.  ·   Fesztivál   ·  mmi

A fesztiválszüzek kedvéért elmeséljük, hogy két éve még Várpalotán lakott a PAFE, teljes nevén: Pannónia Fesztivál. A település és a fesztivál aztán szakítottak, az előbbi maradt az ingatlanban, a másik elköltözött, és frigyre lépett Szántóddal. Idén már új párja van Várpalotának is, Alfa Fesztiválnak hívják, és új belépő a fesztiválkínálatban.

Vadiúj fesztivál települ a PAFE helyére Várpalotán

Egy év kihagyás után idén nyáron újra lesz könnyűzenei fesztivál Várpalotán, a Cseri Parkerdőben. A Veszprém megyei városban 2013. július 18. és 20. között első alkalommal rendezik meg az Alfa Fesztivált. Három nap alatt csaknem 80 koncerttel várják a fiatalabb és idősebb zenerajongókat a legkülönbözőbb stílusokban. A nagyszínpadon és a két fedett sátorban olyan népszerű magyar előadók lépnek majd fel, mint például Deák Bill Gyula, az Intim Torna Illegál, az Anna and the Barbies, a Bëlga, a Carbonfools, a Maszkura és a Tücsökraj, az Ocho Macho, a Lord és az Auróra. Az Alfa Fesztivál szervezői szorosan együttműködnek Várpalota vezetésével is. A délutáni, esti koncertek előtt a tervek szerint szervezett kirándulásokra, túrákra is indulhatnak majd a vendégek, hogy jobban megismerjék a Bakony lábánál elterülő település nevezetességeit.

- A Cseri Parkerdőt nemcsak a környékbeliek, hanem az ország más részeiről érkező fesztiválozók is megszerették az elmúlt évek alatt, ezért nagy öröm számunkra, hogy az Alfa Fesztivállal ezen a helyszínen újjáéled egy hagyomány. Várpalota önkormányzata ezt a törekvést egyebek mellett azzal támogatja, hogy idén nyáron ingyen bocsátja a helyszínt a fesztivál rendelkezésére – mondta Talabér Márta, Várpalota polgármestere.

 Én csak annyit tennék hozzá, hogy tényleg szerettük a Cseri-erdőt, volt valami abban, ahogy a parkolóban este egymás után lobbantak fel a tábortüzek, és akármelyikhez leülhettél egy kicsit beszélgetni, mielőtt elindultál vissza a bázisra. Viszont a PAFE-t is szerettük, tehát mentünk vele az új helyre. A verseny egy normális közegben mindig jót tesz a felhasználóknak, mert arra kényszeríti az értékesítőt, hogy minél jobb cuccot adjon el minél jobb áron. Így aztán, hajrá, mindenki, alfától ómegáig mindenki jöhet, ameddig csak bírjuk kézzel, lábbal, pénztárcával.


 

 

Szólj hozzá!


Szentendre megint éjjel-nappal nyitva lesz

Szentendre megint éjjel-nappal nyitva lesz

Koncertek, beszélgetéssorozat, műterem látogatás, filmvetítés és irodalmi est is várja az érdeklődőket a MANK Galéria és a Szentendrei Régi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Könnyeket csal az ember szemébe a tegnap meggyilkolt énekesnő hangja

Megölték a Britain’s Got Talent énekesnőjét. Simone Kerrt Londonban szúrták halálra tegnap – írja az NLC.

Ilyen lemezbemutatón még biztos nem voltál!

Szeptember 10-én jelenik meg a Margaret Island új, III című lemeze. Ilyenkor szokott jönni egy jó nagy lemezbemutató koncert valamelyik népszerű helyen. Hát, ez most nem így lesz!
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek