Volbeat újraHEGYezve

2013/05/15  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A Volbeat-Hegyalja Bérlethez a budapesti koncert mellé egy fesztivál is jár, több mint 200 külföldi és magyar Hegy’ fellépővel.

Volbeat újraHEGYezve

A Hegyalja Fesztivál rajongói egy ritkaságszámba menő akcióban extrakedvezményes kombinált jeggyel juthatnak be a budapesti bulira: a Hegyalja-Volbeat Bérlet a Volbeat koncertje mellett az idei Hegyalja Fesztivál heti bérletét is magába foglalja. A spéci belépővel akár még a Győr-Tokaj, a Budapest-Tokaj vagy a Nyíregyháza-Budapest utazás teljes költsége is megspórolható, sőt a megtakarított 9600 forintból még sörre vagy egy jó borozásra is futja, főleg, hogy a Hegy’re idén is mindenki féláron utazhat.

Június 25. és 30. között Tokajban nem kisebb nevek izzítják majd a Tisza-parti éjszakát mint a Slayer, az Asking Alexandria, a Down, a The Devil Wears Prada, az Every Time I Die vagy az exMetallica tag, Jason Newsted. Az idei 14. Hegyalja Fesztiválon visszatérő vendégként újra tiszteletét teszi, és szokásához híven, forró, fékezhetetlen bulit celebrál majd a newporti Skindred, de hasonló őrület várható a hazai klubélet egyik leghúzósabb bandája, a Subscribe nagyszínpados koncertjén is.

A VOLBEATről már itt szóltunk.

Bérletárak:
Diák bérlet: 16 900 Ft

Felnőtt bérlet: 18 900 Ft
Napijegy: 6900 Ft
A mi fesztiválunk bérlet: 14 900 Ft
Hétvégi jegy (péntek-szombat): 12 900 Ft 
Hegyalja-FEZEN kombinált bérlet: 25 700 Ft
Hegyalja-Volbeat kombinált jegy: 22 300 Ft


 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek